LYKKESHOLM.nu Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god og behagelig kundeservice. Jeg blev ringet op kort tid efter jeg havde sendt en mail, ang, en reklamation. Jeg blev mødt med stor forståelse og jeg fik en ny vare blev sendt samme dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille på hjemmesiden. Hurtigt levering Super lækker håndsæbe, og flotte sæbedispenser til at flyde over i Lækker træstammer og chokolade

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

LYKKESHOLM. nu Er et rent slaraffenland med guf til dig selv og boligen. Så snyd ikke dig selv for en god købsoplevelse og samtidig spare penge på dejlige mærker vi alle synes om. Meget kvik leve... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

I Manderup lige udenfor Slangerup by ligger der en gård, som hedder Lykkesholm. Her bor en familie bestående af Monica og Anders og deres 4 drenge, som er født i 2009, 2014, 2018 og 2022. Lykkesholm er Anders’ barndomshjem og ligger for enden af grusvejen på Manderupvej 2, 3550 Slangerup. På den gamle gård, er der en stor aktivitet. Vi er i gang med at sætte vores præg på gården efter mange års malkeproduktion. I 2019 åbnede vi den lille gårdbutik i en af de gamle bygninger. Ved siden af den lille gårdbutik har vi også webshoppen www.LYKKESHOLM.nu, hvor alle varer også kan købes fra. Om du handler online eller i vores gårdbutik er vores ønske, at forkæle kunderne med lækre varer til gode priser - både til hus, have og mave🥰 Inspirere dig til en værtindegave eller gavekurve. Når du handler i vores gårdbutik tilbyder vi at vi laver kurven i samarbejde, så vi får bragt det personlige element helt ind i gaven❤️ Men hvad sker der på Lykkesholm? ❤️Monica og Anders driver et landbrug på ca 100 hektar. Vi dyrker en kornproduktion som blandt andet består af raps og hvede. ❤️Vi har en ansat på Anders værksted til reparation af diverse maskiner, som bruges i vores produktion. Vi laver også reparationer af andre maskiner for de lokale, hvor maskineriet driller dem. ❤️Vi laver hø og wrap, som sælges fra vores gårdbutik. ❤️Vi har et stort udvalg af brugskunst, delikatesser, kaffe/te. Forskellige leverandører med skønne varer Vores hovedleverandør er Chic Antique, som er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Firmaet er dansk og etableret i 2005. Vi har også forhandling af andre skønne mærker, fx. La Vida, GreenGate, Ib Laursen, Bloomingville, Deko Florale, Fondaco, Speedtsberg, Ib Laursen, Midtfyns Bryghus, Brink Nordic, Nybro Frugtplantage, Trøfleriet i Thy, HAUPT, Karamelleriet, Carstensens Tehandel og Kama kaffe etc. Søger du noget specifikt, så tag gerne fat i os, så kan vi undersøge muligheden for at skaffe det til dig - og naturligvis til en konkurrencedygtig pris😀 Vi glæder os til at hilse på dig i gårdbutikken eller få lov at pakke din webordre🌸 Kærlige hilsner Monica & Anders

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

164 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, da vase var itu ved modtagelse

29. September 2026

Hej.

Jeg er glad for at læse, at du var tilfreds med min håndtering af udfordringen med forsendelsen.

Tak for din forståelse for, at fejl/skader kan opstå. Vigtigt er, at det blev løst og du kan få glæde af dít køb.

Monica Laustsen - ejer af LYKKESHOLM.NU

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god og behagelig kundeservice

4. Oktober 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding på min håndtering af reklamationen.

Du skal også ha ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra ifht. din opmærksomhed på, at vi skal ha mindst muligt spild ifht. ombytning.

Jeg håber alt er kommet godt frem nu og du kan få glæde af dit køb.

Monica

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemeldinger.

Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med dit køb og min håndtering af din ordre.

Monica ejer af LYKKESHOLM.NU

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig dårlige cookies eller nærmer…

Virkelig dårlige cookies eller nærmer tvebakker fair nok de er billige men de er virkelig for gamle eller bagefter 40 minutter for længe også at man skriver de er med hindbærsnitte smag når det faktisk bare er et lag lyserødt glasur under hvis glasur eller at kalde dem skildpadde cookie når det bare er et så tykt lag chokolade på så man næsten knækker Sine tænder man skal ikke spilde Sine penge her det er ren scam i den butik

7. Oktober 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse - din oplevelse af Thy Kukies kan jeg ikke ændre, men jeg er dog nødt til at henvise til den tekst, som står på vores hjemmesiden, som er givet fra producenten af Thy Kukies, Chokulenten.

Info vedrørende Thy Kukies:
Thy kukies kan både være hårde/mere sprøde eller bløde, dette varierer afhængig af fyld på Thy Kukie. Thy Kukie er håndlavet, derfor varierer de også i størrelse samt udseende.

Ifht produkterne med romkaramel står der: Thy Kukie med inspiration fra den populære skildpadde med sin romkaramel.

Du bliver her præsenteret for en lækker bagt kukies med mørk chokolade og romkaramel.

Om det andet produkt står: Thy Kukie med inspiration fra den populære hindbærsnitte.

Du bliver her præsenteret for en lækker bagt kukies med hvid chokolade, tivolikrymmel og hindbærfyld.

Skulle du ha hindbærmarmelade på en bagt kukie, så vil det blive helt ødelagt - så derfor står der INSPIRATION….

Din forventning/oplevelse til produktet fra Chokulenten tager jeg ikke fra dig, men jeg kan bekræfte, at de er helt som de skal være.

At mene vores butik og webshop er scam på baggrund af din oplevelse af et produkt mener jeg dog ikke er helt begrundet.

Skulle du ha yderligere er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller tlf 51230984.

Hilsen Monica - ejer af LYKKESHOLM.NU

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, god service, alt ok. Jeg bestiller gerne en anden gang.

2. Oktober 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding på min håndtering af din ordre. Jeg vil glæde mig til at pakke en evt. ny ordre til dig.

Håber du får glæde af dit løb.

Hilsen Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

Super hurtige

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding.
Jeg håber du får stor glæde af dit køb hos os.

Hilsen Monica Lykkesholm.nu

God service hurtig levering

God service hurtig levering

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse her. Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med min håndtering af din ordre.

Monica- ejer af LYKKESHOLM.nu

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille på hjemmesiden.

Nemt at bestille på hjemmesiden.
Hurtigt levering
Super lækker håndsæbe, og flotte sæbedispenser til at flyde over i
Lækker træstammer og chokolade

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Hvor er jeg glad for at læse, at du er glad for dit køb på min hjemmeside.

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse her.

En efterårshilsen
Monica

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og et meget fint…

Hurtig levering og et meget fint produkt, der lever op til forventningerne ud fra billeder og beskrivelse på hjemmesiden.

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding på din oplevelse med at handle hos mig på min hjemmeside.
Jeg er glad for at læse, at du har haft en tilfredshed over míne beskriver på produkterne på hjemmesiden.

God dag til dig.

Hilsen Monica - ejer af LYKKESHOLM.NU

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enormt hurtig levering og kun relevant…

Enormt hurtig levering og kun relevant information.

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse og tilbagemelding på din oplevelse med at handle her hos mig.

Jeg håber at du får stor glæde af dit køb herfra.

Monica - ejer af Lykkesholm.nu

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et glas var gået itu og de sender et…

Et glas var gået itu og de sender et nyt med det samme 👍

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tildeling af 5 stjerner selvom noget gik galt.

Jeg håber du får glæde af din ordre.

Tak for din forståelse for fejlen.

Monica - ejer af Lykkesholm.nu

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering og god service!

29. September 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tildeling af 4 stjerner for din oplevelse med at handle hos os.

Jeg håber du får stor glæde af dit køb hos os.

Monica ejer af LYKKESHOLM.NU

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så dejlig en lille forretning

Så dejlig en lille forretning, med et skønt udvalg .
Ikke sidste gang jeg kommer der.
Næste gang skal mine to piger med

14. September 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tilbagemelding på vores lille butik,. Det varmer mit hjerte at læse din anmeldelse - tak.

På gensyn i den lille butik..

Kh Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

Fin oplevelse udenfor Frederikssund

Det er en helt speciel oplevelse at komme til Monicas fine butik. Der er lækre ting, yderst fornuftige priser (og det kommer endda fra en jyde), en dejlig stemning og super service og betjening. Tak for det, Monica. Mvh Klaus

19. September 2026

Hej Klaus,

Tusind tak for din varme anbefaling af min lille butik, service og betjening.
Jeg er glad for at læse, at du har haft lige den oplevelse, som jeg netop gerne vil kunne give jer i den lille butik. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen en dag i den nye butik, hvor der bliver mere plads til os alle.

Tak for at tage dig tid til at skrive her.

De bedste hilsner og et varmt tak fra hjertet.
Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

Super service, hurtig levering 5 stjerner absolut

2. September 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding på din oplevelse med at handle hos os. Jeg er glad for at læse, du har været tilfreds med din håndtering af din ordre.

Hilsen Monica- ejer af www.LYKKESHOLM.nu

Nemt med månedskassen

2. September 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med vores månedskasse.

Tak for din tilbagemelding.

Hilsen Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr