Layel Parfumerie Bewertungen 18

TrustScore 4.5 von 5

4,5

1. Parfümerie

Vom Unternehmen geschrieben

Geïnspireerd door de meest iconische luxe parfummerken, zoals Tom Ford, maar toegankelijk voor iedereen. Onze geuren bieden dezelfde verfijnde kwaliteit en beleving, tegen een betaalbare prijs. Luxe hoeft niet onbereikbaar te zijn – met Layel Parfumerie draag je het elke dag.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Eerlijke opinie Layel parfums

Nu voor het eerst besteld bij Layel en meteen enorme fan! Geurtjes ruiken precies hetzelfde als de originele parfums en zijn daarom qua prijs veel voordeliger. Levering is ook snel dus zeker een aanrader!

30. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wanneer je Layel ontdekt wil je niets anders :)

Echt een aanrader. De geurtjes vervliegen niet. Je kan perfect 2 geurtjes tegelijk gebruiken wat ze uniek maakt. Ik koop mijn parfums nergens anders meer sinds ik Layel heb ontdekt op de zondagmarkt. De service is eerlijk, communicatie correct en efficiënt. De top dame(koppel) dat hier achter zit krijgt mijn volledige steun! Bedankt voor de goede service.

29. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben super tevreden met deze parfums

Ik ben super tevreden met deze parfums! Ze zijn dupés van bekende, dure merken, en ik moet toegeven: de gelijkenis is echt verrassend goed. De geuren zijn heerlijk, gaan mooi open en blijven lang hangen zonder te zwaar of goedkoop te ruiken.

Wat ik vooral fijn vind, is dat ze bijna identiek ruiken aan het origineel, maar dan voor een veel betere prijs.

Als je van luxe parfums houdt, maar niet altijd de volle prijs wilt betalen, dan zijn deze dupes echt een aanrader. Topkwaliteit voor een fractie van de prijs!

13. Jänner 2026

Aanrader!

Snelle levering en de geurtjes ruiken heerlijk! Ze hebben dezelfde geuren als de echte parfums. Ik ben fan!

1. Dezember 2025

Super ervaring!

Ik ben op zondag hier onverwachts langs geweest op de vogeltjesmarkt en had een hele goede ervaring. De klant staat centraal en ze helpen je met de beste geur voor jou te vinden. De parfums zelf zijn van top kwaliteit. Je blijft ze hele dag ruiken en de prijzen zijn top! Ik kom hier zeker opnieuw kopen.

16. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beste dupes

Ik koop geen dure parfum meer. Deze geurtjes ruiken exact hetzelfde en blijven goed hangen. Krijg veel complimentjes van collega’s en vrienden. Een vaste klantje geworden ondertussen ☺️. Vlotte service

18. Oktober 2025

Heerlijke geurtjes!

Heerlijke geurtjes!! Blijven lang hangen in je kussens, en in de lucht. Ben nieuwsgierig naar de andere 2 geurtjes. Waar voor je geld.

21. August 2025

Layel

Ik ben super tevreden over Layel Parfumerie! Vooral parfum nummer 20 en nummer 16 zijn echt heerlijk en behoren nu tot mijn favorieten. Ze ruiken verfijnd, blijven goed hangen.
Wat ik ook geweldig vind, is dat Layel een breed assortiment aan parfums heeft voor een heel betaalbare prijs. Je krijgt echt kwaliteit voor weinig geld, waardoor je verschillende geuren kunt uitproberen zonder dat het een enorme investering is.
Ik ben ondertussen echt een fan geworden van hun aanbod.Voor wie op zoek is naar betaalbare maar luxe geuren Layel Parfumerie is absoluut een aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zo blij dat ik deze parfums…

Ik ben zo blij dat ik deze parfums ontdekt heb! De geuren zijn dezelfde geuren als de dure merken, maar dan voor een fractie van de prijs. Ze blijven superlang hangen, ik krijg er vaak complimenten over. Daarnaast is de service top, vriendelijk, betrouwbaar en altijd snel geleverd.
Ik koop geen dure parfums meer, want deze dupes zijn echt een aanrader!

Layel parfumerie

Layel biedt een brede waaier aan keuze. Ik ben helemaal verliefd op de geurtjes die ik heb aangekocht. Ze blijven lang zitten, waardoor je niet onnodig veel moet spuiten en de parfums dus langer meegaan. Mijn dochters van 2 en 7 nemen ook steeds in het geniep mijn flesjes bij zich,omdat zij ook hartstikke fan zijn. Dus zeker een aanrader voor wie van lekkere geurtjes houdt die lang meegaan en waarvoor je niet diep in je zakken hoeft te graven.

4. August 2025

5 sterren en zou zelfs meer geven

5 sterren en zou zelfs meer geven. De geuren zijn supergoed, blijven zeer lang hangen. Ik hou van de verschillende geuren die Layel aanbiedt. Zowel voor dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Prijskwaliteit op zijn best! Ik ben fan..

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr