Dit zijn echte professionele TOPPERS! Het duurde eventjes, maar heb dan heb je ook echt wat!! GESLAAGD!!! 🎉🥳🚙🍾🎈 Jullie zijn altijd flexibel geweest, genoeg aandacht en goede begeleiding gekregen.... Mehr ansehen
Top rijschool!! Als je op zoek bent naar kwalitatief goede lessen en een instructor die door het vuur gaat voor z’n leerlingen dan ben je bij Les DO IT aan het juiste adres! Ik was een vrij moeil... Mehr ansehen
Ik ben onlangs geslaagd voor mijn rijbewijs en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring fantastisch was! Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en op mijn gemak. Mijn instructe... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De rijschool om zorgeloos te kunnen slagen. Met onze innovatieve lesmethode leer jij makkelijk en snel op de juiste manier te rijden.
Verrijn Stuartlaan 28, 2288EL, Rijswijk, Niederlande
- 0653273057
- rijschoollesdoit@gmail.com
- lesdoit.nl
Zeer tevreden
Ik heb bij rijschool LES DO IT zulke chille rijlessen gehad en hij heeft me alles zo goed uitgelegd en aangeleerd dat ik mijn praktijk examen in 1x heb kunnen halen. Hij had veel geduld, praten ook lekker weg echt een instructeur waar je je chill bij kan voelen. Het is iemand die je ook laat leren van je fouten door ze je goed in te laten zien. Ik ben zeer tevreden.
Ik ben in één keer geslaagd dankzij…
Ik ben in één keer geslaagd dankzij Arjun, de beste instructeur die ik me kon wensen. Hij legde alles duidelijk en rustig uit, nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om te slagen. Dankzij zijn begeleiding ging ik goed voorbereid en zelfverzekerd mijn examen in.
Echt een toprijschool
Echt een toprijschool! Ardjun heeft veel geduld, communiceert heel duidelijk en weet precies wat zijn leerlingen nodig hebben. Alle kenmerken van een superinstructeur.
De lessen waren altijd leuk en gezellig, maar natuurlijk ook heel leerzaam. Ik heb tijdens mijn lessen bij LESDOIT echt ontzettend veel geleerd, en dit neem ik voor de rest van mijn leven mee. Want ik heb onlangs mijn rijbewijs gehaald!
Ardjun, onwijs bedankt voor alles. Dankzij jou was ik zelfverzekerd en goed voorbereid voor mijn examen. Ik raad rijschool LESDOIT echt iedereen aan!
Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij…
Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Let’s Do It en ik ben ontzettend blij met de begeleiding die ik heb gekregen! De uitleg tijdens de lessen was superduidelijk en rustig, waardoor ik alles goed begreep en met vertrouwen de weg op ging. Dankzij de fijne manier van lesgeven ben ik nu geslaagd!
Echt een topinstructeur, geduldig, duidelijk en altijd in voor een grapje. Zeker een aanrader voor iedereen die wil leren rijden op een fijne en ontspannen manier!
Top rijschool, zeker een aanrader!
Via een vriend hoorde ik over rijschool LESDO IT, en ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Ardjun zet zich volledig in voor zijn leerlingen en weet zich aan te passen aan hun persoonlijke behoeften en tempo. Zijn uitleg is helder en de lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook leuk om te volgen. Dankzij zijn fijne begeleiding heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan!
We hebben het inderdaad gedaan
Het was een zeer uitmuntende ervaring. Ik heb veel plezier gehad in het halen van mijn rijbewijs, goede persoonlijke feedback ontvangen en de instructeur bezit een goede professionele houding met ruimte voor een grapje. Aanrader!
As a non-Dutch speaker I was nervous…
As a non-Dutch speaker I was nervous about choosing a driving school, however my nerves were for nothing.
Great guy, super encouraging, fantastic English, clear instructions, always made me feel at ease and explained all translations of rules into easy to understand language.
5 stars isn't enough.
Superfijne rij-instructeur!
Superfijne rij-instructeur!! Hij zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en goed voorbereid aan je examen begint. In één keer geslaagd!!
Lessen met rijangst
Ik had een enorme rijangst en heb besloten om bij Les do it lessen. Ardjun is oprecht een held. Hij heeft mij onwijs goede begeleiding gegeven. Ik ben nu over mijn rijangst heen en heb een rijbewijs. Goede uitleg, veel geduld en vooral veel expertise. Ardjun, ik ben je eeuwig dankbaar, zonder jou was ik er niet komen. Ik raad IEDEREEN aan hier te gaan lessen.
5⭐️ de beste en leukste rijschool
Dit is wat je wil van een rijschool. Eerlijk en open, geven je feedback(op papier) na iedere les. Ontspannen lessen, wanneer je uitstapt kijk je alweer uit de volgende! 😃
Beide kinderen en nichtje in 20 lessen geslaagd!! Super fijne instructeur die jou het vertrouwen geeft en resultaat. 5⭐️ voor Les Do It!
alles geleerd in een korte periode
alles geleerd in een korte periode. In 1x geslaagd!!
Geweldige rijschool!
Top rijschool! Goeie instructeur, duidelijke uitleg. Exacte advies van de rijinstructeur opgevolgd en 1 keer geslaagd!
Ik raad deze rijschool aan!
I am beyond happy and grateful for the…
I am beyond happy and grateful for the wonderful and successful experience I had with Ardjun. Starting with his warm and welcoming energy and his support in helping me find the nearest possible test appointment even though it was in a different city. His attention to details and tips and support and the way he went out of his way to help me achieve my objective has really been an exceptional experience that I am beyond grateful for. I succeeded in getting my license from the first trial thanks to his teaching and observations and recommendations. I definitely recommend Rijschool Les Do It to anyone who wishes to not only pass the exam but also have an enjoyable learning experience in the process. Thank You Ardjun for helping me succeed and deliver on my objective.
Beide kinderen laten lessen bij Ardjun…
Beide kinderen laten lessen bij Ardjun het hele avontuur is afgesloten met twee kinderen welke in 1 keer het vel begeerde rijbewijs hebben behaald. Ardjun dank voor je geduld en wijze lessen en het tussentijds op de hoogte houden van de vorderingen.
m vr g Jur
Ik heb een hele fijne ervaring gehad…
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij rijschool les do it. Ik heb mijn theorie en praktijk examen in 1x gehaald. De lessen waren altijd gezellig, leerzaam en professioneel. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en ik raad rijschool les do it aan iedereen aan. Heel erg bedankt voor alles !!
Onlangs geslaagd
Mijn instructeur was professioneel en geduldig. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om mijn rijvaardigheden te ontwikkelen. De lessen waren goed gestructureerd en altijd afgestemd op mijn persoonlijke voortgang.
Hier heb ik niet alleen mijn rijbewijs gehaald, maar ook veel geleerd over veilig en verantwoord rijden. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen aan iedereen die zijn of haar rijbewijs wil halen. Bedankt voor alles!
Beste rijschool NL
Op 30 augustus 2024 heb ik mijn rijexamen gehaald! Met behulp van dit bedrijf en de handige manieren en trucjes die ik heb meegekregen tijdens het lessen heb ik zonder obstakel mijn examen kunnen halen. Ik ben Arjun en de rest super dankbaar dat ik mijn rijbewijs heb kunnen behalen! Ik raadt deze rijschool zeker aan bij iedereen!
Super fijne ervaring bij deze…
Super fijne ervaring bij deze rijschool! Contact opgenomen via telefoon en ben echt tevreden met de opleiding. Duidelijke uitleg, fijne instructeur die ervoor zorgt dat je fijn en veilig de weg op kunt! Zeker aan te raden!! 🏎️🏁
In 1x geslaagd!
Alles duidelijk en ze weten wat we nodig hebben als leerling! Zeker een aanrader!
Afgelopen Februari m'n rijbewijs…
Afgelopen Februari m'n rijbewijs gehaald bij LES DO IT onder begeleiding van Ardjun. Communicatie ging altijd soepel om lessen in te plannen en snelle examendata regelen was bij de rijschool ook geen enkel probleem. Hierdoor scheelde je dat soms maanden wachttijd. De lessen waren intensief maar altijd gezellig en ik zal de boordjes kip cashew nooit vergeten. Door de familiesfeer bij de rijschool voel je je al snel op je gemak. Wil je kwalitatief goeie lessen en niet maanden lang hoeven wachten op een geregelde examendatum, kan ik deze rijschool zeker aanbevelen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.