KwadrO Ramen en Deuren Bewertungen

1 314
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren heel tevreden over de samenwerking met Kwadro. Wij werden goed bijgestaan om een keuze te maken van het soort materiaal.Alles is verlopen zoals afgesproken. Nadien heeft Zeno ons nog geholp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn zeer tevreden over de hulp van Paul Tilborghs bij het kiezen van onze ramen. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf ons duidelijke uitleg en advies. Zijn vriendelijke en profe... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service. Danny Debeer heeft ons goed advies gegeven i.v.m. de opties over ons schuifraam. Plaatsing verliep vlot en propere werkers. Zeer tevreden met ons nieuw schuifraam. Enige minpuntje al... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

prima contact en uitleg, zoals de voorgaande contacten werden we ook deze keer vriendelijk en professioneel ontvangen in Jabeke door verkoper Sam Capelle. De uitleg en offerte was zoals verwacht tot i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fensteranbieter
  2. auch in
  3. Lieferant von PVC-Fenstern
  4. Türengeschäft
  5. Türenlieferant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

Hervorragend

(1 314)

206 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Deskundig en vriendelijk advies

We gingen langs in de vestiging Jabbeke en werden vriendelijk ontvangen door adviseur David De Jonghe. De offerte werd gedetailleerd overlopen en we kregen een deskundige uitleg. David heeft ons overtuigd om met KwadrO samen te werken.

11. Mai 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Dank voor uw mooie review. Wat fijn dat David De Jonghe u vriendelijk en deskundig heeft geholpen en dat de offerte duidelijk was. We kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan.

KwadrO Jabbeke

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De 2 keer dat ik samenwerk met Kwadro…

De 2 keer dat ik samenwerk met Kwadro en wederom een fijne ervaring. Danny Debeer stond direct klaar voor ter plekke te adviseren, gevolgd door een correcte offerte en nauwe opvolging.
Alsook ging het over een urgente bestelling/plaatsing waarvoor ze ook het nodige hebben gedaan.
Een aanrader!

11. Mai 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat Danny en het team in Ninove u snel konden adviseren en dat offerte en opvolging naar wens waren. We doen ons best bij urgente opdrachten. Bedankt voor uw aanbeveling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KWADRO te MALLE levert prima werk

KWADRO te MALLE levert prima werk. Dankuwel. Heel tevreden.

12. Mai 2025

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Dank voor het vertrouwen in KwadrO. We zijn blij dat u tevreden bent met het geleverde werk. Neem gerust contact op als we nog iets voor u kunnen doen.

KwadrO

heel positieve ervaring

heel positieve ervaring , goede en duidelijke uitleg bij de verkoop door Danny .
proper werk bij de plaatsing van de ramen , ook de binnen afwerking was heel proper afgewerkt .
de vliegentransparanten zijn achteraf geleverd na de plaatsing omdat deze fout waren .
heel goede communicatie hierover door wouter .
alles is nu geplaatst en tip top in orde !
een tevreden klant

10. Mai 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat Danny duidelijke uitleg gaf en dat de plaatsing en binnenafwerking naar wens waren. Spijtig van de fout met de vliegentransparanten, maar goed om te horen dat Wouter dit duidelijk opvolgde en dat alles nu tiptop in orde is. Dank voor uw vertrouwen.

KwadrO Ninove

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goed geholpen geweest door David

Heel goed geholpen geweest door David! Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en noden, en hield rekening met ons budget!

3. März 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat David goed naar uw wensen luisterde en rekening hield met uw budget. We geven uw compliment graag door aan David! Met vriendelijke groeten,
KwadrO Jabbeke

Zeer goede uitleg

Zeer goede uitleg. Alles werd rustig uitgelegd. Het plaatsen werd echt gedaan door vakmensen met hart en ziel. Alles werd nadien goed uitgelegd van de ramen en de dieren

Brecht en Deborah

Beste Deborah en Brecht,

Dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat onze vakmensen de plaatsing met hart en ziel hebben uitgevoerd en alles rustig uitlegden. We zijn blij dat de uitleg over de ramen en de aandacht voor uw dieren nuttig was. Als u nog vragen heeft, laat het gerust weten.

KwadrO Tongeren-Borgloon

Kwadro Genk

Kwadro Genk,
2 woorden >De Beste!<
En dit is nog licht uitgedrukt.
Van begin tot einde een super goede ervaring mee gehad en nog steeds met de service na plaatsing.
Sigrid en Raymond jullie doen dit fantastisch!!

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Dank voor uw mooie woorden over ons team. Fijn om te horen dat de plaatsing en de service na plaatsing in Genk zo naar wens waren. Ik geef Sigrid en Raymond graag uw complimenten door.

KwadrO Genk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden met onze nieuwe voordeur

Super goed geholpen door Lennert bij de keuze van onze nieuwe voordeur! De dag zelf is alles nog opgemeten en kregen we meteen de offerte. Ook de plaatsing zelf verliep vlot en alles werd proper achtergelaten. Top service!

Beste Dennis,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat Lennert u goed kon adviseren en dat de opmeting, offerte en plaatsing vlot verliepen. We geven uw complimenten graag door aan het team in Genk.

KwadrO Genk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwe ramen en nieuwe gevel

Nieuwe ramen, samen met geïsoleerde gevel = Nieuw huis! Top gedaan!

1. Jänner 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Dank voor het vertrouwen in KwadrO. Fijn om te horen dat de nieuwe ramen en de geïsoleerde gevel uw huis als nieuw doen aanvoelen. Veel woonplezier gewenst.

KwadrO Grimbergen

Slechte communicatie en afwerking

Geen communicatie tussen de diensten, werfleider is tijdens de werken onbereikbaar. Contacteerde me pas 3 weken later nadat ik zelf meermaals heb gebeld. Afwerking beneden alle peil maar geen oplossing. Buitenklink op deur vergeten en daar moest ik dan nog 4 maanden op wachten.

Beste,

Wij betreuren ten zeerste dat wij deze review mogen ontvangen. Daar wij naar onze mening alles correct hebben opgeleverd. Op de buitenklink was het inderdaad langer wachten, hier waren wij helaas ook afhankelijk van de levertermijn van onze leverancier.

Is een werf waar de eindklant niet tevreden was over onze binnen afwerking, en omdat we dit niet veranderd hebben, is ze ontevreden.

Ook naar binnenafwerking toe, hebben wij al het mogelijke gedaan. Zelfs enkele gratis interventies hebben wij voorzien.

Voor alle bijkomende inlichtingen blijven wij ter beschikking.

Mvg
KwadrO Rumst

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

behulpzaam en goede uitleg ook via…

behulpzaam en goede uitleg ook via telefoon of email

28. April 2026

Beste Marc,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat onze uitleg via telefoon en e-mail u goed heeft geholpen. Als u nog vragen heeft, neem gerust contact op; we helpen u graag verder.

KwadrO Herentals

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danny Debeer van KwadrO Ninove ontvangt…

Danny Debeer van KwadrO Ninove ontvangt uitstekende beoordelingen van klanten, die hem omschrijven als een deskundige en aangename adviseur die echt de tijd neemt voor zijn klanten.
Trustpilot
Hieronder vind je een overzicht van de klantervaringen bij KwadrO Ninove:
Klantbeoordelingen voor Danny Debeer
Klanten op platforms zoals Trustpilot zijn zeer positief over hun ervaringen met Danny:
Deskundig Advies: Klanten prijzen zijn productkennis en het feit dat hij meedenkt om de beste keuzes te maken voor hun woning.
Persoonlijke Aanpak: Hij wordt omschreven als een aangename man die klanten direct op hun gemak stelt in de showroom.
Service: Er wordt specifiek benoemd dat Danny uitgebreid de tijd neemt om verschillende opties voor ramen en deuren te tonen en toe te lichten.
Ervaringen met KwadrO Ninove
Naast het advies van Danny, zijn er algemene ervaringen met de vestiging in Ninove:
Showroom: Bezoekers waarderen de ontvangst en de mogelijkheid om producten fysiek te bekijken in de showroom in Ninove.
Plaatsing en Nazorg: De communicatie wordt over het algemeen als vlot ervaren. In gevallen waar fabricagefouten optraden, nam de vestiging verantwoordelijkheid door een snelle en respectvolle afhandeling.
Aandachtspunten: Sommige reviews op Trustpilot wijzen op verbeterpunten bij de afwerking (zoals het aanbrengen van siliconen), wat voor sommige klanten een reden was voor een lagere score.
KwadrO Ramen en Deuren
KwadrO Ramen en Deuren
Ben je van plan om een offerte aan te vragen of wil je meer weten over de specifieke garantievoorwaarden van KwadrO?

25. April 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

We zijn blij te horen dat u zo'n positieve ervaring had. Het is fijn te lezen dat de persoonlijke aanpak en deskundigheid zo gewaardeerd worden. We danken u hartelijk voor uw feedback over de showroomervaring en de vlotte communicatie. Uw opmerkingen over de afwerking nemen we ter harte.

Professioneel, nauwkeurig en proper

De plaatsing van mijn nieuwe ramen verliep vlot. Opmeter Glenn kwam verschillende keren persoonlijk langs om ervoor te zorgen dat alles correct opgemeten was. De installatie en afbraak veroorzaakte heel wat stof, maar dit werd door de vakmannen netjes opgeruimd. Ook de afwerking enkele dagen later gebeurde tot in de puntjes en ook zij ruimden netjes op. Nu kan ik met volle teugen genieten van mijn nieuwe ramen. Zeker aan te raden!

21. April 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn te horen dat de plaatsing vlot is verlopen en dat u tevreden bent over de afwerking van uw nieuwe ramen. We zijn blij dat onze medewerkers alles netjes hebben opgeruimd en dat u nu kunt genieten. Bedankt voor uw aanbeveling! Hartelijke groet, KwadrO Diest

Kwadro Ninove - Danny

Deze week langs geweest bij Kwadro Ninove om onze deuren en ons schuifraam uit te kiezen. We werden geholpen door Danny Debeer. Super tevreden over de service! Danny nam echt de tijd voor ons en liet ons een uitgebreide keuze aan opties zien. Hij gaf duidelijke uitleg en dacht mee over wat het beste bij onze woning past. Dankzij zijn professionele aanpak en vriendelijke begeleiding hebben we met een gerust gevoel onze keuzes kunnen maken. Zeker een aanrader!

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de service bij Kwadro Ninove! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen bij het kiezen van uw deuren en schuifraam. Bedankt voor uw positieve feedback en aanbeveling! Mvg, KwadrO Ninove

Toppers!

Onze ramen en deuren besteld bij Kwadro Ninove. Top ontvangst, en super goed geholpen door Danny Debeer. Aangename man met de ideale kennis van zijn producten. Zeker een aanrader!

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent! We zijn blij met uw positieve ervaring en de mooie woorden over onze medewerker. Bedankt voor uw aanbeveling! Mvg, KwadrO Ninove

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte service na verkoop

Na meerdere pogingen om een beschadiging van tijdens de montage te herstellen geven ze het plots op en verwijzen ze naar een sts-norm die aangeeft dat de beschadiging binnen de norm valt . Wij gaan niet akkoord maar moeten toch de factuur betalen . ZEER slechte service na verkoop!

Beste heer Decorte,

Het klopt inderdaad dat er een kleine beschadiging aan het kader van de deur. Wij zijn hiervoor bijkomend langs geweest om dit naar behoren op te lossen. De oneffenheid werd quasi volledig weggewerkt en valt inderdaad ruim binnen de norm.

Wij vinden het dan ook jammer te horen dat u alsnog niet tevreden bent over onze service en opvolging van uw dossier.

Voor bijkomende inlichtingen kan u altijd terecht in onze showroom.

Mvg,
KwadrO Maldegem

Top samenwerking

Ik heb een hele positieve samenwerking ervaren bij Kwadro. Het begon met uitstekend advies dat de getekende ramen op mijn plannen buitenmaten waren en ik hierdoor een grote meerkost had. Op aanraden van Nick Jonckers heb ik een aantal ramen en de achterdeur laten verkleinen. Als iemand die nog nooit eerder een zo’n project heeft gedaan, was zijn advies heel waardevol! Ook bij de dorpels kwam hij met oplossingen toen bleek dat deze ook vervangen moesten worden. De plaatsing zelf was echt fantastisch. Ze waren zelfs wat te vroeg, gingen direct aan de slag en hebben de klus op anderhalve dag geklaard. Er was niets afval te vinden naderhand en ik heb nog enkele heel waardevolle tips gekregen van hen. Echt een heel fijne ervaring gehad!

24. März 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn om te horen over uw positieve ervaring met ons! We zijn blij dat het advies over de ramen en deuren zo waardevol was en dat de plaatsing vlot en netjes is verlopen. Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in ons. Mvg, KwadrO Sint-Truiden

Offerte nooit ontvangen.

Vraag via mail offerte. Afspraak wordt gemaakt via mail doch krijg geen bevestiging .Neem zelf contact om de afspraak te bevestigen.Men komt opmeten.Na 10 dagen geen offerte. Neem opnieuw contact, men zal dit oplossen. Nooit offerte ontvangen.

2. April 2026

Beste Jan,

Wij betreuren ten zeerste deze review.
U heeft telefonisch contact opgenomen op 4 maart, conform onze afspraak is verkoper Luk op 11 maart ter plaatse bij u geweest.

U heeft vervolgens aangegeven dat u niet naar de showroom wenst te komen en dat u de offerte nodig had voor de algemene vergadering van de VME. Wij hebben u deze offerte gemaild op 19 maart, wij vinden het dus uiterst vreemd dat u hier melding maakt dat u nooit een offerte is gestuurd.

Voor bijkomende inlichtingen blijven wij ter beschikking.

Mvg
KwadrO klantendienst

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Teleurgesteld

Heel veel beloven maar je moet zo op je hoede zijn en de afwerking kan beter, siliconen slordig aangebracht en tot 2x toe in 1 maand terug moeten komen voor voor zaken te herstellen. Jammer.

2. Februar 2026

Ollie Octopus,

Het spijt ons te horen dat de afwerking niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u terug moest komen voor herstelwerkzaamheden. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze kwaliteit te verbeteren. Dank voor uw tijd. Mvg, KwadrO klantendienst

Kwadro Ninove Danny Debeer

Ik en mijn man zijn onlangs bij Kwadro Ninove langs geweest. We zijn daar zeer goed geholpen en ontvangen geweest door Danny Debeer!

Danny stelt je direct op je gemak!
We kregen er een eerlijke en volledige uiteenzetting van alle soorten aanbiedingen dat kwadro heeft.

Geen enkele vraag bleef onbeantwoord. Super persoon, altijd bereid om te helpen of samen naar oplossingen te zoeken.

Hij staat ook altijd klaar voor een praatje, is zeker niet opdringerig! Super eerlijke persoon die weet waar hij over praat.

Ik raad het ten zeerste aan om langs te gaan of met Kwadro Ninove in zee te gaan! Je gaat er geen spijt van hebben.

28. März 2026

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren

Wat fijn te horen dat jullie zo goed geholpen zijn! We zijn blij dat de uitleg over onze aanbiedingen duidelijk was en dat al jullie vragen beantwoord zijn. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg, KwadrO Ninove

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr