Anbefales på det sterkeste. Appen er oversiktlig og veldig grei å bruke. Du kan følge treningsopplegg og det er ett hav av gode oppskrifter. Liker også at det er ett bibliotek med diverse tema basert... Mehr ansehen
Har hatt en kjempe fin coach periode med Hege. Hun er en fantastisk god og snill coach. Hun har hjulpet meg med de utfordringene jeg har hatt og fått meg til å klare å stå på mine egne bein når jeg gj... Mehr ansehen
Hege hjalp meg med å gå fra angst på treningssenter til det ble et fristed🤩 Sleit veldig mye med lite motivasjon og angst som gjorde at jeg ikke klarte å gå inn døren på senteret, men alt er fora... Mehr ansehen
Hadde en veldig god erfaring med Hege, og generelt så er nettsiden veldig ryddig og enkel så det er lett å finne fram til de ulike tingene som man er ute etter. Genialt å betale en fastsum i måneden o... Mehr ansehen
Livsstilsappen er for deg som vil ha en sunnere og enklere hverdag, uten dietter og urealistiske krav. Bak appen står Hege, sertifisert personlig trener og folkehelsearbeider som vil hjelpe deg med å etablere vaner som faktisk varer i en travel hverdag. I appen finner du blant annet treningsprogrammer for ulike nivåer (inkludert svangerskap og postpartum), oppskrifter, ukemeny og handleliste, 100 artikler og videoer, check-in funksjon og direktechat til Hege. Du kan prøve appen gratis i 7 dager, hjertelig velkommen!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Heilt fantastisk!!
Kjempe gode tips!
Jeg er veldig fornøyd med hele…
Jeg er veldig fornøyd med hele opplegget på siden. Det er oversiktlig og enkelt å finne frem. Liker veldig godt ukesplanene med handleliste og mat. Og hvis man kun trenger litt inspo til for eksempel frokost/lunsj så liker jeg at det er mange oppskrifter å velge mellom. Jeg elsker treningsprogrammene, og at det kommet nytt hver 10 uke. Det er ikke for mange øvelser på hver dag, og det er en veldig fin oppdeling. Veldig effektive og gode øvelser. Kommer til å fortsette som premium medlem. Veldig deilig å få så mye god hjelp til en liten sum i mnd. Det er til stor hjelp for å holde motivasjonen oppe!