De V34 tandpasta is voor mij een wondermiddel. Vermindert de aanslag op m’n tanden die mijn (ook kwalitatief erg goede) mondspoelmiddel nalaat. Heft dus de nadelen van andere producten op. Daarnaast p... Mehr ansehen
De beste whitening strips! Zoveel whitening strips van andere merken gebruikt maar geen enkele komt in de buurt van de LAZEA strips! Blijven goed plakken en na 1 keer gebruik zie je meteen verschi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Elevating Beauty, Naturally. Of je nu op zoek bent naar een manier om je tanden te bleken of gewoon om ze gezond te houden, met onze smilecare vind je alles wat je nodig hebt.
Niederlande
- lazeacosmetics.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfect product
Perfect product, and you see the difference directly .
Fast shipping
Goede ervaring
Goed bedrijf met de beste spullen voor je tanden zoals tandpasta met smaak en whitening strips ik zelf heb de tandpasta geprobeerd en die was gewoon mind-blowing maar zooi zoo is alles wel een aanrader
There where problems with my delivery…
There where problems with my delivery but LAZEA fixed it very fast.
انها حقا فعاله
اشتريت عده مرات اشرطه لتبيض الاسنان اخيرا وجدت لازيا عن طريق صديق لي ونعم لقد حصلت على اللون الذي اريده اسناني جميله وناصحه البياض مع العلم انني مدخنه واشرب كثير من القهوه
Top product
Top product! Makkelijk te gebruiken en zeer tevreden over het resultaat! Ik kijk nu al uit naar de andere producten van Lazea Cosmetics! Zeker een aanrader.
De beste whitening strips
De beste whitening strips!
Zoveel whitening strips van andere merken gebruikt maar geen enkele komt in de buurt van de LAZEA strips! Blijven goed plakken en na 1 keer gebruik zie je meteen verschil. Wat ik ook fijn vind is dat je de overblijfselen makkelijk weg kan poetsen en niet alles onder het zwart zit. Kortom, mega aanrader!
Deze strips zijn amazing!
Deze strips zijn amazing!
Ik heb vaak meerdere strips geprobeerd zonder resultaat.. maar deze strips doen echt hun werk. Bij alle andere had ik altijd de struggle dat ze niet goed bleven plakken maar ook dat doen ze als de beste. Dus niet twijfelen maar gewoon kopen!
Was vrij skeptisch maar
Was vrij skeptisch maar naar mijn mening probeert het merk zich echt te onderscheiden door hoge kwaliteit aan te bieden, een meer premium product. Resultaten waren altijd naar wens en gaat niet meer weg uit de routine!
Ooit begonnen als test, nu niet zonder
Ooit als eerst begonnen met de whitening strips, gebruikte deze eens in de zoveel tijd om wittere tanden te krijgen en kocht ze weer bij wanneer ze op waren. Laatst ook de nieuwe revive tabs en tandpasta geprobeerd. Naar mijn mening altijd top kwaliteit en vaste adres voor witte tanden
Na 1 keer gebruiken al resultaat
Na 1 keer proberen waren mijn tanden al witter. Werkt echt! Raad ik zeker aan!!
Zeer tevreden!
Snelle levering, gemakkelijk in gebruik en direct resultaat. Ideaal om je smile nog even op te frissen voor een feestje ;-)
Na de eerste keer al resultaat
Was van tevoren een beetje sceptisch, maar wat een top product! Na de eerste keer zag ik al goed resultaat.
Werkt echt!
Eindelijk tandenbleekstrips die goed blijven plakken en je tanden echt witter maken! Al na 1 gebruik zie je duidelijk verschil!
Werkt goed!
Ik heb enkele tandenstrips geprobeerd en ik zie echt een goed verschil. Ik ben blij met de aankoop!
Zelfs andere mensen valt het op!
Zelfs andere mensen valt het op!
Ik gebruik nu de houtskool strips, tabletten, mondwater en poeder met regelmaat. mijn tanden zijn nog niet eerder zo wit geweest. Heel erg leuk om die complimentjes over mijn gebit te ontvangen.
Snelle levering en werkt goed
Snelle levering en werkt goed! Zag gelijk verschil na gebrui!
Leuke ervaring
Goede strips die zijn werk doen
Goede strips die zijn werk doen. Je ziet wel pas na de 4/5e strip verschil. Dus even geduld hebben!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.