Fin hjælp via mail, hurtig levering og varen gør det den skal, men klistrer dog noget mere og noget længere end andre mascara på vipperne. Så klemmer man øjnene sammen så sidder de sammen oppe og nede... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændig uovertruffen kundeservice - uanset hvornår og hvorfor man kontakter Camilla/Lantzcph 🙏💚🍀 Leveringstiden er, uden sammenligning, den hurtigste jeg har oplevet - HVER GANG! Jeg knusels... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanvittig god mascaraer. Jeg er kæmpe fan af EXTREME i sort. LENGTH mascaraen er osse helt fantastisk, men Extreme er og bliver min yndlings. Tænk sig at gå fra hvad jeg vil kalde knækket spøgelses vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min kone bestilte for 2 dage siden en mascara og har stadig ikke modtaget en ordrebekræftelse. Har prøvet at kontakte firmaet bde på tlf ingen svar og på kontakt formular men ingen svar. I dag p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lantz Copenhagen Makeup og hudpleje til voksne kvinder – med lethed fremfor tyngde Lantz Copenhagen er skabt med én klar ambition: Skønhed skal være effektiv, enkel og til at betale. Vi udvikler parfumefri hudpleje og makeup, der arbejder med huden – ikke ovenpå den. Vores tilgang er målrettet den voksne kvinde, som ønsker glød, styrke og pigment i balance. Ingen tunge lag. Ingen 12-trins rutiner. Kun produkter, der giver synlige resultater og føles lette hele dagen. Den 24/4-2026 lancerer vi vores makeup-serie – udviklet med erfaring i tankerne. Hybride teksturer, hvor color cosmetics møder hudpleje, og hvor lethed altid prioriteres fremfor tyngde. Vores Pro Mascara er blevet en bestseller med over 200.000 solgte enheder. Den giver længde og volumen uden drys og uden pandaøjne. Den fjernes nemt med lunkent vand, Micellar Water – eller med vores egen Mascara Remover, som lanceres i midt marts 2026. Formlen indeholder plejende ingredienser og er velegnet til selv sensitive øjne. Vi er samtidig kendt for at kombinere hudpleje med lysterapi. Vores produkter er udviklet til at arbejde sammen med LED-lys og understøtte hudens naturlige balance, glød og fasthed – med fokus på Eye Care, Glow & Tone og Balance. Hos os er kundeservice personlig og direkte. Du skriver ikke til et callcenter – du skriver til os. Tak fordi du handler hos et dansk brand, der prioriterer kvalitet, gennemsigtighed og respekt for huden. Bedste hilsner Camilla Lantz
Mosevej 9, 4700, Næstved, Dänemark
Hat 68 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Fantastiske produkter, rigtig god information, Camilla fortæller selv om alle produkter, og viser dem i en hudpleje rutine 👌
Min hud elsker Lantz Copenhagen ❤️

Altid god service hos Camilla 😊 hurtig levering også 👍

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Synes ikke at den giver så meget volumen som jeg er vant til. Plejer at bruge Hypnose fra Lancome. Synes desværre heller ikke at den er nem at fjerne med vand.

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Vanvittig god mascara som virker plejende og nem at få renset væk med vand. Den bedste mascara jeg har brugt hidtil. Jeg har lige bestilt tre nye i brun.
Lantz copenhagens service er i øvrigt i top. Jeg bliver besvaret og får den hjælp jeg efterspørger. Det gør at jeg fremover køber min mascara hos Lantz. Jeg er meget imponeret!

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Jeg må desværre sige, at jeg ikke er særligt begejstret.
Den klumper og lægger sig sammen om øjenvipperne.
Jeg har brugt den i tre dage - og er vendt tilbage til min tidligere. Øv!

Netop modtaget FAIRY.
Havde glædet mig til at prøve den
Den er helt tør og laver mærkelige vipper
Havde håbet på det resultat man ser på insta men det er langt fra tilfældet.
Er såå skuffet

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Helt fantastiske produkter til en god pris og hurtig levering

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Super lækker produkter til gode priser. Samt gode videoer som er til at gå til.

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Det er de lækreste make up produkter jeg nogensinde har købt. Perfekt mascara til kontaktlinser og eye lightener er købt i alle 4 farver og bliver fremover hel uundværligt. 😍

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Den er tør, ikke nem at få af, man får korte kedelige vipper af den. Den jeg købte hedder Extreme ….. kan kun sige den er Extreme dårlig. Den dårligste mascara jeg nogensinde har haft og jeg har haft mange .

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Jeg købte 2 af deres mascaraer, da jeg havde set deres reklamer gentagende gange på Facebook. Jeg havde længe ledt efter en ny mascara, da de andre mærker ikke længere opfyldte mig behov. Jeg er IKKE blevet skuffet, for denne mascara lever virkelig op til mine forventninger 😊

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Fantastisk mascara der giver længde, jeg er fuld tilfreds😃

God service hurtig levering

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Jeg er ikke helt tilfreds med Pro Mascaraen. Det er mig helt umuligt at få mascaraen af med lunkent vand og mine vipper bliver “drysset” af 🥺🥺 øv øv.

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Hvad sker der lige her?!! Fra at have meget sparsommelige, næsten usynlige øjenbryn, har jeg nu fået øjenbryn man rent faktisk kan se 😁🥰De er blevet tydeligt kraftigere og længere på kun 3 uger!! Det havde jeg aldrig troet kunne ske. Den øjenbryn serum er da bare virkelig god! Hold da op! Wauw 🤩🥳

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Lantz Copenhagen er et fantastisk univers og jeg knuselsker produkterne og ikke mindst de overkommelige priser.
Udover det, så er der altid mulighed for god vejledning og valg af de rigtige produkter fra Camilla Lantz.
Jeg er stor fan …

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Jeg er vild med kvaliteten af mascaraen.
Desværre har jeg bestilt den forkerte som mest giver længde (pro længde) og ikke fylde.
Men den er holdbar og lækker.

Antwort von LANTZ COPENHAGEN
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.