Colis bien arrivée Responsable sympa: m’a mis un petit mot de remerciement dans le paquet.
Super ervaring. Lief,veel uitleg, vlug geleverd,kan niet beter wensen. Ook staaltjes van verschillende produkten👌👌
Ik heb geweldig ervaring met Esthetiek Vicky Michiels ,als vandaag besteld, geleverd morgen alles mooi ingepakt.Bedankt Vicky, zeker tot volgende keer
Schrieksebaan 44, 3140, Keerbergen, Belgien
- 0496758228
- info@vickymichiels.be
- vickymichiels.be
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Responsable sympa
Colis bien arrivée
Responsable sympa: m’a mis un petit mot de remerciement dans le paquet.
Zeer vriendelijk onthaal
Zeer vriendelijk onthaal
Deskundige uitleg en behandeling
Werkt met top producten
Ik heb PCA SKIN Intensive Hydration Set…
Ik heb PCA SKIN Intensive Hydration Set besteld, maar helaas heb ik andere producten (QMS) ontvangen.
De PCA-producten en de blauwe PCA-tas ontbreken volledig in de levering.
Ik heb de klantenservice hierover gemaild en wacht momenteel op een oplossing.
Ik hoop dat dit snel en correct wordt rechtgezet.
Super ervaring
Snel in contact en verzending!
Snelle reactie op mijn mailtje, en daarna een ook snelle verzending! Helemaal top!
Kwaliteitsvolle schoonheidsprodukten
Kwaliteitsvolle schoonheidsprodukten. Snelle en vriendelijke bediening.
Alles goed ...
Mijn pakketje werd afgezet op de plaats…
Mijn pakketje werd afgezet op de plaats waar ik had gevraagd waardoor ik gerust was en geen schrik moest hebben dat een toevallige passent het pakje zomaar zou meegenomen kunnen hebben. De producten was ook mooi en veilig ingepakt ook daar ben ik super blij mee.
Kindness and efficiency!
Goede producten ze geven resultaat en…
Goede producten ze geven resultaat en had even uitleg gevraagd over gelaats creme en heb snel info gekregen
Super vlot en vriendelijk,
Super vlot en vriendelijk,
Snelle directe communicatie,
Dank!!
Super attent
Super product, leuke aanbieding en daarnaast nog een paar testers cadeau gekregen en een persoonlijk bedankje. Super attent!
Het product en de levering waren ok
Het product en de levering waren ok, niet in orde is de franstalige vraag van Trustpilot.
Mijn bestelling en betaling waren in het Nederlands, ik woon in Vlaanderen, en toch krijg ik van jullie franstalige correspondentie. Schande.

Antwort von Esthetiek Vicky Michiels
Twijfels over wat ik ontvangen heb.
De dop van het produkt zat los en het meegegeven staaltje was opengesneden.

Antwort von Esthetiek Vicky Michiels
gemakkelijk en vlug te vinden online
gemakkelijk en vlug te vinden online. Correcte levering