Uitstekende customer service. Zeer netjes te woord gestaan door Neeltje, en uitstekend geholpen natuurlijk. Dit maak je niet zo vaak meer mee in de huidige tijden. Daarnaast, dezelfde dag verzonden... Mehr ansehen
De LED driver is goed, stevig materiaal en werkbare maat aansluitschroeven voor de bedrading. De bestelling donderdag overdag geplaatst, was pas in het weekeinde bij DHL. Gelukkig had ik de driver n... Mehr ansehen
Redelijke prijs voor goed product, 22w Ledbuizen van flexibele kunststof. Hadden iets steviger mogen zijn. 22w versie (vervangt 36w TL) geeft duidelijk meer licht dan 36w TL. De 15w Ledbuizen zijn... Mehr ansehen
Mijn ervaring is van afgelopen zomer. Ik had Nalo-prikspots besteld. De fittingen bleken scheef in de armatuur te zitten waardoor de GU10-lamp er niet lekker in paste. Na melding zijn er direct 2... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vriendelijk, behulpzaam, snel en betrouwbaar
Omdat ik wat vragen had heb ik gebeld, (gelukkig, een website met telefoonnummer!) en ik werd direct erg vriendelijk en met verstand van zaken te woord gestaan. Als de medewerker iets niet wist zocht hij onmiddellijk het juiste antwoord.
Daarna bestelling gedaan (in de middag) en die werd nog diezelfde dag verstuurd, met Track and Trace gegevens, en was de volgende dag in huis.
Top geleverd
Top geleverd. Nu nog monteren. Moet gaan lukken met de heldere beschrijving
Klantenservice om "U" tegen te zeggen
Klantenservice om "U" tegen te zeggen. Er was een beetje verwarring over mijn bestelling, maar dat was via de telefoon binnen de 5 minuten opgelost. Hier bestel ik zeker nog in de toekomst.
Leddirect is zeer accuraat in het…
Leddirect is zeer accuraat in het leveren van hun producten. Verder een prima overzichtelijke website.
Minder goed is de beloofde levensduur van het bestelde product. De geleverde lamp(en) zouden 25.000 branduren mee kunnen maar er is nu al één van twee kapot met nog geen 10.000 branduren. Jammer dat ik nieuwe moest bestellen en gelukkig waren dezelfde nog in het assortiment.
Kwaliteit af te wachten
Kwaliteit af te wachten, maar prijs en levering was ok.
Vlotte levering
Bon service client
Mauvaise expérience avec le transporteur qui a laissé le colis dans un relais colis loin de chez moi et non à mon domicile.
Le relais colis était malhonnête et il a été compliqué de récupérer mon colis, le service client a été très réactif et m'a accompagné il était près à me renvoyer ma commande.
Finalement j'ai pu récupérer le colis mais les transformateurs 12v achetés ne me convenaient pas car ils mettaient plus d'une seconde à s'allumer en appuyant sur l'interrupteur. Au final le service client a accepté de prendre à sa charge les frais de retour donc entreprise sérieuse.
Ik kom vast en zeker terug!
Scherpe prijzen, overzichtelijke website en supersnelle levering (in minder dan 24u!)
Goede service ook na de garantie voor kapotte LED breedstraler…
Na 2,5 jaar begaf mijn LED breedstraler het helemaal, nadat eerst al een aantal LED’s waren uitgevallen. De garantieperiode was 2 jaar. LED direct heeft mij toch met 25% korting een nieuwe aangeboden. Niet moeilijk doen, geen gezeur, hartstikke goede service.
De LED filament lamp Polaris A60 7,5W…
De LED filament lamp Polaris A60 7,5W 2700K geeft mooi licht af in de living. Het is voldoende om die ene lamp aan te steken om een gezellige sfeer te hebben.
de andere GU10 LED lamp Izar 10-pack 36° 4,7W 2700K gebruik ik in de keuken boven het werkblad , en deze zijn ook nog eens heel zuinig met een label A+. Wij zijn tevreden over de aangekochte lampen.
Prima service
Werkte niet
Mijn bestelling was niet wat wij konden gebruiken maar ze hebben mij zeer goed geholpen om iets passend te vinden.
Super
Snelle en correcte levering van de LED…
Snelle en correcte levering van de LED panelen!
Bij retourneren van bestelling moest ik alles zelf regelen.
Bij retourneren van bestelling moest ik 10 euro verzendkosten betalen. Verzendkaartje moest je eerst online regelen en zelf uitprinten en vervolgens bij de postnl zelf moeten betalen.
En maar duimen dat je duur betaalde artikelen juist aankomen.
Dure les geweest voor me.

Antwort von LEDdirect
Accurate levering
Accurate levering van hetgeen wij hebben besteld.
Hartelijk dank daarvoor.
Prima winkel
Ontvangen zoals aangegeven, nog een installatie voor schrift voor de leek mogen ontvangen.
Snelle levering en goed verpakt.
Snelle levering en goed verpakt.
Een vrij ruime keus in LED lampen maar helaas erg weinig van 4000K.
Vandaar geen 5 maar 4 sterren.
snelle opzoek op website
snelle opzoek op website, snelle levering.
Alles compleet en op tijd geleverd
Alles compleet en op tijd geleverd, tevreden met de service.