Har haft en rigtig god oplevelse hos luxkids.De hjalp med en nederdel jeg havde bestilt forkert.Super venlige og hjælpsomme
Har modtaget min pakke, og indholdet var ikke helt som ordrebekræftelsen. Der manglede et par sweat-pants. Dem er der så heller ikke trukket penge for, men det betød at ordren nu ikke var med fri fra... Mehr ansehen
Min søn har fået en Hummel trøje i julegave og var idag ude for at bytte den, er oveni købet kørt 1 time for det. Men kørte forgæves for de byttede ikke julegaver mere, det var jo gamle varer!! Bli... Mehr ansehen
Helt igennem elendig service! Jeg har fået tilsendt de forkerte varer, det er i sig selv en menneskelig fejl og jeg tænker først at det hurtigt løser sig. MEN, det viser sig at være umuligt at... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
LUZKIDZ blev solgt marts 2022 til THE NEW ApS
Dänemark
- luxkidz.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig ekspedition..
Hurtig ekspedition..
God hjemmeside med stort udvalg af mange mærker.
Jeg fik varerne dagen efter jeg havde bestilt :)
Desværre fik jeg nogle produkter med…
Desværre fik jeg nogle produkter med mangler.. øv
Dårligt service niveau
Tøjet havde nogle udmærkede priser, men det der fejlede her var servicen.
Da jeg lagde en ordre ind, ringede min telefon dagen efter. Adskillige af varerne var ikke på lager. Det var en lagerfejl sagde de. Dog prøvede de ihærdigt at sende andre varer med i stedet.
Da jeg fik varerne var der en bluse i blandt, som der var en løs crop top til min pige på 3 år. Jeg skrev en mail til Luxkidz vedr. returnering, men hørte ingenting fra dem.
Jeg kontaktede dem igen, og endelig fik jeg svar retur. De spurgte om jeg da ikke havde modtaget en returseddel med tøjet, men det var der ikke.
Hele oplevelsen igennem har båret præg af manglende service, info og svar.
Her handler jeg ihvertfald ikke igen på grund af deres ringe service niveau.
God og hurtig service
Meget hurtig levering
Gode priser og lyn hurtig levering!
Super hurtig levering og fantastisk kundeservice
Jeg fandt et super fint regnslag til min datters cykelstol kl. 9:45, dagen efter kan det allerede afhentes. Utrolig hurtig forsendelse. Desværre opdager jeg at der mangler en velcrostrop, og skriver derfor til deres kundeservice.
De beklager selvfølgelig, og fortæller at de straks vil sende et nyt regnslag afsted og en returlabel med. Igen super hurtig levering og fantastisk kundeservice! 😊
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service ved fejl på vare. Kan varmt anbefale siden.
Lækkert produkt 25% billigere end andre…
Lækkert produkt 25% billigere end andre steder og virkelig hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Hurtig levering og godt udvalg
Hurtig levering. Gratis fragt.
Godt udvalg og en meget overskuelig hjemmeside. Alt godt herfra
DÅRLIG KUNDESERVICE
Jeg bestilte en jakke til min datter der desværre var for stor. Efter at have læst mailen med min ordrebekræftelse igennem - herunder information om returnering købte jeg forsendelse via DAO med levering til døren. Efter få dage modtog jeg information om, at DAO ikke kunne levere pakken og at den var lagt på et udleveringssted. Jeg skriver herefter til LuxKidz der informerer mig om, at de IKKE modtager pakker fra DAO, og at dette står tydeligt på deres hjemmeside. Jeg er derfor velkommen til at sende den med et andet fragtfirma. Jeg skriver herefter til dem, for at oplyse dem, at jeg grundet informationen vedr. RETURNERING i ordrebekræftelsen ikke har haft grund til også at læse om dette på hjemmesiden, og derfor ikke har haft kendskab til deres forbud mod brug af DAO. Dette fik jeg aldrig svar på, og pakken er nu på vej retur til mig. SUPER dårlig kundeservice. Jeg vil for fremtiden meget hellere støtte en konkurrent.

Antwort von LUXKIDZ
Nemt og hurtigt
Hurtig levering.
Så fine ting i har og lækker kvalitet…
Så fine ting i har og lækker kvalitet ikke sidste gang jeg handler der 👍😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.