Bestilte Noah XL hos Legeskum i august, men skal først bruge det til en gave i september. Så jeg kigger kun lige i den ene kasse og pakker det derefter væk indtil brug. Da jeg så åbner det aftenen før... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Noah XL legeskum Dette sæt blev bestilt til levering i juli måned i dåbsgave. I september, da sættet skal sættes op opdager vi, at der mangler en hjørne del. Der tages derfor kontakt til legeskum s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er 2. Gang jeg bestiller hos legeskum.dk Første gang var leveringstiden lang, men dette var varslet allerede inden bestilling. Så det var ventet. Denne her gang var leveringen super hurtigt, de... Mehr ansehen
Bestilte Noah Xl for 10 dage siden og det er leveret allerede i dag (mandag), selvom der stod forventet levring var på torsdag. Super god kundeservice og nemt at følge sin ordre hele vejen. Virker s... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Modtog mine varer lang tid før angivet på hjemmesiden og der var ikke noget at sætte en finger på - meget tilfreds med produktet!
Blev kontaktet inden levering pga størrelsen om hvordan og hvorledes jeg ønskede levering og det foregik som aftalt.
For at være sikker på, hvorvidt produkterne var på lager, ringede jeg til virksomheden inden bestilling.
Medarbejderen var venlig og imødekommende, og jeg bestilte derfor det tiltænkte.
Min pakke ankom efter 2 dage, som forventet og oplyst, og produkterne var som angivet.
Ingen utilfredsheder herfra.
God kundeservice, gode produkter
En rigtig god oplevelse, at handle hos legeskum
UTROLIG lang leveringstid.
Lang svartid (hvis jeg overhovedet får svar)
Generelt går det VIRKELIG langsomt!! 🥵😡
Har skrevet 2 gange til firmaet uden at få svar. Helt sikkert et firma der ikke ved hvad kundeservice er! Hvis man handler med legeskum, skal man håbe på, at man ikke skal i yderligere kontakt med dem, for det er en umulig opgave! Jeg snakkede med en kvinde i fredags, jeg ønskede en returlabel på mit køb, hvilket hun svarede hun ville sende det senere på dagen. Lørdag har jeg fortsat ikke fået det. Ringer ydereligere til dem idag, denne gang er det en mand der besvarer opkaldet forklarer ham at jeg meget gerne skulle have fået en retur label, så varerne kan sendes retur inden returfrist. Den ville han sende til mig. Har stadig intet modtaget. Godt nok en elendig kundeservice de har!
Umulige at komme i kontakt med...
Bestilte 23.01.20
Modtog 3 ud af 4 klodser 27.02.20
20.04.20 trak de pengene for de 3 klodser om den sidste nogensinde kommer aner jeg ikke...
Fantastisk søde mennesker, hurtigt svar og virkelig fin kundeservice 🤩
Har skrevet 3 gange til firmaet uden at få svar. Helt sikkert et firma der ikke ved hvad kundeservice er! Hvis man handler med legeskum, skal man håbe på, at man ikke skal i yderligere kontakt med dem, for det er en umulig opgave!

Antwort von Legeskum
Fantastisk service og lynhurtig levering
Jeg havde korrespondance med legeskum.dk på messenger grundet halsbetændelse, så jeg ikke kunne snakke. Jeg fik en virkelig god service og rådgivning selvom vi kun kommunikerede skriftligt. Da varen blev bestilt, blev den afsendt samme dag og jeg havde varen dagen efter. Den er allerede i brug og min datter bruger sættet hver dag.
Super god betjening og høj kvalitet.
Da jeeg bestilte inden jul, stod der i bestillingsrubrikken at der først kunne leveres efter jul. Alligevel kom min bestilling inden jul. Mine børn leger med det hver dag og det indbyder til fysisk aktivitet hver gang de går forbi. Jeg har efterhånden meget legeskum og er meget tilfreds
Må sige at jeg kun har fået super god service og lækre ting herfra.. jeg ringede torsdag op til jul og spurgte til om de havde en “klods” til en rutchebane, hvilket de lige havde fået hjem men ikke fået på hjemmesiden endnu.. de var så søde at skrive en sms til mig da de havde lagt den ind og den blev sendt afsted samme dag, så min datter fik den til jul.. der gik 3 dage, så havde jeg den.. super god service :)
legeskum.dk viser på deres produktoversigt en vare, der hedder U-form - Large i farverne grå og hvid til en pris på 1.199 kr. Da jeg så går ind på produktet for at købe den (har i øvrigt i november måned talt med en dame fra legeskum.dk, som anbefalede den, og vi talte også hér om prisen på de 1.199 kr.) og i drop down menuen vælger den farve, de viser til 1.199 kr., bliver prisen pludselig 1.348 kr. Jeg ringer så til legeskum.dk og taler med en mand, som jeg forklarer, at der ikke står noget med Fra-pris eller lignende, men han holder fast på prisen, så jeg ikke kan købe produktet til den viste pris på 1.199 kr. for farven grå og hvid - det er en blå og gul variant, der koster 1.199 kr., men det er ikke dén, de viser sammen med prisen. Jeg mener, at det er vildledning og falsk markedsføring, og at han burde sælge mig produktet til den viste pris, hvilket han ikke ville. Jeg ønsker ikke at handle er sådan sted og må købe min søns julegaver et andet sted.
Jeg bestilte mine varer (næsten 5000 kr)
Fik intet at vide omkring hvornår levering.
Havde jeg ikke selv kontaktet legeskum havde jeg slet ikke vidst der havde været forsøgt levering 3 gange skulle jeg have fat i legeskum.
Og ydermere til trods for jeg nægtede det bare skulle stilles så da jeg gik ud af min hoveddør stod det der bare.
Noget værre bøvl det hele :(. Ydermere bliver jeg lovet en ekstra klods. Den fik jeg heller aldrig. Det var første og sidste gang jeg handlede ved legeskum.
Det ikke billigt og serviceniveauet er ringe .

Antwort von Legeskum
Jeg bestilte en stor ordre på Legeskum lørdag aften, og modtog allerede ordren tirsdag morgen. Vores datter er vild med det, og jeg er så tilfreds med kvaliteten.
Alt i alt en god oplevelse at handle hos legeskum.
Vi har bestilt et sæt Noah xl 4 trins og den kom forholdsvis hurtig
Men selve trappen er ik ret pæn i betrækket det er ligesom det er for stort til trappen
Vi har kontaktet legeskum pr telefon samt mail og fået afvide de lige ville kontakte producenten så vi vil hører noget indenfor 1-2 dage, men der sker ik en skid nogen af gangene, vi føler bare vi bliver holdt hen
Men i det øjeblik man bestiller eller har spørgsmål til produkter kommer der svar næsten med det sammen
Og deres produkter er jo ik helt billige
Bestilte rutchebane med trappe, og det kom som aftalt. Sønnen er mega glad for det sæt. God service
Stor anbefaling herfra.
Levering på 1 døgn. Hurtigt svar på mail.
Fantastisk kvalitet... 5 store stjerner
Jeg vil helt klart anbefale legeskum.dk. Jeg havde svært ved at navigere rundt i, hvilke farver de havde på lager på hjemmesiden, og hvad de fik på lager inden jul. I den forbindelse har kundeservice været behjælpelig over alt forventning. Varerne kom også inden jul som lovet, og nu ser frem til at give min datters hendes julegave! :)
Alt i alt en super oplevelse!
Første bestilling kom hurtig - anden bestilling var forsinket, men vi fandt en god løsning og de havde kommet lidt ekstra i posen.
De svarede altid hurtig på besked lige meget, hvornår på dagen jeg skrev. God service.
Hurtig levering og det er mere end forventet 👏 min datter er så glad for det og det er en lækker og god kvantitet, vi skal helt sikkert have mere der fra 👌😄
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.