Jeg tog kontakt til Levforhelvede for 6 måneder siden, da jeg var et rigtig skidt sted. Jeg havde total mistet motivationen til træning og kosten var også noget som bare skulle overstås. Så tog j... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Startede for 7 måneder siden et forløb hos team LFH for og træne op til politiet. Fantastisk og professionelt team der ved hvad de laver, og har en fælles passion for og hjælpe deres klienter fy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rat & co kører et super cool program, der sikrer at man holder fokus på sit projekt. Gode motiverende tilbagemeldinger på ugentlige tjek in virker for mig. Som bonus kan man få lov at komme med på fæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun give levforhelvede gode anbefalinger. De er rigtig gode til at nå omkring det hele menneske her mener jeg det mentale, fysiske og livssituationer man befinder sig i. Herved opnåes en sp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Thomas Rathsack er indehaver af Team #levforhelvede. Med sine erfarne coaches træner han danskere i at blive den bedste version af dem selv, hvad enten det gælder vægttab, konkrete fysiske målsætninger eller nye og sunde kostrutiner. Thomas og hans coaches har særligt fokus på den mentale udvikling hos den enkelte således, at nye trænings- og kostrutiner opnået under et forløb bliver permanente og ikke blot periodiske.
2820, Gentofte, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fremragende online coaching, som varmt kan anbefales.
Alletiders sparring og dialog over hele linjen.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Tak for et godt forløb. Mit mål var egentlig ikke at tabe mig men mere at få en fastere krop. Jeg har lige rundet de 60 år og følte at min krop var blevet lidt slap - tynd fed - kan man vel kalde det. Jeg har virkelig fået god hjælp til ALT. Både til træning, mad og den mentale del. Jeg havde en del udfordringer undervejs med lægkramper og smerter i hænder og knæ. Hver gang har jeg fået både professionel hjælp og moralsk opbakning til at komme videre. LFH kan varmt anbefales og hvis de “kun” handler om at styrke og blive fastere.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Søgte ind i forløbet med henblik på militær karriere, og havde følt jeg havde gået i stå i mit eget forløb, så derfor havde jeg brug for hjælp og tænkte entlig ikke der var så meget at arbejde med, men der viste det sig at jeg tog fejl, de gav mig så mange redskaber som jeg ikke vil glemme, de folk kan deres sh*t hele vejen rundt, så super professionelt team og også meget inspirerende 😀

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Søde og hjælpsomme folk der hjælper dig til at komme i dit livs form, hvis du selvfølgelig selv gider. Ikke ondt at sige om mit forløb. Tabte 10 kg på 5 måneder, og er nu klar til at starte karriere i forsvaret.
Tak Thomas og Team LFH.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Her får du både personlig tilpasset kostplan og træningsplan i skøn forening med et ugentligt tjek-ind, hvor Nete, min faste coach har sørget for, at min mentale attitude blev boostet, så de mål jeg har sat mig er blevet til virkelighed. Alt pånær fællestræningerne foregår online, og her bliver man mødt af nærværende og topmotiverede trænere, som altid vender hurtigt tilbage, hvis man har spørgsmål. Planerne kan justeres løbende, hvis man har behov for ændringer. Jeg har været kandidat i 4 måneder, og jeg er blevet stærkere både fysisk og mentalt. Er så klar til at forsætte på egen hånd, og kan kun give teamet mine bedste anbefalinger 🙌🙌

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg har haft et 8 måneder langt forløb hos Team #LFH.
Jeg startede ud med at tabe 10 kg. i løbet af det første halve år og lagde derefter min plan om til muskelopbygning.
Jeg har haft stor gavn af de planer, som teamet har lavet til mig og justeret undervejs.
Man får ugentligt feedback fra teamet, og her vil jeg især fremhæve træner Jakob. Han formår at lave at vejlede på en meget sympatisk måde og med fagligt højt niveau. Træningsplanerne er tilpas hårde og udfordrende til, at man rykker sig.
Der er ingen tvivl om, at de på teamet ved, hvad de har med at gøre.
Udover den faste ugentlige feedback, er det optil den enkelte kandidat, hvor meget mere man ønsker og har behov for. Man skal bare melde ind, så får man strakt den vejledning man beder om.
Kan kun anbefale et forløb hos Team #LFH, hvis du vil investere i en bedre udgave af dig selv.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg startede kort efter fødsel nr. 2, mit livs hidtil største krise og skulle have mit nye liv op at køre. Jeg rakte ud til teamet og det var det bedste jeg gjorde for mig selv. Jeg har afsluttet forløbet for en lille måned siden, men har stadig Jeres ord i hovedet, derfor er jeg hverken stoppet med at træne eller spise korrekt. Jakob har hjulpet mig med at tro på tingene nok skal lykkes, Thomas holdte gejsten oppe og pigerne hjalp når det var svært. Virkelig et godt team! Vi ses forhåbentlig igen 🔥

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg har i 10 måneder været meget glad bruger af Levforhelvede. Mit vægt mål komme ikke helt i hus men jeg lærte at kontrollere både min fysiske træning og mit mad indtag. Levforhelvede knækkede koden for mig til at tabe en masse kg og få en langt bedre sundhed og velvære, det er skønt i hverdagen - de super dejlige og engagerede folk inde på HQ kan bare lære fra sig på en super fin or positiv måde. Så lige deres trænings samlinge hvor der virkelig rykkes igennem - tusinde takker for forløbet jeg kommer selv i mål resten af vejen med jeres supe gode værktøjer.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg har været medlem af LFH i 8 uger nu og er super glad for det. Det kan klart anbefales. Jeg har personligt valgt at tage et år.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
TAK Thomas fordi du lavede et opslag på facebook den dag i september, den dag sad jeg i sofaen og var ked af det, min stress kunne jeg ikke få væk. Kom på dit outdoor forløb, så på med rygsækken og kilo i, hold op hvor er jeg blevet glad for den rygsæk, ved nu at jeg kan holde min stress i ro ved at komme ud og gå. Små ord som fremdrift, energibomber, vedholdende, betyder uendeligt meget.
Den mentale del omkring min mad er også blevet styrket, her har Nete været til så stor hjælp, hun har altid stillet de rigtige spørgsmål tilbage på min opdatering, hun har altid være nysgerrig på det jeg har skrevet, og jeg har aldrig følt mig forkert. Jeg har fundet ud af, at det betyder mere for mig at være sund og stærk, og ikke hvad der står på vægten. Det skal dog siges at jeg har tabt 12 kg, og det er jeg stolt af. De bedste anbefalinger herfra.
Kan kun sige TAK TAK TAK

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Thomas, Nana, Nete, Jakob. Tak!!
Mit mål da jeg kontaktede LFH var at blive mentalt stærkere. Målet er nået. Jeg er så tilfreds med LFH og vil anbefale dem til alle.
Ik så mange dikkedarer så her kommer lidt fakta:
• Løbene kontakt med teamet er i topklasse -der bliver svaret indenfor kort tid -uanset hvem du henvender dig til.
• Du når i mål hvis du arbejder hårdt og målrettet med de ting teamet vejleder dig til
• Du får en kundeservice der er i top
• LFH giver dig et forløb som virkelig handler om dig og dit liv, de bruger mange kræfter på at få dit forløb til at passe på dig og din hverdag så det er vigtigt for dem at lære dig at kende
• Nana er fantastisk med sin viden om kost. Hendes livserfaring og uddannelse gør hende knivskarp. Jeg har blandt andet lært en masse om hvor stor indflydelse det har på den mentale sundhed at kosten er skræddersyet din krop. Nana er absolut guld værd.
•Thomas har hjulpet mig ekstremt meget med mentale udfordringer, jeg har bare kunnet skrive til Thomas uanset hvad der bøvlede og jeg modtag altid et velovervejet svar. Feks var sku aldrig sprunget ned i havvand fra 5 meters højde uden alt det mentale ammunition Thomas har fyldt på, både i form af hans arbejde igennem teamet, hans bøger og hans foredrag.
• Nete er virkelig god og fanger lynhurtigt de forhindringer man fortæller om -hun har en masse gode indgangsvinkler til hvad man kan. Det er ikke bare en standardløsning. Hun får det til at virke.
•Jakob har en engels tålmodighed og har svaret når jeg har haft en million spørgsmål ang træning. Han har støttet det jeg gerne ville bruge træningen til og jeg har fået planer der passede til de forskellige mål jeg havde.
Et forløb hos LFH kan anbefales til dig som ønsker at blive en bedre version af dig selv. Det kræver hårdt arbejde og man får lyst til at råbe og skrige nogle gange, men det er det hele værd!
Jeg vil gerne give teamet min største tak og de varmeste anbefalinger. De vil allesammen altid have en helt special betydning for mig🥇

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg bandt mig for en 3 mdr. periode. Opstart 1000 kr = samtale med Thomas , personligt trænings og kost program. 1500kr pr mdr for løbende feedback , ændring i program, og motivation. Det var hvad sælgeren lovede.
Klart i den dyre ende. Men tænkte at de ku noget. Jeg fik ingen samtale, standard program, som 1. Ikke tog hensyn til de ryg udfordringer jeg både havde fortalt om og skrevet i min tilmelding. 2. Et program der slet ikke var til begynder.
Fik samlet 16 opskrifter.
Jeg noterede at træning var hård og ikke tog hensyn til min ryg og hørte intet , jeg bandt mig for 3 mdr, så 5.500kr !!!! Vanvittigt. Når man kan downloade apps med samme standard til 79kr pr mdr. da jeg efter 3 mdr opsagde aftalen og igen fortalte h Orsan jeg havde det, fik jeg tilbudt er par opskrifter og evt nye øvelser????
Derefter blev jeg logget ud af app og kunne ikke kontakte dem..
det er billigere med en personlig træner…!!!!!
Nogen har et ønske, andre en udfordring imens alle har et håb. Har man is i maven og holder hovedet koldt kan man hvad man vil - lige på og ingen slinger i valsen. Min livsstil ændrede sig markant da jeg tog udfordringen op. Jeg havde skrevet til Thomas og spurgte ind til min udfordring, hvor han meget diplomatisk svarede: Det burde lade sig gøre. 2 dage efter havde jeg udfyldt formularen og blev efter weekenden ringet op og hurtigt var jeg kommet under kyndige vinger! Træning, kost og det mentale kom hurtigt igang. Det her team #Levforhelvede kan virkelig noget, ugentlig feedback, vejledning til kost eller ændringer og alle de andre spørgsmål der måtte være blev hurtigt besvaret. Til dig Jakob: du kan nogen ting!! Tak for sparket.
TAK FOR JER.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg vil gerne slå et slag for #LFH, de har et helt igennem fantastisk koncept for god træning. Er man lidt bagud, er der hjælp at hente! Et spark i r...... kan der være behov for, og det med at se positivt på det hele, ved de også noget om! Jeg kan helt klart anbefale at tilmelde sig, hvis man trænger til lidt opdrift og læring! Go for it, I just say!!! 💪😁 Vh. En glad deltager 👍 Vh. Steen Meier

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg har været kandidat hos Levforhelvede i 8 måneder.
Sikke en rejse jeg har været på, både det fysiske og det mentale. Undervejs med op og nedture og lige præcis når man føler det hele går lidt skævt med træningen eller kosten, så er hele teamet der for DIG. Den støtte de gir og de gode råd de gir, gør, at de hjælper dig på sporet igen. Det er ikke noget mirakel- eller hokus pokus-forløb, man skal selv arbejde hårdt for det...men Thomas og teamet gir dig de redskaber du har behov for og som er skræddersyet til dig. Efter en lang rejse står jeg nu tilbage med en krop, form og livsstil jeg aldrig troede jeg ville opnå. En særlig tak til min primære kontaktperson Jakob, som har givet mig et skub og et skulderklap når jeg havde brug for det. De varmeste anbefalinger herfra.

Hej levforhelvede
Har nu skrivet en del med jeg men man kan ikke lave en bankoverførsel er det fådi at i ikke bage kan hæve penge sel om man har skrivet stop i har sku da en bank kan ikke se det skulle vær et problem at lave en bankoverførsel jo så i får kun 1× her fra

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg har nu været en såkaldt kandidat på Lev for h*lvede siden sommer og hold nu op. Jeg havde aldrig forestillet mig den feedback og råd de kunne give. De er virkelig professionelle og kommer ind med en masse nyttig information. Hvis man kæmper lidt med at tabe sig eller komme i fysisk form kan de virkelig hjælpe. De kan motivere dig og designer kostplan og træningsprogram efter hvad du har brug for. Jeg havde selv brug for et spark fremad og en ændring i mit liv og det har jeg fået.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Helt igennem professionelt håndteret. God træning og kostplan og sparring undervejs

Alle kan😁💪🏻
Man kan hvad man vil💪🏻😁
Har man viljen 💪🏻 Har lev for h.lvede alle redskaberne💪🏻😁 perfekt træning…
Lækker mad💪🏻😁 nemt at kokkerere💪🏻😁
Mit forløb.. start 90,5 kg slut 3 mdr…77,5💪🏻 13 kg💪🏻😁 man kan sagtens leve livet for h.lvede💪🏻😁hvis man vil💪🏻😁
Lev for h.lvede💪🏻 Seriøst, og professionelt💪🏻😁

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.