Bestelling gedaan bij deze zaak...krijg je bij het afrekenen de enige optie...bank afschrijving. Ik heb gemaild dat ik graag digitaal zou willen afrekenen...stond wel een betaallink je, wat weer te... Mehr ansehen
Edit 9/12: 21/10 besteld (2-3 dagen verzendtijd) 7/12 een pakket gekregen, maar er is enkel een lege tent geleverd! Ik verwacht nog steeds van jullie: 1x GHPbuisventilator met filter 1... Mehr ansehen
Order #K-202306843 geplaatst op Maandag 27 November 2023 Spider Farmer Complete Spider Farmer kweektent 70x70cm SFK-SF1000 set 1 Ik heb dit 27 november besteld, En Tot op heden niks geleverd, al... Mehr ansehen
Na een slechte review toch mijn spullen gekregen op 19-12-2023. Na eerdere goede ervaringen leek mijn laatste bestelling niet gestuurd te worden. Helaas bleek contact niet mogelijk, en leek het a... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Online winkel voor LED kweeklampen, kweektenten en kweekbenodigdheden. Kweken met led lampen is een revolutie op het gebied van kweken en biedt vele voordelen. De voordelen zijn legio: u bespaart energiekosten, uw lampen gaan langer mee, produceren minder hitte die een slecht invloed kan hebben op het gewas, en u kunt uw planten veel gerichter tegemoet komen door het speciaal ontworpen lichtspectrum van de led lamp. Wilt u ook kweken met led? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om direct te kunnen overstappen op de meest efficiënte manier van kweken.
Goudstraat 99, 2718RD, Zoetermeer, Niederlande
- 070-2042595
- support@kwekenmetled.nl
- kwekenmetled.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel geleverd goed advies
Komt helaas niet na wat er vermeld is ( morgen bezorgd)
Heb al vaker besteld en als er staat dag er op geleverd komt het ook. Helaas nu besteld op vrijdag zaterdag niets ontvangen.mail gestuurd waar dit blijft omdat ik het had besteld omdat dit dag erop geleverd zou worden nu 4 dagen verder nog niets ontvangen??? En geen reactie op formulier.
Zeer tevreden ze hadden een verkeerd…
Zeer tevreden ze hadden een verkeerd fan gestuurd . Na een belletje mog ik deze houden .
Erg netjes.
Snelle en goeie service
Super snelle service, geen klachten is fijn om nog eens mee te maken
Top service!!
Bij eerste bestelling ging het een beetje raar maar nu heb ik geen klacht zijn snel en een goede klantenservice!! ben tevreden met Dirk en zijn team hun hebben een vaste klant en zou ik aan iedereen aanraden.Top!!
Ik ben meer dan tevreden
Ik ben meer dan tevreden. Gisteren besteld, vandaag bezorgd. Dat maak je niet zo vaak meer mee. Hartelijk dank voor de goede service en snelle bezorging.
tent besteld maar waren geen stokken…
tent besteld maar waren geen stokken bij en nog niks gekregen
Toen mijn pakketje aankwam miste ik een…
Toen mijn pakketje aankwam miste ik een artikel. ( lamp ) en ik heb naar kwekenmetled gemailed maar krijg geen reactie. Toen heb ik gebeld en kreeg ik te horen dat ze de lamp apart hadden verzonden en dat ik de track en trace zou krijgen maar die heb ik niet gekregen.
Complete kweektent besteld en betaald
Complete kweektent besteld en betaald, maar het belangrijkste en duurste artikel (de Mars Hydro Ts1000 lamp) nooit ontvangen. Heb al tientallen keren gebeld en gemaild, maar nergens geen antwoord te krijgen. De telefoon is zelf afgesloten…
Update na bijna 1 maand wachten met dagelijks bellen en wekelijks mailen naar kwekenmetled: nog steeds geen lamp ontvangen en nog steeds niets van antwoord. Dit zijn oplichters, ik veronderstel trouwens dat de enkele positieve reviews bots of medewerkers zijn.
Top servive.
Op twee dagen mijn bestelling correct aan de deur , top enkel de courier zou wel eens mogen aanbellen en wachten tot ik open doe. Een geluk dat het er nog stond dus! Kwekenmetled.nl top service 10 op 10. Courierdienst 4,5 op 10. Zo gingen er al een paar bestellingen fout, effen wachten of bij de buren afgeven.
Tot heden is mijn led lamp mars hydro…
Tot heden is mijn led lamp mars hydro ts 1000. Nooit aangekomen. Heb drie mails gestuurd maar krijg geen antwoord. Telefoonnummer werkt niet of bestaat niet.
After 3 weeks no delivery yet
After 3 weeks no deliver yet. Support doesnt reply for emails, any phone call ends with, „it will be sensem tomorrow”
Het verzenden duurde 10 dagen terwijl…
Het verzenden duurde 10 dagen terwijl er 1 tot 3 dagen op de website staat
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.