Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft en rigtig god oplevelse hos luxkids.De hjalp med en nederdel jeg havde bestilt forkert.Super venlige og hjælpsomme

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min søn har fået en Hummel trøje i julegave og var idag ude for at bytte den, er oveni købet kørt 1 time for det. Men kørte forgæves for de byttede ikke julegaver mere, det var jo gamle varer!! Bli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt igennem elendig service! Jeg har fået tilsendt de forkerte varer, det er i sig selv en menneskelig fejl og jeg tænker først at det hurtigt løser sig. MEN, det viser sig at være umuligt at... Mehr ansehen

1. Kinderbekleidungsgeschäft

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Julegave byt

Blir så sur, da jeg ikke har haft lukket alle butikker ned pga COVID-19!!
ALLE andre butikker jeg har været i har byttet med et smil.. havde ellers fundet tøj for 1200-1300 kr jeg ville købe mens jeg byttede men de blev brugt hos konkurrenten, aldrig har jeg oplevet dårligere service.. fik bare besked om de havde de skrevet på sociale medier, men jeg følger altså ikke lige alle de butikker folk har købt julegaver i..

10. März 2021

God og professionel kundeservice

God og professionel kundeservice

Vi havde købt en flyverdragt fra Luxkidz, hvor lynlåsen desværre ødelagde og ikke ville lukke længere. Vi fik fat i deres kundeservice som sendte os en returlabel, hvorfor de vil refundere hele beløbet som reklamation.
De er super venlige og let tilgængelige når man ringer ind på deres telefonnummer.

Vi kommer helt sikkert til at handle der igen.

19. Februar 2021

Hej Jeppe og Malene

Hej Jeppe og Malene

Jeg er med på at sende varen retur og det kan jeg godt sætte mig ind i er procedure. Det jeg ikke kan forstå er at man sidder med en følelse af at man selv er skyld i hullet, for dette er IKKE tilfældet. Jeg købte den i november, hvor min datter er født og det var en størrelse 62, hvilke betyder at jeg først tager den i brug nu og opdager dermed hullet nu.

Jeg kan fortælle dig, hvordan i skulle have gjort det anderledes. I skulle have skrevet en langt mere høflig mail og da jeg bad om en ny dragt, så kunne i tilbyde en løsning (måske samme dragt af andet print) i stedet for blot at skrive 'den er udsolgt'. Dette vil bare være god service, og det huskes i på :)

I får varen retur asap.
Mvh. Ayse

1. Februar 2021

Retur vare øv øv

Jeg synes det er ærgeligt at man skal betale 39 kr for at sende varerne retur - jeg ville ellers have byttet til et størrelse mindre - om denne størrelse ikke passer skal jeg betale 39 kr igen - her vil jeg ikke bestille mere fra

21. Jänner 2021
LUXKIDZ-Logo

Antwort von LUXKIDZ

Hej Noomi,

Vi tilbyder desværre ikke gratis ombytning, men i stedet har vi altid gratis fragt til pakkeshops når du bestiller jf. vores betingelser.

Det er de færreste mindre butikker der kan tilbyde begge dele gratis, da det jo selvfølgelig ikke er gratis for os at sende pakkerne :)

Alt det bedste,

Jeppe // LUXKIDZ

Elsker elsker elsker

Jeg har efterhånden handlet en del hos luxkidz, både i butikken og online.
Altid hurtig levering når jeg handler online og super imødekommende og søde ekspedienter når jeg handler i butikken.
Elsker de mærker de handler med, altid super gid kvalitet og servicen er i top.
Har bl.a. købt et par Lykke poser som var helt som forventet, dem køber jeg meget gerne igen.
Har også købt en del kongesløjd, da de har mange flotte prints, og man har mulighed for at få både babynest, barnevognspude, puslepude, sengetøj og meget andet i samme print.

11. Jänner 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt lykkeposer til mine…

Jeg har købt lykkeposer til mine børnebørn, hvor er der da meget tøj for pengene. Jeg er vildt godt tilfreds med både kvalitet og indhold. Det gør jeg meget gerne igen.
Tak for altid god service både i butikken af de søde piger, og på webshoppen.

9. Jänner 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestiller en lykkepose til pige i str…

Bestiller en lykkepose til pige i str 62. Jeg ved godt man prøver chancen men aldrig har jeg set så grimt tøj før og så får jeg også noget i 68! Jeg synes også godt man kan i det mindste skrive noget af det sommertøj så man har en chance for at tænke sig for om det er det værd. Kan slet ikke anbefale det

8. Jänner 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dårlig start - godkendt afslutning

Har modtaget min pakke, og indholdet var ikke helt som ordrebekræftelsen. Der manglede et par sweat-pants. Dem er der så heller ikke trukket penge for, men det betød at ordren nu ikke var med fri fragt alligevel. På intet tidspunkt er jeg blevet kontaktet og gjort opmærksom på at Luxkidz alligevel ikke kunne levere hele ordren. Så Øv, for en dårlig kommunikation.
Efter denne anmeldelse er fragten blevet refunderet - og det er trods alt god stil 😄

Store 5 stjerner

Super fin service i forhold til super hurtig levering(selv på de travleste dage), personlig hilsen og en lille ting til den søde tand.
I alt store 5 stjerner ✨

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fik ikke de forventede farver i forhold…

Fik ikke de forventede farver i forhold til billederne på sitet, og måden med at købe og printe label er ret besværligt når man ikke har adgang til printer, sku selv betale på trods af forkert farve, så der handler jeg ikke mere....

LUXKIDZ-Logo

Antwort von LUXKIDZ

Hej Susan,

Vi er selvfølgelig kede af din dårlige oplevelse, men vi dobbelttjekkede at farverne var tilsvarende i virkeligheden i forhold til billederne på webshoppen, og konstaterede at der ingen forskel var.

Hvis der havde været stor forskel, så havde vi selvfølgelig betalt for din retur.

Vi tager din oplevelse med vores returportal til efterretning, da det selvfølgelig ikke skal opleves som en stor udfordring at kunne sende noget retur.

Fortsat go' dag,

Mvh Jeppe og Malene

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr