LYKKESHOLM.nu Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god og behagelig kundeservice. Jeg blev ringet op kort tid efter jeg havde sendt en mail, ang, en reklamation. Jeg blev mødt med stor forståelse og jeg fik en ny vare blev sendt samme dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en helt speciel oplevelse at komme til Monicas fine butik. Der er lækre ting, yderst fornuftige priser (og det kommer endda fra en jyde), en dejlig stemning og super service og betjening. Tak f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille på hjemmesiden. Hurtigt levering Super lækker håndsæbe, og flotte sæbedispenser til at flyde over i Lækker træstammer og chokolade

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

LYKKESHOLM. nu Er et rent slaraffenland med guf til dig selv og boligen. Så snyd ikke dig selv for en god købsoplevelse og samtidig spare penge på dejlige mærker vi alle synes om. Meget kvik leve... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

I Manderup lige udenfor Slangerup by ligger der en gård, som hedder Lykkesholm. Her bor en familie bestående af Monica og Anders og deres 4 drenge, som er født i 2009, 2014, 2018 og 2022. Lykkesholm er Anders’ barndomshjem og ligger for enden af grusvejen på Manderupvej 2, 3550 Slangerup. På den gamle gård, er der en stor aktivitet. Vi er i gang med at sætte vores præg på gården efter mange års malkeproduktion. I 2019 åbnede vi den lille gårdbutik i en af de gamle bygninger. Ved siden af den lille gårdbutik har vi også webshoppen www.LYKKESHOLM.nu, hvor alle varer også kan købes fra. Om du handler online eller i vores gårdbutik er vores ønske, at forkæle kunderne med lækre varer til gode priser - både til hus, have og mave🥰 Inspirere dig til en værtindegave eller gavekurve. Når du handler i vores gårdbutik tilbyder vi at vi laver kurven i samarbejde, så vi får bragt det personlige element helt ind i gaven❤️ Men hvad sker der på Lykkesholm? ❤️Monica og Anders driver et landbrug på ca 100 hektar. Vi dyrker en kornproduktion som blandt andet består af raps og hvede. ❤️Vi har en ansat på Anders værksted til reparation af diverse maskiner, som bruges i vores produktion. Vi laver også reparationer af andre maskiner for de lokale, hvor maskineriet driller dem. ❤️Vi laver hø og wrap, som sælges fra vores gårdbutik. ❤️Vi har et stort udvalg af brugskunst, delikatesser, kaffe/te. Forskellige leverandører med skønne varer Vores hovedleverandør er Chic Antique, som er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Firmaet er dansk og etableret i 2005. Vi har også forhandling af andre skønne mærker, fx. La Vida, GreenGate, Ib Laursen, Bloomingville, Deko Florale, Fondaco, Speedtsberg, Ib Laursen, Midtfyns Bryghus, Brink Nordic, Nybro Frugtplantage, Trøfleriet i Thy, HAUPT, Karamelleriet, Carstensens Tehandel og Kama kaffe etc. Søger du noget specifikt, så tag gerne fat i os, så kan vi undersøge muligheden for at skaffe det til dig - og naturligvis til en konkurrencedygtig pris😀 Vi glæder os til at hilse på dig i gårdbutikken eller få lov at pakke din webordre🌸 Kærlige hilsner Monica & Anders

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

165 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Orientering hele vejen igennem

Orientering hele vejen igennem

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er glad for at læse, at du føler dig orienteret undervejs i din ordre.

Jeg håber du får stor glæde af dit køb hos os.

Hilsen Monica ejer af Lykkesholm

Super vare som altid

Super vare som altid . Jeg køber mange ting hos jer . Og er altid tilfreds .

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tid her til en anmeldelse 🙏🌸

Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med at handle hos os - tak for din tillid

Hilsen Monica- ejer www.LYKKESHOLM.nu

Altid lækre vare og god service

Altid lækre vare og god service

30. August 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tilbagemelding på vores udvalgt af varer og service 🙏😍

Monica - ejer af www.LYKKESHOLM.NU

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid flotte og smukke ting

Altid flotte og smukke ting, og hurtig levering

29. August 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tillid til at vælge os 🙏

Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med vores produkter og service.

Monica

Luxus varer

Luxus varer, god kvalitet. Gode tilbud

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tid til at skrive en tilbagemelding her. Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med vores udvalg.

Monica

Alt til tiden

Alt til tiden, alt i orden, sød lille hilsen med PERFEKT

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din anmeldelse af din oplevelse med at handle hos mig.

Tak for din tillid og at du vælger at kommer igen med ny ordre.
Monica- ejer af LYKKESHOLM.NU

Altid den bedste service

Altid den bedste service og stort udvalg af rigtig god te og hurtig levering.

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tilbagemelding på vores service og udvalg.

Tak for din tillid til at handle hos os.

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Dejligt at læse, at du har været tilfreds med at handle hos os.

Jeg håber du får glæde at dit køb hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her.

Hilsen Monica - ejer af LYKKESHOLM.NU

Jeg købte nogle glas fra Chic Antique

Jeg købte nogle glas fra Chic Antique. De er så flotte og blev meget hurtigt leveret.

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Hvor er jeg glad for at læse, at du er tilfreds med dit køb hos os.
Med de skønne glas er jeg sikker på, at du får en masse skønne stunder🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når next-level-service opleves giver…

Når next-level-service opleves giver følelsen af WOW.

I mange butikker er kunden i fokus og oprigtig service ved at være udfordret. MEN ikke hos lykkesholm.

Måske er det de småting..... måske var det hurtig levering og produkter som matchede siden....måske var det at man kunne ringe istedet for at kommunikerer med en chat-bot, når man havde brug for hjælp.... måske var det at telefonen blev taget..... måske fordi at man fik rådgivning... måske fordi at man fik følelsen af ikke at være til besvær, selvom man reelt var det.... måske var det følelsen af at der blev præsenteret løsninger, som virkede for mig som kunde... måske var det nem returnering…. Måske var det pengene retur hurtigt.

Hold fast i det - det gør jer unikke!.

I er geniale !

5. September 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Hej - tusind tak for den meget varme anmeldelse, som du her har skrevet. Den varmer mit ♥️ og bekræfter mig i, at mit valg om den service, som jeg ønsker at give er et rigtig valg - tak for at tage dig tid til at give mig en tilbagemelding på din oplevelse🙏

Vigtigheden for mig er, at hver kunde i butik og online føler sig set, hørt og forstået i situationen og man alene har varer, som giver mening.

Tak for din anmeldelse her og du kan tro jeg vil holde fast i det vi gør i dag 🙏

Monica ejer af LYKKESHOLM.NU

Nem bestilling online

Nem bestilling online, hurtig levering og alt pakket meget forsvarligt. Et godt sted at handle

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding- jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et fantastisk godt sted og handle ind…

Et fantastisk godt sted og handle ind ved er det, dem kan jeg godt anbefale. Hurtig levering og en god service får man.

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for din tid til at skrive en anmeldelse her og ikke mindst din anbefaling af og til andre.

Jeg håber du fr stor glæde at dit køb hos os.

Monica - ejer af www.LYKKESHOLM.NU

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Simpelthen så mange lækre ting på…

Simpelthen så mange lækre ting på hjemmesiden.

De sendte hurtigt min pakke. Måske den skulle have været pakket lidt mere ind. Den fik en ret hård medfart af gls og de havde tapet den ind. Eller var pakken os gået op. Bahandlingen af pakken gjorde, at indpakningen på nogle træhylder var gået i stykker. Heldigvis ikke noget som kunne ses på hylderne. Jeg var glad for, at der ikke var glasting eller mere sårbare ting i kassen.

Men det var ret nervepirrende at åbne pakken. Så ikke den allersjovest start på at modtage mine ting.

Derfor flotte 4 stjerner, da der er en smule plads til forbedring, men bestemt ikke sidste gang, at jeg handler der❤️.

31. August 2026

Hej

Tak for din anmeldelse her.

Vi tænker meget over valget af forsendelsen og gør det, som oftest med mindst muligt emballage - af hensyn til miljøet.
Da jeg kan se, at det er grimaud hylder og metal hyldeknægte du har bestilt - vægter jeg at der ikke skal biofyld i kassen, da det ingen forskel gør for produktet her - andet end det er unødig spild af ressourcer til emballagen.

Du kan ikke sammenligne din pakke med hvordan en ordre ville være pakket hvis der var glas i - hver ordre pakkes unikt med stor hensyn til miljø og unødig emballage undgås.

At GLS har givet turen en så hård medfart på vejen at en kasse skal lappes ekstra sammen kan jeg kun beklage.

Monica - ejer af LYKKESHOLM.nu

Skulle du ha' yderligere er du mere end velkommen til kontakte mig på 51230984 eller mail LYKKESHOLM3550@mail.dk

Hurtig levering

Hurtig levering. Fin information vedr levering. En lille pakke lækre vingummi var lagt i pakken

28. August 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din deling af din oplevelse med at handle hos os.

Jeg håber du får stor glæde at dit køb og der blev til en lille hyggestund med vingummierne ;-)

Monica - ejer af www.LYKKESHOLM.nu

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tusind tak for at dele din oplevelse her.

At du mener det er dårlig kvalitet kan jeg ikke ændre på, som jeg også skrev i min mail i går er netop dette produkt https://lykkesholm.nu/shop/157-moebler/1086-chic-antique-skab-til-vaeg-med-skydedoere-i-antique-creme/ et MEGET populært produkt og både vi og Chic Antique sælger rigtig mange af dem.

Hvis Chic Antique laver dårlig kvalitet ville de ikke har eksisteret i mere end 25 år.

Så at du her har modtaget et produkt med fejl på - beklager jeg naturligvis igen - og kan konstatere på baggrund heraf, at du ikke ønsker skabet ombyttet, som jeg har foreslået.

Jeg ser frem til at modtage skabet retur hertil.

En dejlig dag til dig.

Hilsen Monica
ejer af LYKKESHOLM.nu

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var super hurtig at varen blev…

Det var super hurtig at varen blev sendt afsted, man skulle ikke vente i flere dage på sin vare.👏👏👏👏👏

28. August 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din tilbagemelding på din oplevelse med at handle hos os.

Jeg håber du får stor glæde at dit køb her.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste online kundeservice jeg længe…

Bedste online kundeservice jeg længe har oplevet! Telefoner og mails bliver besvaret med det samme, og min pakke blev leveret efter få dage.

19. August 2026

Antwort von LYKKESHOLM.nu

Tak for din anmeldelse - af din oplevelse med at handle hos os.

Jeg håber du får stor glæde at dit køb 🌸

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr