Rijschool LES DO IT Bewertungen 34

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben in één keer geslaagd dankzij Arjun, de beste instructeur die ik me kon wensen. Hij legde alles duidelijk en rustig uit, nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf me het vertrouwen dat i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top rijschool!! Als je op zoek bent naar kwalitatief goede lessen en een instructor die door het vuur gaat voor z’n leerlingen dan ben je bij Les DO IT aan het juiste adres! Ik was een vrij moeil... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben onlangs geslaagd voor mijn rijbewijs en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring fantastisch was! Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en op mijn gemak. Mijn instructe... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

De rijschool om zorgeloos te kunnen slagen. Met onze innovatieve lesmethode leer jij makkelijk en snel op de juiste manier te rijden.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top rijschool

Ik heb een spoedcursus gedaan bij Ardjun binnen 3 weken had ik mijn rijbewijs gehaald! Superfijne rijschool een echte aanrader!

20. Februar 2024

Ardjun is een TOP instructeur

Een tijdje terug mijn rijbewijs gehaald bij Ardjun, top ervaring! Ik had mijn rij-examen ingepland met een andere rijschool die toch niet zo beviel en kwam zo in tijdnood. Ik had 4 weken de tijd om me voor te bereiden op het rijexamen en dit is samen met Ardjun gelukt! Gedisciplineerde gezellige man die je op je gemakt stelt in het verkeer. Aanrader voor iedereen die opzoek is naar een rij-instructeur!

18. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Rijschool Les Do It heb ik mijn…

Bij Rijschool Les Do It heb ik mijn rijbewijs gehaald de instructeurs waren geduldig en bekwaam, en hun passie voor het lesgeven was duidelijk merkbaar. De begeleiding was uitstekend.

Ik ben dankbaar voor de geweldige ondersteuning die ik kreeg bij Rijschool Les Do It en zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een kwalitatieve rijopleiding. Het was echt een fantastische ervaring! 🚗💨💨🥳🥳🎂

21. Oktober 2023

Opfrisles, fijne ervaring

Omdat ik al zo'n vijf jaar niet gereden gereden had en ik een lange rit voor de boeg heb leek het mij verstandig een 'opfrisrijles' te boeken. Dat was geen enkel probleem toen ik belde en ik kon al de volgende dag terecht. Mijn rij-skills waren een beetje roestig, maar Ardjun nam de tijd en begon weer bij de basis. Dat hielp erg, en Ardjun liet de rijles zelfs wat uitlopen zodat ik echt alle basics weer in de vingers had. De sfeer was relaxed. Zeker ook voor jonge mensen is Ardjun een fijne instructeur.

25. April 2023

Top rijschool!!

Top rijschool!!

Ik was een vrij moeilijke leerling maar Arjun heeft er voor gezorgd dat ik toch mijn rijbewijs gehaald heb, door omstandigheden kon ik alleen nog maar in Haarlem terecht voor mij examen en hij heeft een hele dag daar voor opgegeven. De lessen waren altijd professioneel maar ook gezellig. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!!

24. März 2022

Super fijne Instructor‼️

Super fijne Instructor, legt alles goed voor. Indien je iets fout doet neemt hij de tijd voor om op papier uitleggen. Heeft veel geduld. Je kan ook gezellig gesprek mee houden overal een top rijschool. 🙌🏾💪🏽🤎

17. Jänner 2023

Beste rijschool

Heb me examen bij deze rijschool gehaald. Alle bijzondere verrichtingen kon ik met ogen dicht uitvoeren. Deze rijschool is zeker een aanrader.

12. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In 1x geslaagd bij LES DO IT!!

In 1x geslaagd bij LES DO IT. Hele fijne ervaring, prijs kwaliteit verhouding super goed. Een hele fijne instructeur, goede communicatie en komt afspraken na. Tijdens de lessen erg geduldig en flexibel. Zeker een rijschool om aan te raden, zie jullie op de weg!

29. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit zijn echte professionele TOPPERS!

Dit zijn echte professionele TOPPERS! Het duurde eventjes, maar heb dan heb je ook echt wat!! GESLAAGD!!! 🎉🥳🚙🍾🎈 Jullie zijn altijd flexibel geweest, genoeg aandacht en goede begeleiding gekregen. Dankjewel voor jullie tijd, hulp, geduld en grappen tijdens het rijden! 🎉💯💪🏽 Zal de lessen nooit vergeten ☺️😇

9. Juli 2022

Super rijschool!!

Binnen een aantal maanden mijn rijbewijs zorgeloos kunnen halen, superblij met de manier van lesgeven! De rijlessen waren altijd op maat en er werd echt gekeken naar wat ik nodig had tijdens mijn traject. Ik raad LesDoIt zeker aan 😁💯!

2. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke ervaring en geslaagd!

Het was een hele leuke ervaring om bij Ardjun te lessen. Altijd relaxt, goede uitleg en nooit op de klok gekeken of de les al voorbij was. Daarnaast ook altijd gepraat over van alles en nog wat, zeker niet over alleen het rijden zelf. Toen ik gezakt was heeft Ardjun ook extra moeite gedaan om zo snel mogelijk een nieuwe datum te vinden wat heel chill was. Had geen betere instructeur kunnen wensen

18. Juni 2022

Beste rijschool!!!

Dit is oprecht één van de beste rijscholen die er is!!
Ik heb in het verleden pogingen gedaan om mijn rijbewijs te halen maar dat lukte niet en had eigenlijk de hoop opgegeven. Na een tijdje heb ik deze rijschool gevonden. Hij heeft mij alles opnieuw geleerd en naar mijn mening op de beste manier die er is! Hij leert je niet alleen hoe je moet slagen voor je rijbewijs maar leert je de weg ook begrijpen en het rijden begrijpen. Los van dit allemaal had ik een super lieve rijinstructeur die je op een moderne wijze les geeft. Een rijinstructeur die echt geeft om zijn leerlingen en alles uit je probeert te halen omdat hij in zijn leerlingen gelooft. Lieve Ardjun dankjewel voor je goede begeleiding en voor dat ik eindelijk me RIJBEWIJS heb!! Het is bitterzoet want de lessen waren niet alleen leerzaam maar ook gezellig en ik heb super veel mogen leren van Ardjun over alles en nog wat. Ik zal de lessen zeker missen! KORTOM ÉÉN VAN DE BESTE RIJSCHOLEN 💯💯

28. Mai 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr