De V34 tandpasta is voor mij een wondermiddel. Vermindert de aanslag op m’n tanden die mijn (ook kwalitatief erg goede) mondspoelmiddel nalaat. Heft dus de nadelen van andere producten op. Daarnaast p... Mehr ansehen
Ooit als eerst begonnen met de whitening strips, gebruikte deze eens in de zoveel tijd om wittere tanden te krijgen en kocht ze weer bij wanneer ze op waren. Laatst ook de nieuwe revive tabs en tandpa... Mehr ansehen
Was vrij skeptisch maar naar mijn mening probeert het merk zich echt te onderscheiden door hoge kwaliteit aan te bieden, een meer premium product. Resultaten waren altijd naar wens en gaat niet meer w... Mehr ansehen
De beste whitening strips! Zoveel whitening strips van andere merken gebruikt maar geen enkele komt in de buurt van de LAZEA strips! Blijven goed plakken en na 1 keer gebruik zie je meteen verschi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Elevating Beauty, Naturally. Of je nu op zoek bent naar een manier om je tanden te bleken of gewoon om ze gezond te houden, met onze smilecare vind je alles wat je nodig hebt.
Niederlande
- lazeacosmetics.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb twee keer gedaan maar ik zie…
Ik heb twee keer gedaan maar ik zie iets verschillende dan vroeger ik geloven dat is goed.
I LOVE IT
Al zoveel complimenten na 1 behandeling gehad!
Meteen volgende dag in huis en meteen…
Meteen volgende dag in huis en meteen resultaat haha topbedrijf!!
Was best sceptisch in bij bestellen…
Was best sceptisch in bij bestellen maar moet zeggen dat het echt werkt zal zeker blijven gebruiken!!
Erg makkelijk te gebruiken
Erg makkelijk te gebruiken, ze plakte goed op mijn tanden en ze waren na 1 behandeling ook echt duidelijk witter!
Super snelle levering🙌🏼
Super snelle levering🙌🏼
Fijne uitleg in je pakketje en handig en simpel in gebruik.

Super tevreden
Ik kan zeggen dat ik echt tevreden ben met dit product. Ik was op zoek naar een manier om mijn tanden witter te maken en de tandenbleekstrips waren echt een uitkomst.
Het gebruik van de strips is heel gemakkelijk. Je hoeft ze alleen maar op je tanden te plakken en te wachten tot ze hun werk doen. Het duurt niet lang voordat je resultaat ziet en ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van hoe wit mijn tanden nu zijn.
Een groot pluspunt van de tandenbleekstrips is dat ze geen schade aanbrengen aan je tanden. Ik maakte me eerst een beetje zorgen over eventuele bijwerkingen, maar ik heb gelukkig geen enkel probleem ervaren. Het is echt een veilige manier om je tanden witter te maken.
Ook de prijs is een groot voordeel. Het is veel goedkoper dan een behandeling bij de tandarts en je kunt het gewoon thuis doen. Het is echt een snelle en betaalbare manier om je tanden er beter uit te laten zien.
Al met al ben ik echt tevreden met de stips van Lazea!

Geweldig product
Na het gebruik van 1 strip, merkte ik direct een verschil. Het is echt een top product. En dat in combinatie met een goede en snelle service zorgt ervoor dat ik zeker meer producten ga kopen!
Snelle Levering & Service
Super ervaring, ik heb de strips gelijk besteld toen de website live ging. De volgende dag ontvangen. Erg tevreden met de service tot nu toe! Ben benieuwd naar het resultaat.

Super goed resultaat
Super goed resultaat, aangezien ik veel koffie drink is dit een top product voor mij en heel simpel in gebruik.
Thanks

Top product
Top product, gebruik het nu al 3 maand en ben erg tevreden!
Top Product!
Top product! Wittere tanden na een keer gebruik.
Persoonlijk drink ik veel koffie en thee en zelfs deze aanslag word verwijderd/stralend wit.
Een aanrader. ⭐️

Top bleekstrips!!
Heb meerdere bleekstrips geprobeerd. Vind dit zeker de beste tot nu toe. Helemaal blij mee!
Top product!!!!!
Ik heb heel veel verschillende strips gebruikt, maar deze zijn echt top!! Na 1 strip zag ik gelijk al verschil. Ik heb ook helemaal geen gevoelige tanden er van gekregen en mijn tandglazuur wordt er ook niet lichter van. Ik blijf deze strips bestellen. Thanks Lazea 🫶🏼🙏🏼

Testers van LAZEA mogen proberen
Testers van LAZEA mogen uitproberen en ik ben oprecht verbaast over hoe goed de strips werken!

Antwort von LAZEA Cosmetics
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.