Absolut noll servicekänsla. Koordinerar sig inte i vad som är överenskommet fakturor kommer på SMS som sedan tas bort dagen efter. Ändrar sina vad som är sagt och bryr sig inte alls. Hittar inte hyrbi... Mehr ansehen
Andra gången jag hyr bil av MABI då min egen bil stått på verkstad. Båda gångerna har jag bemötts av proffsiga anställda som mött mina behov (ex automatbil och bilbarnstol). Kostnaden när det är ett f... Mehr ansehen
Hyrestagare av TVÅ e-klass. Mycket besviken på Mabi. Efter att hyran avslutats och kontraktet stängts öppnades det igen ungefär en timme senare, och därefter krävdes jag på 15 000 kr för skador som... Mehr ansehen
Helt katastrofal hantering, dem försökte böta mig 15000 för att ha åkt över gränsen utan att ha varnat för någon typ av gräns. Kundserviceen var under all kritik och de har ingen aning om vad dem gör.... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
{{description}}
Sandhamnsgatan 63C, 115 28, Schweden
- mabi.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service!
Fantastisk service!! Vi hade råkat ut för ett bilhaveri och behövde en hyrbil för att kunna ta oss hem. Amel i Värnamo tog hand om oss och fixade fram en jättebra bil till oss.
Smidigt och proffsigt!
Service i världsklass!!!
Fantastisk service
Fantastisk service! Jag lämnar nästan aldrig omdömen, men i det här fallet måste jag göra ett undantag. Det är sällan man möter ett sådant proffsigt och trevligt bemötande som av Amel.
De är bara tjuvar och idioter
De är bara tjuvar och idioter, de tar 500 som deposition sen när man lämnar bilen hittar på nåt stenskott eller dörruppslag och drar pengar från konton, värsta tjuvar är dem
There are con artists
There are con artists, they refused a valid id and claimed they can only take passport. They breached the terms of the contract that say id or passport accepted in order to pocket the money.
Trasig givare
Bilen stannade pga att någon sensor slutade fungera utmed väg 27. Får tacka mabi Växjö/Värnamo för den snabba hjälpen.samt att man fick helt ny Mercedes 300 de kombi att köra tills min bil var lagad Volvo s70 skrot.
Så får säga tusen tack till mabi i Värnamo/Växjö för den snabba och grymma hjälpen.
Och till er alla som gnäller på mabi.
Läs igenom hyres avtalet innan ni börjar snacka en massa. Står klart och tydligt vad som gäller i avtalet.
Mabi ni är grymma.
Ingen bra upplevelse
Ingen bra upplevelse i samband med hyra av bil. Fick ingen information att vid stenskott är man ersättningsskyldig, kostade mig en hel del extra. Bilen saknade isskrapa och snöborste, borde finnas kan man tycka denna årstid. Fick också be om slutkvitto då jag upptäckte att de hade reglerat depositionen utan att informera. Mitt råd välj en annan uthyrningsfirma
Mabi alltså vilka idioter som är…
Mabi alltså vilka idioter som är skickat räkning på att bilen skadad och pböter som inte stämmer seriöst aldrig mer detta idiot bolag akta er för dessa idioter säger jag en gång för alla kommer stämma dessa idioter
Dåligt!
Det har dragit 115 kr från mitt konto utan att informera mig för Trängselskatt fast jag har aldrig åkt in i stan eller på Essinge dåligt! Mabi i Nacka

Antwort von MABI Sverige AB
Mabi hittade på en skada och drog många…
Mabi hittade på en skada och drog många tusenlappar från mitt konto. När jag lämnade bilen var den felfri men eftersom jag inte fick dokumentation från besiktning när jag lämnade bilen kan jag inte bevisa det. De säger att de har 2 (4 säger en annan) timmar på sig att kontrollera bilen så kan mycket ske och hittas på. Fotona visar inte att det är "min" bil och när jag bad att få se faktura på reparationen tystnade de.
Hyr inte här!!! (Mabi Vasastan)
Bästa service jag någonsin fått
Känner inte alls igen mig i dessa omdömen, de är så långt ifrån mina båda erfarenheter som det går att komma.
Vet inte hur MABI fungerar som företag. Franchising? Olika ägare i olika regioner som sköter det olika bra?
Jag har hyrt bil i många länder/kontinenter och MABI är dom jag varit mest imponerad över. De ger den absolut bästa service jag någonsin fått. Bättre service än det dom ger går inte att få.
Kanske omdöme gäller för Småland och möjligen Östergötland får jag även pratat med MABI i Linköping och fått suverän service.
Två gånger fick jag samma motorstopp på min bil med bara veckor emellan, trotts reparation i verkstad mellan gångerna.
Första gången var mitt i natten. Hade mycket packning och flera katter. MABI ställde upp direkt, jag bad om extra stor bil och det fick jag. Bilen kom med bärgaren väldigt fort. Sprillans ny fräsch stor bil, kändes lyxigt.
Andra gången, strax efter att jag får ut min egen bil från verkstaden, så rasade min bil på en till långresa, en fredag eftermiddag. Jag kontaktade ALLA hyrbilsfirmor i Västervik men ingen hade bil och skulle inte få en på flera veckor, dessutom stänger dom alla prick klockan 1600, så det finns ingen där som vill hjälpa en efter det fram till på måndagen, sjukt. Dessutom de jag besökte personligen var rätt dryga i sin attityd.
Jag kom då ihåg MABI, tänkte att jag provar ringa dem trots att det är efter 1600 en fredag. De svarade direkt. De hade ingen bil direkt då men skulle kolla vad de kunde göra. De ringde tillbaka någon minut senare och sa att de kunde köra upp en bil åt mig till Vimmerby morgonen därpå, en Mercedes. Helt otroligt tyckte jag, tog det direkt. Mercedesen var också sprillans ny. Båda bilarna har varit super fräscha fina bilar, känts lyxiga. Jag har kunnat nå MABI när som helst och de har alltid hjälpt till med vad jag än frågar om. Hyrt bilen först och sen har vi hanterar alla pappren vartefter.
Dom såg även till att det var lätt för mig att lämna tillbaka bilen där jag kunde.
Hos MABI i Småland är verkligen service det dom värderar högst, dom gör allt för en. Super vänliga och allt löser sig alltid, och snabbt. Bättre service går inte att få.

Antwort von MABI Sverige AB
Se hit! Här åker du på extra kostnader!
Hyrde bil pga försäkringsärende av Autogruppen Lund som använder sig av MABI. Ingen info eller instruktioner vid avlämning. Hursomhelst...
Fakturan trillar in och MABI har dubblat körsträckan, lagt på en straffavgift för tankning och lagt på en extra försäkring som jag ej bett om. Denna försäkring kostar utöver grundsumma 250kr sedan 50kr/dag (detta står inte någonstans på kontraktet och informeras in muntligt heller). När jag talar med Natasha på MABI Malmö menar hon att det är kundens ansvar för att de hade ringt mig för att fråga (strunt samma att jag inte svarade). Har gått snart två veckor och 20+ samtal men får inte tag på denna Natasha - hon måste fortfarande sitta och lusläsa det där jäkla kontraktet.
Mabi Bromma Airport, good experience
Mabi Bromma Airport, great service, good responsive contact and trustworthy relationship supplier - client. Arranged to pick up car after office closing hours, no problem. I'll rent here next time as well for sure. Rental 2/11/20-6/11/20.
MABI Stockholm-Akalla (Hedins) – mycket trevlig hyrupplevelse
Jag skriver sällan recensioner, men detta var en mycket trevlig upplevelse!
Fick hyrbil från MABI Stockholm – Akalla (Hedins) genom Audi Mobilitetsgaranti. Ett minimum av krångel när jag hämtade bilen och lämnade bilen. Det var i princip bara nyckeln som behövde lämnas över.
Av ren slump råkade min egen bil bli klar just som jag lämnat tillbaka hyrbilen, varvid killen erbjöd sig att köra mig över till Audi-verkstaden (i samma område). Mycket bra service!
Förbannat skojarbolag
Förbannat skojarbolag- hyr bil i tjänsten för vi har ”avtal”. När jag hämtar ut bilen ser fler skador på bilen som uthyraren inte nämnt och sagt och gjort jag ringer tre ggr för att påpeka detta inget svar, de lämnar inget besiktningspapper på skadorna. Sagt och gjort vi kör ca 240 mil totalt. När vi sen lämnar tillbaka ska vi betala samtliga skador på bilen som förra hyrestagaren orsakat. Kommer ALDRIG hyra mer hyra bil här igen trots avtalet och kommer ALDRIG rekommendera detta skojarbolag. För er andra så är mitt utslag följande - Hyr inte här.
GÖR DET INTE, HYR INTE HÄR
Försök på att planere hyrbil med MABI blev så kunstig, att jag inte fik hyret bil.
Thank god for that!!! 🙏
Richard som jag pratede med, sms't till, mailad til, var så jätte svår att få holde fokus på bookningen 😳
Till sist då han två gånge hadde varit sur, den ena för jag försökte få tid och hämtningstället och den annan gång var han vill ha penga för jag hadde kollat bilen 😳
besluttad jag NEJ, aldrig i mitt liv.
Jag är dansk i sverige och vista där vil komma utfordringar med bookningan så jag försökte skriva, ringa, maile..
😂 kundvård, vad f... är nu det för något.
Vi avtalt jag vil åke kolla bilen och hämte den mellan 8-8.30
Han skickade sms samma morgon som avtalt hämte bil, och säga jag måste betale förut innan jag hadde kollat bilen 😳
Då vi ankom til göteborg var kontoret stängd och där fanns inga lastbiler (C-körkort)😳
Jag besluttade inte hyre genom Mabi.
jätte kunstig attitude och kunstig kundvård, kunstig allting.
Tänk Dig......innan
Tänk Dig! En körsträcka på 51 Km kan kosta Dig 22.900 Kr! MABI är expert på att "hitta fel" och belasta dig där du inte anar! MABI hyr ut bilar som redan har något fel. Du kan inte "kontrollera det" när du skriver avtalet! De är medvetna om det och hittar nästa "offer", oftast en kvinna eller en ung person! Hur många ungas liv har förstörts av MABI genom en tvångs betalning via Kronofogden eller Inkasso? MABI har inga etiska regler! Det är ett Maffia liknande företag som Myndigheterna måste ingripa!
Tänk en gång för mycket innan du sätter din fot i MABIs hyr kontor. Det kan bli för dig en dyr historia!
ALDRIG MABI!
Fulltankad
Jag lämnade tillbaka hyrbilen fulltankad. Personen från Mabi hävdade att bilen inte var fulltankad då mätaren inte var helt på max. Jag förklarade att bilen var fulltankad men han hotade då med att jag skulle få betala en straffavgift. Därför kände jag mig tvingad att åka iväg för att få i mer diesel i bilen. Bilen var ju fulltankad så det gick inte. Visade tankningskvittot på Mabi och fick inte så mycket som en ursäkt. Kan tillägga att bilen inte var städad på insidan och fälgarna var mycket smutsiga. Välj en annan uthyrare om ni kan.
Fick hyrbil av assistansbolaget där jag…
Mabi Umeå
Fick hyrbil av assistansbolaget där jag har försäkring då min bil blev uppbränd. 2 dagars fri hyrbil, sen 1 dygn med försäkringsbolaget där jag har bilförsäkring. Räkningen kommer och dom ska ha betalt för 5 dagar och nästan 50 körda mil. Bestred fakturan och det kommer en ny efter 2 veckor och nu vill dom ha för 2 dygn men fortfarande för 50 körda mil (har kört max 20 mil) kontaktar då mitt försäkringsbolag för dom ska inte heller betala för mycket. Så max 7 mil körning ska betalas samt dygnshyra. Men fortfarande har ingen ny räkning kommit trots att försäkringsbolaget varit i kontakt med dom. Vill ni slippa bekymmer vänd er någon annanstans. Otrevlig personal som inte läser av bilarnas mätare utan chansar på körda mil. Och en ekonomiavdelning där dom inte klarar att rätta och räkna ut en faktura som stämmer. Hade jag kunnat lämna minusstjärna hade jag gjort det för såna här företag ska inte få existera.
Rekommenderas inte!
Valde MABI i Umeå för första (och definitivt sista) gången på grund av bra priser, men rekommenderas tyvärr inte.
- otrevlig personal.
- beställde "liten kombi", fick Peugeot 2008 som har betydligt mindre utrymme.
- helt fryst bil vid upphämtning.
- på hemsidan står det blandad körning ca 0,49 per mil för liten kombi, fick 0,76 i bästa fall (d.v.s. landsvägskörning) med 2008an. Informerade MABI, de tar inte ansvar.
=> betala lite mer, hyr någon annanstans och få bättre service!
Con artists
Will take most of your deposit even if you leave car with 100kr less fuel of a full tank. They took 500 kr off the deposit for 100kr of fuel. Standard swedish over charging. I'd completely understand around 200 kr being taken off, but not 500 kr.
Do not use this company to hire a car. You will be conned
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.