Pas på de snyder jeg har en sag kørende og de prøver på alt for ikke at hjælpe og prøver på at lukke sagen konstant. De er bedrager jeg mangler lige noget dokumentation på skrift så bliver det politia... Mehr ansehen
Har aldrig skrevet en dårlig anmeldelse før, men jeg føler det er min pligt her. Har aldrig oplevet noget lignende. I mit livs krise sidste år i januar efter en slem skade, blev jeg mødt af en forsikr... Mehr ansehen
Jeg har sjældent oplevet så ringe kundebehandling. Jeg ringede til LB Forsikring for at opsige min indboforsikring, da jeg havde købt hus. Jeg fik oplyst, hvad jeg skulle betal... Mehr ansehen
Fuld tilfredshed - der er aldrig problemer, når jeg skal have dækket en skade. LB har tillid til deres kunder og kræver ikke alverdens unødvendige dokumenter. De er altid hjælpsomme og imødekommende.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsaktieselskab, der består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring, LB Forsikring til PFA og LB Erhverv.
Amerika Plads 15, 2100, København Ø, Dänemark
- Trustpilot@lb.dk
- lbforsikring.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Stormskade- væltet træ
Den 21 December 23 væltede et stort kastanjetræ fra naboens grund, og ind over vores.
Naboen er desværre et dødsbo, så sagen kører gennem en advokat i Kolding.
Jeg ved at advokaten har sendt flere mails til LB forsikring, men det tyder på at LB forsikrings strategi er at tie sagen ihjel.
Jeg ved godt at hverken naboen eller forsikringsselskabet er ansvarlig, hvis det er et frisk træ.
Jeg mener dog at træet langt fra er frisk, da der er både råd og hult i stammen, og barken er tydelig angrebet af svamp, der går ind i revner i stammen.
Det mindste man fra LB forsikring kunne gøre var da at sende en sagkyndig ud og kigge på træet, men intet har man hørt.
Jeg kan på ingen måde anbefale LB forsikring.
Er LB forsikring rejst til månen?
Øv, øv, øv!!
Har været kunde i mange år og ikke haft meget at klage over, men nu har jeg en rotteskade på huset og der sker bare ingenting! Altså som i absolut ingenting!
Sagen er startet i juni 2023.
Taksator og håndværkere har været forbi men nu er der radiotavshed...
De læser ikke beskeder på scalepoint.
De svarer ikke på direkte mail.
Man er nummer 50 i køen når man ringer (rekorden er lidt over 100!).
Deres taksator er fra Sedgwick og ham har jeg ringet til et utal af gange men kun for at få fat på en telefonsvarer som lover at der vil blive ringet tilbage....
Nu prøver jeg her i håb om at dårlige anmeldelser betyder noget.
Man skyder sig selv i foden!!!
Jeg har aldrig oplevet en mere urimelig og umenneskelig service hos denne forsikring.
Jeg får en opringning om at jeg skal betale 50% af selvrisiko, for en skade en anden har påtaget mig. Fatter ikke hvordan de kan komme til en konklusion om, at jeg skal betale for noget jeg ikke har gjord. Vedkommende jeg taler med i telefonen er helt uforstående og havde en ligegyldig tone, samt råber hun af mig. Jeg Anbefaler dem IKKE til nogen. Man skyder sig selv i foden i dette selvskab.
Uduelighed på højt niveau
Det er ikke studenterhuen der trykker hos LB forsikring. Som kunde hos LB er det åbenbart umuligt at få svar på helt simple spørgsmål. Det er vist tid til at finde et nyt forsikringsselskab, for LB er uduelige.

Antwort von LB Forsikring A/S
Blev kørt ned af en af deres kunder på…
Blev kørt ned af en af deres kunder på en cykelsti. Billisten tog det fulde ansvar, men efter 5 år har LB forsikring stadig ikke taget ansvar for ulykkken. De prøver at sylte sagen, og nu er jeg kan jeg ikke arbejde mere og har et erhvervsevnetab. De lover en masse ting men løber fra det hele, og prøver spise en af med småpenge.

Antwort von LB Forsikring A/S
Skakmat hos LB - Sag stadig ikke løst efter 9 måneder, og hertil manglende svar, fremdrift og prioritering fra LB.
Vi har en uløst sag om et sprunget rør på badeværelset tilbage fra august 2022, den er stadig ikke løst her i slut april 2023, og vi aner ikke hvor de er med sagen, fordi de ikke vender retur. Vi er blevet syltet gang på gang, og det er ikke vores oplevelse at vi er blevet ordenligt serviceret. Vi aner ikke hvordan denne sag ender, men kan ikke rigtig gøre andet nu end at vente til de vender retur så vi kan få lavet den nødvendige reparation. Vi føler os totalt skakmat, og denne mangel på service, ordentlig rådgivning og fremdrift er under al kritik. Vi valgte LB pga. de gode anmeldelser, det er virkelig utroligt skuffende desværre. Vi bruger som mange andre familier rigtig mange penge på forsikring hvert år, havde vi kendt til den slags dårlige erfaringer havde vi aldrig valgt LB, derfor denne anmeldelse.

Dårlig service og snyd
Jeg har betalt til min forsikring i mange år og indbo’s forsikring har jeg aldrig brugt. Min mor blev indlagt på intensiv hjerteafdeling i slutningen af sidste år, hvor jeg fik at vide hun skulle dø. I forvirringen mister jeg min bilnøgler og ringer forgæves til forsikringen lidt tid efter (man må ikke have telefoner tændt på intensiv, hvor jeg brugte det meste af døgnets timer) og vi har desværre haft indbrud i bilen flere gange siden. INTET vil forsikringen dække. De mener det er selvforskyldt og jeg skulle have reageret, selvom jeg både har ringet og skrevet via. kontaktformularen uden at få svar. Jeg var villig til at betale selvrisiko og jeg er egentlig ligeglade med alle mine ting, jeg bedte om hjælp til omstilling af billåsen. Det har jeg ikke råd til selv pt, så nu kan tyveriet fortsætte. Umenneskeligt af jer!

Antwort von LB Forsikring A/S
Nogle gange er prisen bare ikke alt
Nogle gange er prisen bare ikke alt. Nogle gange handler det om kvalitet, om medarbejderne, det kompetente, måden man møder andre på, smil på læben og meget mere - ja, sådan blev jeg mødt i telefonen da jeg ringede ind. Har været kunde i LB siden 2011 og i dag ringede jeg ind for at høre om prisen på min bilforsikring kunne gøres billigere. Selvom den søde sagsbehandler, Katharina, ikke kunne gøre noget ved prisen, så havde hun da bekræftet endnu en gang hvorfor det er så specielt at være i LB. Tak for snakken og dine gode råd med på vejen!

Hurtigt og problemfrit
Min hund er blevet syg, og det har været så nemt at melde skade/sygdom, selvom der har været flere behandlinger i samme sygdomsforløb. Hurtig og problemfri behandling.

Antwort von LB Forsikring A/S
Rejseforsikring: så besværlige at du giver op..
På rejseforsikring lever LB i 90erne. De forstår ikke at en billet kan komme fra en platform med en robot i udlandet som ikke kan sende alt muligt retur uanset hvor meget du skriver til den. LB bliver ved at forlange refusion. Til sidst har du brugt sindssygt meget tid herpå og må bare give op selvom sagen er klokkeklar med afbud på grund af indlæggelse... Tak for intet.

Antwort von LB Forsikring A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.