Legeskum Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte Noah XL hos Legeskum i august, men skal først bruge det til en gave i september. Så jeg kigger kun lige i den ene kasse og pakker det derefter væk indtil brug. Da jeg så åbner det aftenen før... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Noah XL legeskum Dette sæt blev bestilt til levering i juli måned i dåbsgave. I september, da sættet skal sættes op opdager vi, at der mangler en hjørne del. Der tages derfor kontakt til legeskum s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er 2. Gang jeg bestiller hos legeskum.dk Første gang var leveringstiden lang, men dette var varslet allerede inden bestilling. Så det var ventet. Denne her gang var leveringen super hurtigt, de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte Noah Xl for 10 dage siden og det er leveret allerede i dag (mandag), selvom der stod forventet levring var på torsdag. Super god kundeservice og nemt at følge sin ordre hele vejen. Virker s... Mehr ansehen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

134 Bewertungen

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Produkter er fine - Support er helt hen i vejret

Vi købte et Play Table XL som angiveligt var valnød. Vi åbner pakken og der står "OAK" på.

Der er afbildet valnød billeder på hjemmesiden og sådan men da vi ender med at kontakte support får vi at vide at det er en fejloversættelse og de ikke har nogle valnød nuancer.

Efter mere frem og tilbage med hvad jeg synes virker som enormt dårlige undskyldninger for at have forkerte produkter markedsført ender vi med at få en kompensation på 350kr.

Vi har købt produktet for 1750kr og på det givne tidspunkt vi står med situationen er det på udsalg til 1550 så reelt set kun en kompensation på 100kr udover hvad de sælger produktet til.

De siger at de vil fjerne billeder af valnød bord + ændre navnet til eg så det ikke er forvirrende... jeg er spændt på at se om det sker.

Den eneste grund til at jeg ikke giver 1 stjerne er at børnene elsker produkterne og de virker til at være fin kvalitet.

Support og den måde de prøvede at snige sig udenom og rent faktisk at de kalder "OAK" for deres valnød... den holder altså ikke.

30. November 2024

Hej Martin

Som jeg også har givet udtryk på mail, er vi kede af fejlen ift. farveangivelsen på produktet du har købt .

Som jeg også skrev til dig, har vi ikke haft produktet i en mørkere nuance. Billedet du referer til er desværre rigtigt dårligt så det syner mørkere end det er tilfældet.
Havde vi haft den i en mørkere nuance havde vi naturligvis udbedret fejlen og sendt den rette til dig.

Vi har tilbudt de 2 muligheder der er
Returnering af produktet og annullering af købet.
Kompensation på 350 kr. hvilket svarer til 20% af prisen du har givet.

Det er korrekt prisen er nedsat ifb. med Black Friday med yderligere knap 200 kr.

Du har fået en kompensation på yderligere godt 150 kr. i forhold til Black Friday prisen.

Vi tager forbehold for fejl på vores side, og tilbudt dig de afhjælpningsmuligheder der er mulige – vi forsøger bestemt ikke at snakke udenom, og erkender at billederne ikke er gode, men vi kan beklageligvis ikke sende produktet i en mørkere nuance.

Du har valgt at acceptere kompensationen, som vi vurderer som en rimelig kompensation for markedsføring af farver der ikke lever op til virkeligheden. Det får vi rettet så lignende undgås fremadrettet.

Noah XL legeskum

Noah XL legeskum
Dette sæt blev bestilt til levering i juli måned i dåbsgave. I september, da sættet skal sættes op opdager vi, at der mangler en hjørne del. Der tages derfor kontakt til legeskum som oplyser, at denne del har været i rest ordre og vil blive afsendt til os. Dog er dette på intet tidspunkt blevet oplyst under købet.
Legeskum har påtaget sig ansvaret for fejlen, dog ødelægger det købs oplevelsen at der ikke tilbydes nogen form for kompensation for fejlen her godt og vel 2 måneder senere.

1. Oktober 2024

Hej Alexandra.
Der er sket en menneskelig fejl, som jeg beklager.
Da ordren blev lagt af din mor skulle den bruges til gave få dage senere hvorfor det blev prioriteret at sende størstedelen af sættet.
Klodsen var dog kun i restordre ca 1 uge, og er også levereret dagen efter din henvendelse.

Min kollega på lageret fik fejlagtigt afsluttet ordren istedet hvorfor den ikke automatisk blev sendt til dig, men først da du åbner pakkerne 2 mdr efter, og opdager den mangler. Klodsen er sendt og leveret efter vi så dit opslag i en Facebook gruppe.

Jeg beklager ulejligheden og hvis det har medført gener for dig, og håber du får stor glæde af sættet.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har et Noah XL sæt hvor rutsjebanens…

Vi har et Noah XL sæt hvor rutsjebanens overflade overhovedet ikke er glat længere, hvilket gør at ingen børn, ej heller glat legetøj kan rutsje ned ad den. Kundeservice er kontaktet da sættet er lige omkring 2 år gammelt. Gennem et halvt år (marts-oktober) med kontakt til kundeservice flere gange før de foreslår løsning med at vi kan købe nyt betræk til 400 kr. Dette ønsker vi selvsagt ikke med den risiko, at det på ny bliver dårligt/defekt. Når produktet er så dyrt, havde vi forventet, at holdbarheden var bedre. Vi kommer umiddelbart ikke til at investere i yderligere produkter fra legeskum.dk

28. Oktober 2023

Antwort von Legeskum

Hej Lotte, Tak for din anmeldelse. Vi svarer alene ud fra din henvendelse hvor du efterspørger et nyt betræk til din rutchebane, hvor du skriver du har et sæt på 2,5 år gammelt sæt. Jeg kan dog ikke finde en ordre fra dig i vores system, hverken 2,5 år eller længere tilbage. Det er bestemt ikke vores erfaring der er problemer med glideevnen hvis ellers det er brugt og rengjort som det skal. Vi har ej heller set billeder og videoer af dit sæt så vi har svært ved at vurdere om der er noget fejlbehæftet ved lige præcis dit sæt. Derfor betragter vi din henvendelse alene som en forespørgsel på et nyt betræk og ikke en reklamation. Der har i hele korrespondancen været tale om et nyt betræk, og ikke først en løsning som du beskriver vi kommer med til sidst, men da vi desværre ikke har det på lager som standard skal vi først have det produceret. Det er ikke noget vi som sådan sælger udover hvis betrækket er beskadiget.

Har du brug for yderligere forklaring er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint tilfreds

Vi har købt et INTRODUKTIONSSÆT – LARGE

Havde købt det uden at læse ordenligt op på sættet, var uforstående over for størrelsen da sættet kom, men blev informeret af legeskums mail info, alt sættet er til de små der skal lære at kravle, så det bliver vi helt sikkert glade for til den mindste, der var lidt bøvl med forsendelses perioden, men service afdelingen har svaret hurtigt tilbage ved alle henvendelser, samt har de tilbudt et gavekort som plaster på såret.

4. April 2024

Kvalitet for pengene

Ringede og spurgte efter hvad farven hed på billedet, super flink medarbejder hjalp med farven. Fik bestilt samme dag og 2 dage efter var der 4 store pakker på posthuset.
Vi bestilt et Noah XL corner set.
Og wow vores lille datter blev glad dagen efter hvor hun stod op til det.
Det kommer vi til at have mange gode stunder med. Kvaliteten er der ikke noget at sætte en finger på.

19. März 2024

Vildledende beskrivelser, manglende service

Den vægribbe jeg købte, var ikke som jeg forventede. På hjemmesiden var ganske vist varslet, at ribben ikke var inkl. ”tilbehør”. Men det var nemt at misforstå, for der var billeder af andet tilbehør, og jeg havde således slet ikke overvejet at ribbens overdel var ”tilbehør”.
Det er lettere på kant med købelovens §76, for når man sælger en vare, som ikke er identisk med de anviste billeder, skal man udspecificere på hvilken måde at salget afviger fra billederne.

Jeg antager, at misforståelsen grunder i sjusk og ikke ond vilje, men dertil må jeg efterfølgende erfare, at jeg slet ikke kan købe overdelen af ribben. Den er nemlig ”ikke på lager”, og så kan man ikke bestille den - også selvom den er på tilbud. Det ville man under normale omstændigheder kunne få afklaret vha. kundeservice. Men de har ikke svaret i 10 dage. Umiddelbart driver Legeskum primært kundeservice, hvis man brokker sig på trustpilot, hvilket jeg egentlig helst ville have været foruden.

Tilsammen synes jeg at 2 stjerner er på sin plads. Hvis Legeskum ser dette, må I gerne svare på min email.

12. Jänner 2024

Legeskum • Noah XL

Legeskum • Noah XL

Jeg bestilte Noah XL legeskum samt hjørneklods inde fra jer af, d.20 december kl.14.35 og modtog det med GLS d.21 december kl.06.05! Og jeg blev glædelig overrasket over den hurtige levering!
Så 5 stjerne herfra! Hurtig levering og mega god kvalitet!

21. Dezember 2023

Virkelig et fantastisk produkt

Virkelig et fantastisk produkt, med mange timers leg og hygge.
Vi har lige modtaget Noah xl trappe og rutsjebane og hold nu op hvor var min datter på 10 måneder og nevø på halvandet år ellevilde. Selvom min datter ikke er så gammel i nu var det fantastisk at man som mor kan sætte sig på rutsjebanen sammen med hende og rutsje så hun får nået selvtillid og trykhed ved at lege på det
Er helt sikker på vi kommer til at købe flere af disse produkter

22. Dezember 2023

Penge trukket for 4 hverdage siden, men intet produkt

Jeg bestilte noget legeskum i forbindelse med Black Friday - og er klar over at der kan være længere tids levering pga dette og generelt travlhed. Men mine penge er trukket onsdag 29/11 - i torsdag ringer de til mig for at tjekke adressen - fredag sender de en mail fordi medarbejderen ikke lige fik skrevet adressen ned at tjekke adressen igen. Der er oprettet labels med gls, men ingen tracking på. Godt der er lang tid til jul - for så er der da en chance for at jeg kan nå at få mine ting inden jul. Og produktet var på lager..

4. Dezember 2023

Hej Line

Tak for din anmeldelse - du skriver pengene har været trukket for 4 dage siden, som også er korrekt, men jeg synes ikke jeg kan se at du skriver hvorfor pengene er hævet og varen ikke er sendt. Det er nemlig ikke som jeg fornemmer du skriver mellem linjerne pga. langsom behandling fra vores side.

Det skyldes, at efter din forsendelse er oprettet og gjort klar til afhentning af GLS for 1 uge siden - at vi opdager at du efterfølgende efter ordren af lagt ændrer din adresse i vores forsendelses system Shipmondo således navn på modtager og modtager på ordren ikke er den samme person.

Af den grund stoppes forsendelsen hos os, da vi ikke vil risikere der er sket en fejl et sted således at en forkert modtager får forsendelsen.

Vi erfarer efter at have talt med dig at du selv har rettet forsendelsesoplysningerne gennem GLS til en anden leverings adresse.

Vi oplever selv at vi har ydet en ekstra service + afholdt ekstra omkostninger for at sikre os at forsendelsen ikke havner et forkert sted.

Den nye forsendelse er der oprettet nye labels på fredag d. 1/12 og afsendt herfra mandag d. 4/12, som vi oplever som værende indenfor rimelig tid.

Jeg beklager hvis du har oplevet forløbet anderledes - vi har alene ageret således for at forsendelsen sendes til rette modtager.

Service udover det sædvanlige

Bestiller Noah Cornerset lørdag, men kommer i løbet af aftenen i tvivl om, om jeg har valgt den rigtige str.
Skriver en mail til deres kundeservice ang. vejledning af str. og deres anbefalinger og tænker at de giver lyd fra sig når vi når mandag.
Under en time senere har jeg modtaget råd og vejledning fra Anita samt et par videoer med hendes børn på sættet, så jeg rigtig kan se det aktion.
Da jeg ud fra vejledningen gerne vil have et andet sæt, sørge Anita for at ordren bliver annulleret så jeg roligt kunne bestille et andet sæt.
Søndag har jeg et par spr. til leveringen og sørme om de ikke svarer inden for et kvarter, og så på en søndag!
Sættet blev levet tirsdag middag og sønnike har haft en fest på det lige siden👏👏👏
Tak for service udover det forventede og ikke mindst et fedt produkt🤩🤩

4. November 2023

Suværen service og kvalitet

Af alle de forskellige legeskum der findes på markedet (rutsjebane og trappe) er legeskum.dk helt klart det bedste ift kvaliteten!
Derudover vil jeg knytte en kommentar til den suveræne service jeg har fået af personalet.
Klisterbåndet fra legeskum (det man selv sætter på) havde lavet nogle grimme mærker i stoffet som ikke kunne komme af hvilket ødelagde legeskummet kosmetisk og det så virkelig grimt ud.
Efter en korrespondance med firmaet fik jeg tilsendt nyt betræk til rutsjebanen og trappen og det var så nemt og ligetil at sætte på!
Jeg er SÅ taknemlig for den service, da vi nu kan have legeskummet til at stå på alle tænkelige måder uden grimme sorte mærker i siderne.
Jeg blev så glad for det nye betræk og den service, at jeg endte med at tilkøbe bølgen, som passer til NOAH XL rutsjebanen :-)
Vil til hver en tid anbefale legeskum.dk, når det kommer til rutsjebane sæt.

31. Juli 2023

Produkt gået i stykker

Min søn og et andet barn er kommet ret voldsomt til skade på et af rullebrætterne, fordi hjulet er knækket af under høj fart.
Svartiden på mailen er ufattelig langsom, og da jeg så valgte at skrive på Facebook, blev jeg bedt om at henvende mig på mail.
Desuden tilbyder de ikke pengene tilbage for, men vil erstatte det ødelagte rullebræt med et nyt, hvilket jeg selvfølgelig ikke er interesseret i efter vores uheld med det.

Jeg ved, at et firma kan gøre undtagelser fra regelen om at have lov til at reparere produktet eller ombytte til nyt (og i stedet give pengene retur per kulance) - og det synes jeg man burde have gjort i min situation, hvor et produkt er gået så voldsomt i stykker at det har medført personskade.

Elendig kundeservice.

16. September 2023

Hej Christina

Tak for at dele din oplevelse her.
Vi er kede af at du ikke føler vi har kunnet imødese dine forventninger vedr. din henvendelse ang. en reklamation. Ligeledes er vi kede af det uheld vores produkt har forårsaget. Produktet er godkendt og testet efter standarderne, men vi følger naturligvis op på dette.

Du har modtaget svar på din henvendelse senest 1-2 dage(weekend undtaget) efter din henvendelse. Det er indenfor den svarramme der kan forventes med det i betragtning at der skal være tid og mulighed for at indhente ekspertviden/produktkendskab ift. vurdering af reklamationen, om vi skal have produktet retur for at se nærmere på det, om skaden kan udbedres eller den skal ombyttes.

Da du skriver på de sociale medier svares indenfor få minutter hvor der henvises til at kontakte os telefonisk indenfor åbningstid eller på mail, som er normal procedure for den slags sager. Der blev også nævnt at vi ikke var afvisende for at kunne finde en anden løsning end ombytning, men at dette ikke foregår over de sociale medier en sen aften - i stedet vil vi kontakte dig telefonisk , som du giver udtryk for du ikke ønsker.

Vi står gerne på mål for kritik og forbedringer men er også af den holdning at det ikke fremmer den gode dialog og de gode løsninger at skrive herinde førend sagen er afsluttet hos os.

Jeg kontaktede legeskum mhp

Jeg kontaktede legeskum mhp. en hurtig levering, og den var der allerede dagen efter. Min datter på 20 mdr elsker produktet!!

16. September 2023

Hej Eda
Tusind tak for din anmeldelse af din købsoplevelse og hurtige levering.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fejlkøb er en dyr affære her

Jeg giver webshoppen 3 stjerner.
Af positivt var der hurtig forsendelse og svar fra kundeservice.
Men det der trækker betydeligt ned, er dels mangelfuld varebeskrivelse (feks mål på ribbe tilbehør), der øger risiko for fejlkøb, som kan blive en dyr affære.
De skriver ikke prisleje for returneringer, så jeg blev lidt paf da jeg fik en besked om at jeg ville blive fratrukket 100kr for at returnere en vare. Dobbelt så dyrt som hos andre webshops..

Det har altså været for dyrt og besværligt at handle her til at jeg har lyst til at gøre det igen. Desværre.

25. August 2023

Hej Cathrine.
Jeg er ked af du ikke har følt informationen har været tilstrækkelig på hjemmesiden ift. målene. Det er anført mål på ribben, og ribbetilbehøret herunder pull up baren passer dertil. Har du en ribbe fra et andet fabrikat kan vi desværre ikke garantere at de kan matches, men havde du kontaktet os inden køb, vil vi gerne være behjælpelig med oplysningen om dette samt mål.
Vores intention med pullup baren er et tilkøb til ribben vi også tilbyder og ikke andre ribber. Ribbe + tilbehør er godkendt samlet set i forhold til max belastning og andre kriterier ift. div sikkerhedsgodkendelser. Anvender man pull up baren til en anden ribbe kan vi derfor ikke garantere at sikkerhedskravene opfyldes - derfor anbefaler vi ikke dette.
Returgebyret svarer til de faktiske omkostninger, som fremgår af vore handelsbetingelser. Det er svært at sammenligne med andre webshops, da forsendelsen på vore produkter er væsentligt dyrere pga. størrelse og vægt end f.eks. tøj og sko.

Vi vil naturligvis kigge på hvordan informationsniveauet af det nævnte kan forbedres så lignende situation ikke opstår igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet og endnu værre kundeservice!

Dårlig kvalitet og endnu værre kundeservice (eller mangel på samme). Jeg lavede en reklamation på Noah Xxl for 4 måneder siden og har måtte rykke for svar utallige gange, fordi jeg ellers intet hører tilbage. Nu kan jeg vente på ubestemt tid, på at få tilsendt et nyt betræk. Tanken om selv at skulle bakse med at få det ordentligt på, bekymrer mig allerede og jeg fortryder egentlig bare købet efterhånden.

11. März 2023

Hej Ann Sofie
Du har ret i behandlingen af denne har taget alt for lang tid - det er meget beklageligt.
Vi har haft brug for at få vores leverandører og producenter ind over for at vurdere sagen, da vi ikke umiddelbart kan se at det er en reklamation på et sæt der er over 1 år gammelt. Sagsbehandlingen har dels også trukket ud da den video vi har efterspurgt først sendes efter 1,5 mdr.

Det ekstra betræk vi tilbyder at sende er pr. kulance for afslutte sagen.

Hvis du ikke er enig i afgørelsen, så opfordrer vi til at du kontakter os direkte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPER god oplevelse med Legskum.dk.

SUPER god oplevelse med Legskum.dk.
Anita svarede mig på alle de spørgsmål jeg havde undervejs.
Da vi fik trappe og rutschebane leveret, var der desværre fejl på trappen - men det fixede legeskum - jeg sendte trappen retur og fik en ny kort tid efter.
De bringer MEGET glæde - og en træt pige, som sover bedre om natten ;-).
Vil anbefale alle at handle hos legeskum.dk!

29. Jänner 2023

Varmeste anbefaling

2. Gang vi har handlet ved Legeskum og bestemt ikke sidste gang. Hurtig levering og flotte produkter som vores børn er yders tilfredse med. Legeskum får vores varmeste anbefalinger 🙌🏼🤗

6. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr