Jeg tog kontakt til Levforhelvede for 6 måneder siden, da jeg var et rigtig skidt sted. Jeg havde total mistet motivationen til træning og kosten var også noget som bare skulle overstås. Så tog j... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Startede for 7 måneder siden et forløb hos team LFH for og træne op til politiet. Fantastisk og professionelt team der ved hvad de laver, og har en fælles passion for og hjælpe deres klienter fy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rat & co kører et super cool program, der sikrer at man holder fokus på sit projekt. Gode motiverende tilbagemeldinger på ugentlige tjek in virker for mig. Som bonus kan man få lov at komme med på fæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun give levforhelvede gode anbefalinger. De er rigtig gode til at nå omkring det hele menneske her mener jeg det mentale, fysiske og livssituationer man befinder sig i. Herved opnåes en sp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Thomas Rathsack er indehaver af Team #levforhelvede. Med sine erfarne coaches træner han danskere i at blive den bedste version af dem selv, hvad enten det gælder vægttab, konkrete fysiske målsætninger eller nye og sunde kostrutiner. Thomas og hans coaches har særligt fokus på den mentale udvikling hos den enkelte således, at nye trænings- og kostrutiner opnået under et forløb bliver permanente og ikke blot periodiske.
2820, Gentofte, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Naturligvis er der et mål med at tabe sig, men der er så meget andet. At have fokus,træffe valg, overskud,og energi både i hverdagen men også til at se det positive. Mit forløb har bestemt også været fuld af det. Er fuld tilfreds.

Hej
Jeg har i mange år brugt “dårlige” undskyldninger for mig selv som…
Manglende gåpåmod, “tag dig sammen” mangel, jeg starter i morgen, efter nytår eller jeg skal bare lige… og så starter jeg😂
Og
Velvidende; som de fleste udemærket godt ved, så får man det jo bare rigtig, rigtig godt - hvis man dog bare kunne tage sig sammen😂
Men så så jeg en reklame for
Team #levforhelvede på Facebook og tænkte… måske det er det jeg har brug for - opbakning.
For vidste jo at alt andet, jeg hidtil havde prøvet gennem årene; ikke havde hjulpet.
Så hvorfor ikke prøve det👍🏼
Jeg tilmeldte mig og ja - opbakning - var hvad jeg havde brug for (men som jeg aldrig havde ville indse)
- og det er lige præcis, hvad man får på #levforhelvede.
Opbakning til at nå sine mål👍🏼
Aldrig før har jeg oplevet så engagerede mennesker. Altid positive, smilende, søde og klar med en løsning😊
Jeg er nu godt i gang med et stabilt vægttab, træning og kostomlægning, og det er helt ærligt, det bedste jeg har gjort for mig selv meget, meget længe - og det virker👍🏼 så for første gang tror jeg nu på at jeg kommer i mål😊😊
Så prøv det, hvis du ønsker en forandring og er træt af at alt andet ikke virker😊
Det er aldrig for sent at starte på noget godt - især når det gælder en selv👌🏼❤️
Vh Lone, Albertslund

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg er i gang med forløbet, afslutter om 14 dage. Fra dag 1 har der været kyndig sparring og fokus på min udvikling. Yderst kompetent team der har forståelse for ens udfordringer og mål. Spørgsmål er blevet besvaret meget hurtigt. Det bedste er det "spark bagi" man for. Det har jeg haft brug for. De varmeste anbefalinger herfra. Der er ufattelig mange af disse online forløb. Men lige #levforhelvede har ramt plet. Jeg har fået fyldt min rygsæk op med værktøjer der gør jeg er klar til at "stå på egne ben"

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Den bedste beslutning jeg har gjort for mig selv i lang tid. Beslutningen om, at være en del af Team Levforhelvede skulle ikke overvejes længe, jeg manglede virkelig, at få et spark bagi. Jeg var gået hen og blevet en grå og trist kvinde, selvtilliden og troen på egne evne var helt i bund. Jeg er mega glad for den opbakning hele teamet giver. Jeg har været med i ca. 3 måneder og har tabt mig 15 kg. og fået en masse selvtillid på kontoen. Jeg har virkelig lært at nyde mig selv og ikke mindst mit spejlbillede. Teamet bag Levforhelvede er alt afgørende for min gode start med fokus på træning og god kost og en masse positiv energi er jeg så glad for det resultat jeg allerede har opbygget. Selvtilliden booster derud af, jeg er glad for, at jeg for første gang i mit liv turde tænke på mig selv og mine behov frem for alle andres. Jeg mener selv jeg er blevet bedre til, at passe på mig selv. Så tak til teamet for, at tage mig med på rejsen, i gør det mega godt, altid troværdige og hjælpsomme. P.S. Vi er ikke i mål endnu. Laila.💪🏽💪🏽💪🏽

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Forløbet hos team LEVFORHELVEDE kan beskrives med et enkelt ord FANTASTISK. Det har for mit vedkomne været helt igennem suverænt. Jeg lagde ud med at skrive en ansøgning og blev ringet op og fik en rigtig god snak. Hvorefter jeg blev budt velkommen på teamet. Jeg har været igang nu i 2 måneder og der er rigtig gode resultater til hver indtjekning mandag morgen.. takket være den gode opbakning fra det super seje team og selvfølgelig det hårde arbejde der bliver lagt i det... hvis man tænker, endnu et online forløb, så kan jeg kun sige, det føles ikke sådan. Sætter stor pris på vores fælles workout, hvor vi mødes med teamet, hvor vi træner og har det sjovt og mødes med de andre søde kandidater. Jeg fortsætter indtil jeg bliver “smidt” ud💪🏻💪🏻👊Super kompetente medarbejdere på teamet, søde og imødekomne. Kan kun anbefales herfra.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Forligtigelse – jeg kunne ganske enkelt ikke bære, ikke at leve op til hvad jeg havde forpligtet mig til i forhold til dette fantastiske team. Og længere er den ikke! Jeg startede med et overordnet ønske om vægttab, men underliggende om at ændre min livs indstilling til fit, form and funktion, og i det hele taget blive en bedre udgave af mig selv. Jeg har til fulde opnået mine forventninger på dette plan, hvor jeg er blevet udfordret på mine strukturer, mad vaner , personlige planer og egne ambitioner. Og ikke mindst ”there is no aba ca da bra” det ér meget hårdt arbejde. Jeg vil til enhver tid anbefale dette program…….MEN du skal være forberedt på specifikke forventninger, at du er fokuseret, vedholdenhed og at du møder ind med den rette attitude – så kan jeg garantere at du opnår de resultater du ønsker uanset om du er aspirant til Jægerkorps, Frømandskorpset, Politimand, Vægttab ……………..men fedt, det kan jeg garantere det bliver

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Er i gang med et forløb på Lev For H.
Er gået direkte fra sofa til flere gange om ugen at træne. De har lyttet til mine ønsker og mine delmål og sammensat flere gode træningsprogrammer og en nem og overskuelig kostplan. Ekstrem hurtig tilbagemelding når jeg har spørgsmål og jeg har følelsen af at de er der for mig.
Det er op til mig at passe mit forløb, og det gør jeg med største glæde.
Kan anbefales til dem er vil lægge arbejdet der skal til

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Super fantastisk forløb! Gode måltider, skræddersyet træning til dig uanset erfaring med træning, løb, svømning, hvad end det kan være
Gode til at holde dig opdateret og motivere
Mulighed for fællestræninger!
Alt i alt, super godt til dig som skal have et ordentligt spark bagi

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Som bonus kan man få lov at komme med på fællestræninger, hvor man bliver mindet om, at man altid kan nå længere :)

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg ansøgte levforhelvede om at blive optaget, da jeg trængte til et gevaldigt spark i R….
Egentlig var jeg meget i tvivl, om det var noget for mig, da jeg har leddegigt, og at jeg så dermed ikke kan lige så meget som andre. Mine tanker blev gjort til skamme, for RAT og co skræddersyer et program og kostplan som passer den enkelte, og der bliver rettet til under forløbet.
Man bliver fulgt tæt, og man har selv et ansvar for at checke ind hver mandag morgen med vægt og mål. Efterfølgende får man ros for det gode arbejde man har gjort i den forgangne uge, og ja hvis det ikke er gået så godt så får man altså ikke skæld ud.
I de 4 måneder jeg har været med i levforhelvede har jeg tabt en hel del kilo - men er så sandelig også blevet mental stærkere. Jeg tror nu mere på mig selv - hvilket sjovt nok andre også gør.
Jeg har virkelig fået ændret mit liv til det bedre, jeg har fået et mega boost, jeg træner nu fast dagligt og spiser sundt, og nyder nu min nye sunde livsstil uden at være fanatisk.
Jeg mangler stadig at tabe lidt flere kilo, men har nu fået troen på, at jeg godt kan klare det selv, for nu er jeg blevet klædt godt på.
Jeg har virkelig fået noget ud af det her koncept og kan VARMT anbefale andre at melde sig til det.
Hvis der er nogle der er skeptiske over at det foregår online, så kan jeg kun sige at det fungere perfekt.
Endnu engang tusind tak til RAT og team - kommer til at savne jer.
Jeg er KÆMPE FAN af LEVFORHELVEDE 💪
Kh fra mig.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg meldte mig underne fanerne hos Rathsack og Team, fordi jeg godt var klar over, at der skulle kyndig og målrettet sparring til, for at jeg kunne komme op af mit mentale hængedynd. Og jeg har fået præcis det, jeg kom efter. Jeg er langt fra færdig med mit forløb, men jeg kan mærke, at det udvikler mig, at der er no bulls***. En spade bliver kaldt en spade, og det motiverer mig at blive holdt op på mine mål og løfter.
Oveni, at teamet er superkompetente, så er det samtidig meget behagelige og sympatiske mennesker at være sammen med.
Jeg er skidestolt, når jeg ifører mig teamets t-shirt, for det, jeg er en del af, er beviset på, at jeg tager mig selv alvorligt.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Det er med stor begejstring ,at jeg anmelder “levforhelvede”
Jeg havde længe søgt efter vejledning til træning og kost samt efter den rette motivation.
Jeg har de sidste 3 år været igennem et hårdt sygedomsforløb grundet en sprængt hovedepulsåre . “Levforhelvede” har hjulpet mig tilbage på sporet. Med deres mindset på det mentale plan og kyndige vejledning til både træning og kost, har Teamet været yderst profesionelle og dedikeret til os kandidater. Jeg har tabt 10 kg på 2 1/2 mdr . Kan varmt anbefales hvis man har brug for en hjælpende hånd til at komme igang med en sundere livstil.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
For første gang i rigtig mange år er jeg blevet mødt som menneske og ikke bare et nummer i et system, der kun virker nogenlunde.
Jeg har fået den hjælp, inspiration og støtte, som jeg havde brug for.
Det er bestemt ikke noget jeg er forvænt med.
Jeg har fået et meget bedre liv og jeg er begyndt at møde andre mennesker med solskin, uanset hvordan andre mennesker har mødt mig.
Jeg er fuldt ud tilfreds med forløbet indtil videre.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Jeg er glad for “levforhelvede” af flere grunde.
Der er månedlige Challenges som er meget nemme og overskuelige, men kan ændre dit syn på dig selv og måske andre posetivt.
Der er varierede træningsprogrammer efter dine ønsker og behov og dage.
Der er mulighed for at os kandidater kan mødes med instruktørerne ind imellem til f.eks fælles workout og en gåtur, hvilket man tilmelder sig hvis man vil gøre sit yderste og have en skøn aktiv dag med gode oplevelser i godt selskab.
Alle instruktører er til at tale med og er villige til at gøre en indsats, hvis du gør det samme.
De vil blive savnet, den dag jeg pinedød skal smides ud af levforhelvede. Kommer til at savne boostet fremad.

Antwort von #LEVFORHELVEDE
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.