Al sinds november 2023 een natte kelder. Diverse bedrijven over de vloer gehad.Lavostotaalservice is de enige die het probleem aanpakt. Dus overbodige en onzinnige uitvoeringen achterwege laat omdat z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een positieve ervaring met dit bedrijf. Hoedje af de manier hoe ze met een klant omgaan. Snelle offerte, duidelijke informatie, en begrip wat de problemen zijn. Oplossing en offerte keurig in ord... Mehr ansehen
Gekozen voor dit bedrijf, staat goed bekend in Amsterdam. Jongens hebben klus geklaard. Weinig overlast, snel en professioneel. Sprake van capillair vocht, plinten aan het rotten. Alles geinjecteerd,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lavos Totaal Service biedt al jarenlang oplossingen voor vocht– en schimmelproblemen en ventilatiereiniging. Met korte communicatielijnen en maatwerk zorgen wij voor een gezonde leef- en werkomgeving Lees verder Onze expertise ligt in vochtbestrijding, schimmelverwijdering en het onderhouden en reinigen van ventilatiesystemen. Dankzij onze professionele en efficiënte aanpak voorkomen we vochtproblemen, verbeteren we de luchtkwaliteit en zorgen we ervoor dat uw systemen optimaal blijven functioneren. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze grondige en betrouwbare service. Kies voor Lavos Totaal Service en ervaar de kracht van drie generaties vakmanschap.
Deltazijde 24 E, 1261zm, Blaricum, Niederlande
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Top gesprek gehad over bodemisolatie, mijn zoon was al erg positief rondom het aanbrengen van bodemisolatie
de schimmel specialist dit bedrijf is dat wat een geweldig team en bedrijf wij hadden veel schimmel en de woning bouw wilde niks doen wij hebben lavos ingehuurd en alles is verwijderd zeker aanrader geweldig
200 euro betaald voor eenmalige onderhoud aan mijn systeem.
Het reinigen werd maar half uitgevoerd de rest van de beloftes werd niet nagekomen. Gebeld met het Lavostotaal aangegeven dat ik niet tevreden was en ze gaven aan dat de desbetreffende persoon nog mij zou bellen op dezelfde dag. Je raadt het al, niets meer van ze gehoord.
Kortom, waardeloze service.
Wij hadden veel last van schimmel en vocht problemen bij ons huis alles is netjes verholpen alle schimmel is verwijderd en de muren zijn geinjecteerd dit bedrijf werkt netjes goede communicatie en zeer vak bekwaam personeel zeker een aanrader en de service is goede het ruikt heerlijk nu dankzij hun een vocht vrije woning
Wat een pusherig opdringerig bedrijf met veel te dure prijzen. Ik heb ze meermaals verzocht om (nav een veel te dure offerte) geen contact meer op te nemen. Maar ze blijven je lastigvallen, bellen, post bezorgen, ondanks herhaalde verzoeken te stoppen. Het feit alleen al dat ze na een paar dagen met een standaard 20% korting komen, geeft al aan dat ze zichzelf over prijzen voor de gek die hapt. Ik heb vergelijkbare offertes voor 1/3 van hun aanbod.
Wij hebben onlangs via Lavos een ventilatiesysteem laten installeren op de bovenverdieping (in alle kamers) en in de slaapkamer beneden, en we zijn erg tevreden over het hele traject.
In eerste instantie kwamen er twee medewerkers langs voor advies. Ze namen de tijd om alles goed te bekijken en mee te denken. De offerte volgde snel en eventuele vragen die we hadden, werden vlot en duidelijk beantwoord. Ook aanpassingen in de offerte werden zonder problemen doorgevoerd.
Voor de installatie kwamen er twee monteurs langs. Zij kwamen uit Portugal en Brazilië, maar spraken prima Engels, wat de communicatie makkelijk maakte. Ze hebben netjes en professioneel gewerkt en alles keurig achtergelaten.
Wat we ook erg waarderen, is dat het bedrijf een paar dagen na de installatie nog contact met ons heeft opgenomen om te vragen of alles naar wens was. Dat soort nazorg geeft een goed gevoel.
Kortom: een zeer positieve ervaring met Lavos. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Wij hadden veel vocht problemen in onze woning bij ons hadden wij problemen in de kelder en kruipruimte wij kwamen via het internet in contact met het bedrijf lavos. En hadden een inspectie aangevraagd. Binnen 2 dagen stond er een. Vocht inspecteur bij ons voor de deur. Deze genaamd Koos hij nam uitgebreid de tijd om alles goed te bekijken en te onderzoeken er worden vocht metingen gedaan en een scan van de kimnaad ook de kruipruimte werd onderzocht omdat er een nare geur vanaf kwam. 2 dagen later de offerte inhuis en zeer netjes wij werden nogmaals gebeld om de offerte uit te leggen de werkzaamheden zijn inmiddels uitgevoerd heel netjes en werken ook snel er waren bij ons 3 team aanwezig. En wij stonden perplex hoe alles geregeld was echt fantastich we zijn eindelijk van alle ellende af en hebben geen vocht en schimmel problemen meer wij vonden heel bijzonder. Om te zien dat er. Heel goed samen werkt gewerkt als een team en zo netjes ook de nazorg is gedaan bij ons. Rob kwam bij ons langs om nogmaals alles na te meten heerlijk wat een kerel en wat een kennis zeker een aanrader
goede en snelle service alle schimmel is verwijderd en de ventilatie is hersteld ook heeft lavos onze kruipruimte geisoleerd zeker een aanrader deze service is zeldzaam
Super blij met de mannen van Lavos totaal service
Ik had al jaren een probleem met mijn kelder en uiteindelijk via Google terecht gekomen bij Lavos totaalservice. Mijn contact was met Paul, hele aardige man die een duidelijk uitleg gaf over de manier waarop zij werken en hele nette offerte voor mij heeft gemaakt. Ook de twee mannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd waren zeer vriendelijk en kundig, hebben alles net opgeruimd en meegenomen, kelder echt keurig achtergelaten. Zeer prettige mensen om mee te werken. Ook het belletje van Iris weekje later of alles naar wens was verlopen werd door mij zeer op prijs gesteld. Kortom zeer tevreden met Lavostotaalservice en een absolute aanrader!
Afspraak was snel gemaakt en het huisbezoek/inspectie verliep goed. Omdat ik de rapportage binnen enkele dagen nodig had was het een uitdaging voor LAVOS om dit te realiseren. Er is aangegeven dat het minimaal 5 werkdagen kon duren maar dat ze alles aan zullen doen omdat binnen 3 dagen gereed te hebben.
Helaas is het niet gelukt om het rapport tijdig te krijgen, en na overleg is besloten geen geld in rekening te brengen en het betaalde bedrag is netjes teruggestort.
Ik kan niks anders zeggen dat ik ondanks het niet tijdig kunnen leveren van een rapport erg tevreden ben over de deskundigheid VAN DE inspecteur en de financiele afhandeling van de zaak.
Professioneel bedrijf waar u zeker zaken mee kunt doen!
Wij hadden veel schimmel en zwam problemen maar alles is verwijderd door Lavos echt geweldig de geur is eindelijk weer normaal ook heeft Lavos onze kruipruimte geïsoleerd ook dat is goed gegaan
Goed en snel geholpen en werken netjes zeker aanrader
Wat een rommelige ervaring met Lavos Schimmelbestrijding. De administratie is totaal niet op orde. Na een aanbetaling kreeg ik alsnog een betalingsherinnering. Daarna volgde een tweede factuur die wederom niet klopte en ook nog eens te hoog was. Bij bellen hierover werd eerst gedaan alsof ik gek was. Pas daarna werd toegegeven dat de fout bij hen lag. Een excuus? Natuurlijk niet. Je zou het maar gewoon betalen.
De klantenservice is ronduit slecht. Voornamelijk jonge medewerkers die ongeïnteresseerd en slecht gehumeurd overkomen en duidelijk geen idee hebben waar ze het over hebben. Het voelt alsof ze er tegen hun zin zitten. Absoluut geen visitekaartje voor het bedrijf. Eén oudere medewerkster is een positieve uitzondering en deed haar werk wél goed.
Ook de planning is een chaos. Er werd gestart met een verkeerde datum, bij mailen hierover zeggen ze daar niks op. Vooraf is er geen enkele informatie gegeven over de behandeling, geen brief, geen mail of telefoon. Ik moest zelf bellen om te vragen hoe laat men zou komen. Eerst werd een tijdstip genoemd dat later niet bleek te kloppen. Er werd gezegd tussen 9 en 10 uur aanwezig te zijn, uiteindelijk kwamen ze pas om 11 uur. Niemand die je hierover informeert. De container staat nu, bijna een week later, nog steeds voor de deur.
Het enige wat wél goed is: het uitvoerende werk. Overigens wel lastig communiceren omdat ze geen Nederlands spreken. Voor inhoudelijke informatie over de behandeling is dat vermoeiend. Het werk is netjes gedaan en de medewerkers op locatie zijn vriendelijk en professioneel. Jammer dat de administratie en klantenservice daar zo ver bij achterblijven.
Voor mij niet meer Lavos. Goed werk leveren is één ding, maar als de rest zo’n puinhoop is en je als klant overal zelf achteraan moet, is het de moeite niet waard.
Zeer goede ervaring.
Na problemen tegen te komen in onze kelder bij de verbouwing, op korte termijn een inspectie kunnen krijgen.
Zeer efficient team met vakkundige mensen, kelder is behandeld en compleet waterdicht gemaakt.
Top team!
Echt een super fijn bedrijf. Ze waren netjes aan de telefoon en een afspraak maken ging makkelijk! De mannen die bij ons kwamen waren vriendelijk en leverde goed werk. Wij zijn erg tevreden en raden het zeker aan.
Goeie service en klantvriendelijk echt een aanrader!
Slechte ervaring. Helaas waardeloze communicatie. Eerste afspraak werd drie kwartier voor de geplande afspraak geannuleerd via een whatsapp berichtje, hierna zou ik gebeld worden door het bedrijf maar helaas niet gebeurd. Volgende dag zelf gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt. Bij de volgende afspraak wist de inspecteur helemaal niet waar hij voor kwam, geen overleg tussen kantoor en inspecteur.
Snelle en duidelijke communicatie, zeer tevreden over de service!
Goede ervaring met dit bedrijf. Duidelijke communicatie, correcte prijs en vakkundige aanpak. De schimmel is effectief verwijderd en we kregen handige tips om het in de toekomst te voorkomen.
Heel gelukkig met de hulp van Lavos. Het contact met de klantenservice heb ik als heel prettig ervaren. Het afdichten van de kelder verliep voorspoedig. De jongens werken keihard en is super netjes opgeleverd. De enige opmerking die ik had werd door de klantenservice top opgepakt en snel verholpen.
Ik ben dus tevree.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.