Kwekenmetled.nl Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling gedaan bij deze zaak...krijg je bij het afrekenen de enige optie...bank afschrijving. Ik heb gemaild dat ik graag digitaal zou willen afrekenen...stond wel een betaallink je, wat weer te... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Edit 9/12: 21/10 besteld (2-3 dagen verzendtijd) 7/12 een pakket gekregen, maar er is enkel een lege tent geleverd! Ik verwacht nog steeds van jullie: 1x GHPbuisventilator met filter 1... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Order #K-202306843 geplaatst op Maandag 27 November 2023 Spider Farmer Complete Spider Farmer kweektent 70x70cm SFK-SF1000 set 1 Ik heb dit 27 november besteld, En Tot op heden niks geleverd, al... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na een slechte review toch mijn spullen gekregen op 19-12-2023. Na eerdere goede ervaringen leek mijn laatste bestelling niet gestuurd te worden. Helaas bleek contact niet mogelijk, en leek het a... Mehr ansehen

1. Gartencenter

Vom Unternehmen geschrieben

Online winkel voor LED kweeklampen, kweektenten en kweekbenodigdheden. Kweken met led lampen is een revolutie op het gebied van kweken en biedt vele voordelen. De voordelen zijn legio: u bespaart energiekosten, uw lampen gaan langer mee, produceren minder hitte die een slecht invloed kan hebben op het gewas, en u kunt uw planten veel gerichter tegemoet komen door het speciaal ontworpen lichtspectrum van de led lamp. Wilt u ook kweken met led? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om direct te kunnen overstappen op de meest efficiënte manier van kweken.

Ungenügend

Scam!!!!!!!

Scam!!!!!!!

29. November 2023

Beste Laurent,

Bedankt voor je feedback.

Om iets meer dan een dag na het plaatsen van je bestelling deze review te plaatsen is redelijk overdreven.

We hebben je bestelling inmiddels verzonden en hopen dat je tevreden zult zijn met je producten.

Oplichters

Oplichters, sturen niks op en als je contact zoekt krijgt je ook geen gehoor.

Bestel hier niks

Mooi je reactie hoor chapeau, probeer al weken contact te zoeken via de mail of telefoon. Heb direct na bestellen mijn order geannuleerd. En nu toch weken later spullen ontvangen ??. Alles is retour heb nog geen cent betaald en dat ben ik ook niet van plan. Ik bestel nooit meer bij jullie en zou anderen aanraden dat ook niet te doen.

Order nr is: K-202306801 veel plezier er mee.

Beste Mike,

We kunnen zo snel geen bestelling of referentie naar je bestelling vinden. Zou je ons een email kunnen sturen met je order informatie zodat we kunnen kijken wat het probleem is.

Onze excuses voor het ongemak en we helpen je graag veder.

Malafide webshop

Dit bedrijf int wel je geld via de webshop maar leveren geen producten. Ze zijn onbereikbaar via telefoon of email. Bestel hier niets want je bent gegarandeerd je geld kwijt.

21. November 2023

Oplichters!

Oplichters!
Besteld, verkeerd geleverd en al weken niet bereikbaar, telefonisch niet en per mail ook niet. Ze sturen wel per mail black friday deals...

NIET DOEN!!!!

25. November 2023

OPLICHTERS??

Edit 9/12:
Ik verwacht nog steeds van jullie:

1x GHPbuisventilator met filter 187m2
1x Combiconnect luchtslang 127mm 5 meter
3x Slangklem
1x GHP Schakelklok/ tijdschakelaar
1x Prohanger set
1x GHP clipfan
1x Hygrometer (lvh & temp)
1x Mars Hydro TS1000
Wanneer worden deze opgestuurd?

Bestellen op eigen risico!
Nadat ze je geld hebben negeren ze elke email / telefoon / voicemail / whatsapp / ticket via hun site

21. Oktober 2023

I just got scammed

I just got scammed, more than 1 week I order 265€ of items. It says that is still waiting to be delivered. I tried to call, text, email and even on insta. Nothing. They are SCAMMER

23. November 2023

Beste Shivam Carrer,

Je bestelling is 28 november netjes bij je afgeleverd. We willen onze excuses aanbieden voor de iets langere levertijd. We hopen dat de producten veder naar wens zijn.

Goede spullen, slechte service

Geen contact mogelijk en producten veel later bezorgd dan op de site aangegeven zonder dit te melden. Uiteindelijk wel alles geleverd gekregen zoals besteld, maar gezien de bedragen waarvoor je besteld zou communicatie en een beetje service geen overbodige luxe zijn

Beste Peter Roos,

Je bestelling is 29 november netjes bij je afgeleverd. We willen onze excuses aanbieden voor de langere levertijd en de beperkte bereikbaarheid.

Dubieuze webshop

Op 13 nov 2023 zaken gekocht voor 227€ die vandaag besteld, morgen geleverd zouden worden.
Alles lijkt in orde via emails die je ontvangt, maar daar houd het dan ook op.
Beantwoorden geen emails, whatsapp, telefoon.
nu 5 dec 2023 nog steeds niets gehoord of gezien.
Opletten want deze firma heeft nog andere webshops die er heel deftig uitzien.
Klacht is reeds aangemaakt op 27 nov 2023 bij de plaatselijke politie.

Er is dan toch nog een levering gebeurd, helaas is de warmtemat een stuk kleiner dan besteld, maar beter dan niks.

Ik had alles elders al besteld omdat het dringend was, en deze levering was dus helemaal overbodig geworden wat ik ook via e-mail heb laten weten.

Nooit zal ik nog bestellen op 1 van de verkoopsites van dit raar figuur.

20. November 2023

Beste Eduard Bogaerts,

Onze excuses voor de slechte ervaring die je bij ons hebt gehad.

Ook willen we onze excuses aanbieden voor de langere levertijd. De bestelling is deze week alsnog verstuurd en we hopen dat de producten veder naar wens zullen bevallen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

1 Morgen in huis wordt nog een dag…

1 Morgen in huis wordt nog een dag later.
2 Servicepunt levering wordt toch thuis afgeleverd
3 Bij ledstrip wordt niets vermeld over voeding of aansluiting. Bij levering blijkt dit 24V te moeten zijn.
AC/DC? Geen voeding wordt aangeboden of is meegeleverd.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst en betaald via pay.nl

Bestelling geplaatst en betaald via pay.nl. Echter de afgelopen twee weken niks meer vernomen van de firma kwekenmetled.nl
Telefoonnummers niet te bereiken, mails worden niet beantwoord en op Whatsapp reageren ze ook niet.
Intussen bij Pay.nl een dispuut aangemaakt. Via pay.nl inmiddels bericht ontvangen dat ze mijn geld terugstorten.

13. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Product not delivered, no answer...

To avoid!!! It's been more than a month, my order was incomplete, I've asked to be sent the product, nothing happened. I've asked for a refund, nothing happened. They are not answering, clearly ignoring you (messages seen on whatsapp, no answers). Emails, phone, nothing is working... You pay, they keep your money but don't provide the product... This is unacceptable customer service.

1. November 2023

Dear Hnbp,

We apologize for the bad experience you have had with us.

Perhaps an opportunity to send us an email with your order information so we can see what the problem is!

Kind regards,

Ontevreden

3 weken geleden een verwarmingsmat met thermostaat besteld. Nog steeds niet binnen. Al 2 keer contact gezocht, maar geen reactie. 1 week na bestellen een linkje van overhandiging aan DPD gekregen. Maar deze geeft al 2 weken aan dat er niks is aangemeld of het nummer niet bestaat.

5. Oktober 2023

Beste Jesse,

We willen onze excuses aanbieden voor de langere levertijd. Je bestelling is verstuurd en bij je afgeleverd en we hopen hiermee je klacht tóch positief te hebben afgehandeld.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst op 1/9/2023 twv…

Bestelling geplaatst op 1/9/2023 twv €130,85 en na 6 weken nog steeds niets ontvangen. Heb in die periode 2 mails gestuurd waarop ik nooit een antwoord kreeg. Daarnaast ook driemaal telefonisch contact gehad waarop men mij telkens verzekerde dat alles onmiddellijk ging verstuurd worden. Vandaag nog een 4de maal gebeld, maar kreeg te horen dat het telefoonnummer op de website niet langer in gebruik is. Ik heb nu nogmaals gemaild en hen in gebreke gesteld dat de beloofde transactie niet is doorgegaan en heb mijn aankoopsom met vermelding van deadline teruggeëist. Komen zij niet binnen de gestelde termijn over de brug, zal ik dit zeker niet laten rusten en elke instantie aanspreken om deze wanpraktijken aan te klagen.
Kwekenmetled.nl, lever ofwel de betaalde goederen alsnog af of, indien dit niet lukt, geef de mensen hun geld terug. Indien geen van beide, zijn jullie gewoon ordinaire dieven en die lopen vroeg of laat tegen de lamp. Ik volg het op de voet op.

10. Oktober 2023

Beste Davy De keyzer,

We willen onze excuses aanbieden voor de langere levertijd en de late reactie op je mails. Je bestelling is zoals je wenste alsnog geleverd en we hopen de klacht naar tevredenheid hebben afgehandeld.

WebWinkelKeur keurmerk ingetrokken

Ik had de reviews moeten lezen voordat ik hier iets kocht. Het aanbod is breed en de prijzen zijn scherp, maar je krijgt je artikel waarschijnlijk nooit. Track & trace geeft aan dat het pakket is aangemeld en daar blijft het bij, nog niet verzonden. Na een week geprobeerd om contact op te nemen en dan begint de ellende. Er wordt niet gereageerd op mails, ik heb alle emailadressen geprobeerd. Telefonisch zijn ze ook moeilijk bereikbaar en krijg je alleen te horen dat het probleem wordt opgelost. Dat gebeurt niet. Nu al weken bezig om mijn geld terug te krijgen, ondertussen al het consumentenloket van de ACM geïnformeerd.
Lees aub de reviews voordat je hier besteld. Let ook op, er zijn meerdere webshops onder dit bedrijf, die ook een aantal slechte reviews hebben.

Update: WebWinkelKeur heeft het keurmerk van de webshops ingetrokken. Ze adverteren momenteel valselijk met het hebben van dit keurmerk.

Update 2:
Eindelijk een vorm van contact. Jammer dat het al 3 maanden heeft moeten duren en jammer dat het via Trustpilot is ipv één van de talloze keren dat ik gebeld of gemaild heb, maar fijn om jullie te kunnen spreken.

Je geeft aan dat ik een pakket zou hebben ontvangen. Dit vind ik vreemd omdat ik niks ontvangen heb en de track&trace die jullie verstrekt hebben, geeft aan dat het pakket überhaupt nooit verzonden is. Gelukkig hoeven we hier niet over te discussiëren, als jullie zeggen dat ik het pakket ontvangen heb, dan heb je daar ongetwijfeld ook bewijs van in de vorm van track&trace informatie. Dat zou geen probleem moeten zijn om te delen toch?

Daarnaast geef je aan dat ik een pakket 'geweigerd' heb, dat is ook niet waar. Na anderhalve week wachten en geen enkele communicatie te kunnen krijgen, heb ik gebruik gemaakt van het herroepingsrecht en mijn geld teruggevraagd. Hier heb je als Nederlandse consument recht op. Daar is niet op gereageerd, maar opeens kreeg ik track&trace informatie van een pakket. Ik heb dit pakket retour gestuurd, zoals je hoort te doen bij het herroepingsrecht. Vervolgens heb ik mijn geld niet terug gekregen en negeren jullie elke vorm van contact. Uiteindelijk is WebWinkelkeur ingeschakeld, die ook niet met jullie in contact kunnen komen, waardoor het keurmerk is ingetrokken.

Eindstand heb ik geen enkel pakket ontvangen, waar ik bewijs van heb. Beschuldigen jullie mij van het achterhouden van een pakket, zonder enig bewijs te tonen. Zijn jullie het keurmerk kwijtgeraakt, maar adverteren jullie er nog steeds mee. En houden jullie je niet aan het herroepingsrecht en dus de Nederlandse wetgeving. Dat begint toch echt te klinken als oplichting.
Ik zie je reactie graag tegemoet.

14. September 2023

Beste Wijbe Jan Zwager,

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor de wat onduidelijke ervaring.

Je geeft in deze review aan "je krijgt je artikel waarschijnlijk nooit" terwijl je het duurste deel van je bestelling tijdens het schrijven van deze review al hebt ontvangen (een twee keer duurdere lamp die we hebben aangeboden ter compensatie voor de vertraging).

Vervolgens weiger je de resterende zendingen van je bestelling en verplicht je ons het volledige bedrag terug te betalen.

Om ons te betichten van oplichtingspraktijken is dan ook bijzonder opmerkelijk. We hebben de case voor je afgehandeld en hopen dat je tevreden bent met je lamp.

Dirk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr