Jeg fik lavet en triple forward helix piercing hos Jeanette, og jeg er yderst tilfreds med resultatet! Fra start til slut var hun utrolig professionel og sørgede for, at jeg følte mig tryg hele... Mehr ansehen
Fuldstændig fantastisk oplevelse😍. De er virkelig gode til at forklare tingene og det der skal ske. Jeg skulle have en navlepiercing og blev guided så godt igennem oplevelsen. De var virkelig søde... Mehr ansehen
Jeanette (undskyld hvis det staves forkert) gav min veninde og jeg den bedste oplevelse nogensinde! Var mega rar og dejlig snakkesalig ❤️ Kan klart kun anbefale hende som din piercer!❤️ Mvh hende... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til House of Body Art – et sted skabt til dig, der ønsker det bedste inden for tattoo, piercing og laser tattoo removal. ✨ Eksklusiv service, unikke resultater og en oplevelse i særklasse. 🤎 Kunst, æstetik og tryghed – din krop, dit udtryk, vores passion.
Sct Mathias Gade 70, 8800, Viborg , Dänemark
- Tattooremoval@lase-it.dk
- lase-it.dk
Yderst tilfreds
Fra start til slut var hun utrolig professionel og sørgede for, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Hun forklarede processen grundigt, var meget omhyggelig og havde virkelig styr på hygiejne og teknik.
Selve piercingen blev udført super præcist, og resultatet er bare blevet så flot – præcis som jeg havde håbet på! Man kan virkelig mærke, at Jeanette har erfaring og passion for sit arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Jeanette til alle, der overvejer en piercing. You are in good hands🫶
Virkelig dygtigt og professionelt…
Virkelig dygtigt og professionelt arbejde! 😍
Kan varmt anbefale både ejere og personale 😍
Jeg kom ind for at få lavet bryst…
Jeg kom ind for at få lavet bryst piercinger efter at have tænkt på det meget længe. Jeg har været for nervøs for at få det gjort, før jeg kom til House of body art. Jeg blev taget mega godt imod og guidede godt igennem det hele. Jeg var i tvivl om det kunne lade sig gøre med mine bryster, da de er lidt kompliceret men det var intet problem og jeg fik dem lavet hurtigt og er nu mega glad og tilfreds!! 10/10 oplevelse og vil klart anbefale stedet!:)
Fuldstændig fantastisk oplevelse😍
Fuldstændig fantastisk oplevelse😍.
De er virkelig gode til at forklare tingene og det der skal ske. Jeg skulle have en navlepiercing og blev guided så godt igennem oplevelsen. De var virkelig søde og fik mig til at falde helt til ro selvom jeg var mega nervøs. 110% et sted der kan anbefales til at få lavet en piercing♥️
Virkelig
Virkelig, virkelig søde! Hurtig respons på kontakt. Virkelig omhyggelig med at forklare, hvorfor de gør, som de gør.
Jeg kæmper ufatteligt meget med panikangst, og Jeanette rummede det så flot og fik skabt ro omkring mig. Virkelig anbefalelsesværdig 🫶🏼🤍
Staff is really nice and willing and…
Staff is really nice and willing and the piercing was very painless!!
De ville altid hjælpe og de sikrere sig…
De ville altid hjælpe og de sikrere sig at deres kunder for en god oplevelse og for lige hvad de ønsker sig, jeg har været der et par gange og har kun haft gode oplevelser
Fik lavet min næse piercing i dag og de…
Fik lavet min næse piercing i dag og de så søde der inde og gode til og forklar og give tryghed når man er bange og så de os så gode der inde tak for den skønne oplevelse
Professionelle omgivelser og virkelig god kundebehandling
Skønt sted at få lavet en piercing! Der er mega rolig stemning i shoppen og man bliver behandlet så godt, hvilket er rart når man er lidt nervøs og adrenalinen farer derudaf 🌟 man er ikke i tvivl om at der er kæmpe interesse i piercinger og at tingene skal være i orden her, ser frem til næste gang og gangen efter det 🥳
Så fin en oplevelse
Så fin en oplevelse - tak for meget fin service ifm et forkert valg af smykke. Kan virkelig anbefale jer.
Kæmpe tak til Jeanette som gav både min…
Kæmpe tak til Jeanette som gav både min veninde og jeg en skøn oplevelse🩷 Smilende, passioneret og opmærksom, alt hvad man skal bede om hos en piercer🩷
Jeanette ❤️
Mvh hende med det pæne røde hår❤️
Vi giver Jeanette det aller bedste…
Vi giver Jeanette de aller bedste anbefalinger. Hun er både empatisk, nærværende og dygtig til sit fag. Jeg har haft min 15 årige datter med nede til en navlepiercing, det var en rigtig tryg og god oplevelse for min datter. Jeg har selv fået en Helix piercing og er ikke et sekund I tvivl om at vi ender hos Jeanette igen, ved næste piercing. Du bliver altid sendt godt afsted med de produkter du har brug for og en forsikring om at du altid kan kontakte hende.
Vi er MEGET tilfredse.
Amazing experience! Very gentle piercer
Amazing experience! The piercer is so gentle, I got my lower lip pierced and didn’t feel any pain! She is awesome, I will be back for more piercings!
Stærk anbefaling
Et virkelig skønt sted med flot og indbydende anretning. Servicen er i top, og man føler sig helt tryg og godt taget hånd om under hele tatoveringsoplevelsen.
Varmeste anbefalinger ❤️
Hejsa ☺️
I lørdags var jeg hos jer og fik lavet en medicinsk piercing for hovedpine. Det var ganske spontant, min kæreste og jeg kom tilfældigt forbi jeres dejlige forretning, og måske jeg har haft lidt svært ved at tro på virkningen 🙈
Min tro på virkningen er gjort absolut til skamme!! Jeg har efter et trafikuheld for 5 år siden (jeg fik piskesmæld) på daglig basis døjet med hovedpine, og nogle gange migræne, i forskellige grader. Hertil fulgte også nakkesmerter med, og min hverdag har været voldsomt præget af dette.
Jeg har siden uheldet gået til behandlinger både ved Fys, osteopat, kiropraktor, massør mm. Og jeg havde egentlig affundet mig med, at det ikke blev bedre.
Jeg har tidligere overvejet en medicinsk piercing, men jeg har ikke turde og har jo så også haft en skepsis 🙈 men hvor er jeg glad for, at I havde åbent, og at I havde tid til at lave den ☺️
10 minutter efter den var lavet, var mine nakkesmerter væk, og jeg havde meget mere bevægelighed i nakke end jeg har haft i flere år ☺️ 1 time efter den var lavet havde jeg ingen hovedpine - jeg har ikke haft hovedpine siden 🤗 favre nye verden, jeg er meget positiv, og lettet!
Al ros skal lyde til Jeanette og hendes mand! Ikke nok med at man bliver mødt af de dejligste rare mennesker, så var der en service og omsorg ud over det sædvanlige! 👏🤗 Jeg glæder mig til at komme tilbage, jeg skal helt sikkert have lavet i mit andet øre, og kommende tatoveringsprojekter kommer jo nok også jeres vej 🤗
Et stort tak skal lyde, sammen med de varmeste anbefalinger ❤️
Mange hilsner fra Laura (Thisted)
ELSKER!!
Super sødt personale der skaber en tryg og nærmest veninde-agtig stemning, samtidig med at sørge et super flot og prof resultat, hvor kundens forventninger er topprioritet!
Jeg havde fået lavet 2 alt for dybe nip piercinger hos Mr&Mrs, som Jeanette hos House of Body Art fiksede for mig! Mr&Mrs fejede mig væk med "Jeg piercer hver dag, jeg ved hvad jeg laver" uden overhovedet at ville bare kigge eller anerkende deres fejl - hvor House of Body Art med det samme kunne se og forstå mit problem, fjernede piercingerne, ventede nogle uger på jeg var helet og klar, og lavede de flotte piercinger på mig jeg havde drømt om!
Man er i virkelig gode hænder her, og det er helt sikkert det sted jeg kommer hen, når jeg skal have lavet flere piercinger og tattoos <3
Man bliver mødt med godt humør og…
Man bliver mødt med godt humør og rigtig god betjening!
Super gode priser og behandling!
Kan med 100% anbefale dem !
Super hyggelige og professionelle…
Super hyggelige og professionelle mennesker, hvor man føler sig velkommen og godt oplyst! Jeg har ingen smerter haft i fingeren efter laserbehandlingen, i stor kontrast til de andre behandlinger jeg har fået. Ørerne helede også hurtigt og det ser bare så fint ud! Kæmpe anbefaling herfra, og jeg kommer klart igen til næste behandling 🙏🏻
Er en RIGTIG glad mor
Er en RIGTIG glad mor.
Tusinde tak søde Jeanette for den flotte omsorg du gav min datter, da hun skulle have sin navle piercing ❤️❤️
Hun fik den bedste oplevelse inde ved dig.
Vi ses snart på arb.
Masser af knus.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.