Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en Wombat Wallaby jakke hos dem torsdag morgen(9/10-25), den ankom allerede dagen efter! 🤩 De var hurtige til at få pakket og sendt afsted med GLS! Fantastisk service! 🤩👍🏻 Kæmpe anbe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Livrigs ejer er personlig, hjælpsom og har lavet videoer omkring brugen af ErgoBaby bæreselen. Meget brugbare videoer som findes på livrig.dk En af mine varer var ikke på lager, så hun ringede og t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig afsendelse af vores varer. Personlig hilsen fulgte med varerne. Jeg fornemmer dels ifm. købet af varer og ved besøg på hjemmesiden, at Kirsten virkelig ønsker at give kunderne en god s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Synes servicen er helt i top, stod at skulle bruge en bæresele akut, ringede for at høre om den kunne nå at blive leveret dagen efter.. Under telefonsamtalen fik jeg den bedste rådgivning, og har ikke... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Babyausstattungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Webshop med kvalitets babyudstyr til den bedste start på livet.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en Wombat Wallaby jakke…

Kæmpe anbefaling herfra! 🫶🏻

11. Oktober 2025

Helt igennem fantastisk kundeservice

Helt igennem fantastisk kundeservice! Livlig havde sendt mig en anden størrelse, end jeg havde bestilt. 2 dage efter jeg havde henvendt mig til dem, modtog jeg produktet i den rigtige størrelse samt en returlabel til at sende den forkerte vare retur. Det var søde, venlige og hjælpsomme medarbejdere, jeg var i kontakt med hele vejen - både i telefonen og på mail.

3. Jänner 2023

Fantastisk butik og produkter

Fantastisk butik og produkter! God leveringstid og god kundeservice!

11. Februar 2022

Kære Marina,

Sikke nogle dejlige rosende ord! Det gør os så glade.

Tusind tak fordi du tog dig tid at skrive en anmeldelse - det sætter vi stor pris på. 🥰

Ha' en rigtig skøn dag.

De bedste hilsner,
Louise og resten af team Livrig. 😊

Forrygende kundeservice

Forrygende kundeservice! Jeg var i tvivl om hvilken easygrow model jeg skulle vælge og skrev til kundeservice. De svarede lynhurtigt og sendte endda video gennemgang af de forskellige modeller med forskelle og ligheder, hvilket gjorde det SÅ meget lettere for mig at vælge. Hurtig levering. Tak for en virkelig god oplevelse til livrig.dk.

28. Dezember 2021

Fremragende service

Bedre kan det ikke siges. Hurtigt svar på spørgsmål. Hurtig levering.
Pakkede endda ind. Altså aldrig oplevet bedre service. Kan kun anbefales.

1. Jänner 2017

flot service

Havde ikke den ønskede vare, men fik et super tilbud på tilsvarende.
Tusind tak...

29. August 2016

Sikke en service!

Jeg var på udkig efter en slynge til min nyfødte datter. Jeg skrev en SMS til livrig.dk og blev derefter ringet op og guidet igennem junglen af slynger og bæreseler. Efterfølgende besøgte jeg Kirsten (som indehaveren hedder) og lånte to forskellige med hjem på prøve. Da jeg havde besluttet mig blev jeg, sammen med min datter, guidet i hvordan vi bedst kunne komme i selen og være sikker på at hun sad ordenligt.
Alt i alt har Kirsten brugt flere timer på mine besøg og derudover en masse tid på at besvare alle mine SMS'er med slynge-spørgsmål. Jeg er dybt imponeret over hendes passion og viden om børneudstyr! Det skal da også nævnes at hun selv kender alle produkterne - hun har nemlig ikke mindre end fem børn at afprøve dem på:)
Kan varmt anbefale webshoppen og
Kirstens hjælp!
-Sine.

29. Juli 2016

Super service

Kirsten har givet min kæreste og jeg en super god og personlig service hele vejen igennem salget af vores Babyzen ting. Det var nemt at kontakte hende, hun var altid meget imødekommende og tingene kom hurtigere end forventet. Livrig og Kirsten skal have ***** stjerner :)

3. Juni 2016

Antwort von Livrig

Det var en hyggelig oplevelse at tage Jer to med igennem Cirkus Babyzen 😄 Godt vi fik snakket sammen og fin styr på Jeres behov og ønske. Jeg håber I bliver lige så begejstrede for Jeres flotte vogn som vi er. Jeg fik aldrig skrevet at den var blevet sendt og jeg håber at det var ok at jeg havde samlet den til Jer (nogle glæder sig til samlesættet så bare jeg ikke tog "IKEAglæden" fra Jer) 😉 Det var ihvertfald et super flot kombivognssæt I havde valgt.
Happy strolling and folding and strolling and folding... til Jer alle tre mange år frem.
Og vigtigst TUSIND TAK FOR STJERNEVRIMLEN! Det er vigtigt for mig I føler Jer behandlet ordentligt.
💞 Kirsten, Livrig

Altid god service

Altid hjælp, vejledning og god service.

31. Mai 2016

Antwort von Livrig

Tusind tak for de mange stjerner, Lise,
Det er vigtigt at hjælp, vejledning og især service er i orden.
Happy babybæring <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og produkt!

Kirsten er en særlig sjælden stjerne! Service udover det sædvanlige. Jeg købte yoyo klapvogn 0&6+ den er også mega lækker!

29. Mai 2016

Tusind tak, Maja😍
Det var en super dejlig oplevelse at have jer to forbi.
Jeg beklager at jeg alligevel fik samlet vognen til Jer med 6+ men jeg havde pakket og sendt den da jeg fik din besked og så besluttede jeg inden alligevel at samle den så I lige kunne kaste rundt med den inden I satte 0+ delen på. Håber det ikke volder besvær men bare sjov og YOYO trylleri. Ellers ring!
Happy strolling til Jer alle.
💞 Kirsten, Livrig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og kvik betjening - god information undervejs

Vi fik et meget hurtigt responds på vores bestilling og pakken kom 2 dage efter - helt perfekt. Meget nemt og enkelt.
Nina Telmer

18. April 2016

Kære Nina,
Tusind tak. Jeg bliver så glad når en kunde vil tænde 5 stjerner og endnu mere vil bruge tid på at anmelde mig.
Jeg håber Jeres sele vil bringe masser af overskud, tryghed og mulighed for vilde og sjove oplevelser til Jer alle.
<3 Kirsten, Livrig

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bambuskul til lugt rens

Interessant produkt og effektiv leverance

17. April 2016

Kære Freddie,
Ja super interessant produkt! Uanede muligheder og dekorativt samtidigt.
Godt det kom frem som ønsket og gensidigt forventet.
Tusind tak for din tid og anmeldelse.
<3 Kirsten, Livrig

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr