Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Sikke en diskrimination og sikke en…
Sikke en diskrimination og sikke en arrogance.Jeg ankom alene kl 18 og ville gerne spise og drikke. Der var ca 10 ledige borde udenfor og kun et med reserveret skilt. Masser af plads! Normalt sætter man sig nemlig bare hvor man vil. Der var faktisk ikke særligt mange kunder for en lørdag aften. Men jeg måtte kun få et bord inden for, mutters alene. Jeg blev decideret nægtet at sidde udenfor med mindre jeg kunne spise i baren, 1 mtr fra kasseapparatet!!! Jeg ville gerne sidde ude og da jeg sagde det… så var beskeden fra en meget arrogant og næsvis restaurationschef: “Du er velkommen til at finde et andet sted at spise!!!” Vi har masser af tilfredse kunder!!!” Nå, ja gad vide hvor længe det holder med sådan en chef foran alle de søde unge medarbejdere der gerne ville finde en løsning. Ikke nok med en dårlig behandling, han starter også en kæmpe diskussion helt umotiveret. Jeg gik så et andet sted hen og spiste. Hermed advarsel sendt, sikke en dårlig service og sikke et dårligt eksempel for de mange unge mennesker.
De glemte vores bestilling 😩😡
Vi bestilte tre pizzaer. Vi ventede 32 minutter. Vi rykkede for dem. De ville tjekke. Vi ventede 50 min, hvorefter de fortalte, at de havde smidt kvitteringen væk og glemt bestillingen. Efter en time og 10 minutter fik vi refunderet vores penge. Rigtig dårlig service.
Fantastiske pizzaer
Jeg giver Lodsoldermandsgården på Rørvig havn absolut topkarakter på alle parametre - mad, service, stemning, pris. Min søster og jeg fik vildt lækre gourmet pizzaer og go’ rødvin til menneskepriser i de smukkeste omgivelser. Kommer jeg tilbage? Oh yes, og gerne snart…
De bedste bedste pizzaer i området
Jeg er kommet her (Rørvig) de sidste ti år, og endelig en smags- og hyggeoplevelse vi vil opsøge igen. De bedste pizzaer i området, unikke historiske rammer og kvalificeret øl. Smuk udsigt over vandet med færgen og Hundested i baggrunden. Ren velsmagende postkorthygge. Keep up the good work.
Nyåbnet perle i Rørvig – skøn atmosfære og lækker mad
Nyåbnet perle i Rørvig – skøn atmosfære og lækker mad
Vi besøgte den nyåbnede Lodsoldermandsgården i Rørvig, som netop er slået dørene op i forsommeren 2025 – og det blev en af sommerens absolut bedste oplevelser!
Beliggenheden er helt perfekt, lige ved Rørvig Havn, og stedet emmer af både historie og ny energi. De nye ejere har skabt et charmerende hotel med restaurant og cocktailbar, og stemningen er helt i top. Vi fik lækre stenovnspizzaer, kolde glas hvidvin og helt fantastisk betjening – afslappet og nærværende.
Udenfor har de lavet et loungeområde i strandstil med rustikke møbler og parasoller ud mod haven. Her sad vi i solen og nød både mad og vin – det føltes som en lille ferieoase.
Værelserne er super hyggelige, og selv i sommervarmen er de naturligt kølige og behagelige at opholde sig i.
Alt i alt et virkelig vellykket nyt sted – både til en aften ude og til et lille getaway. Vi glæder os allerede til at komme tilbage!
Lodsoldermandsgården, Toldbodvej 73, Rørvig
5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi havde en uforglemmelig smagsoplevelse hos Lozn i Rørvig Havn! Deres delikate pizzaer var helt i særklasse – sprøde, velsmagende og lavet med kærlighed til detaljen. Betjeningen var varm, imødekommende og nærværende – man føler sig virkelig velkommen. Stemningen og atmosfæren var hyggelig og afslappet, perfekt til en sommeraften i smukke omgivelser ved havnen. Alt i alt en fantastisk oplevelse – vi kommer helt sikkert igen!
Brankede pizzaer
Brankede pizzaer. Dårlige undskyldninger.
Fantastic place to hang out with…
Fantastic place to hang out with peaceful views over the fjord.
Accommodation is classy and homely with a superb courtyard and garden.
Charming building with lovely bar and the best ice cream for miles and miles.
All this and run with the best service from Signe and Mark.
A must visit if you are in the Rørvig area.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.