Vi brugte et billede af en brunsviger til vores lille café, vilket resulterede i en sagsøgning, de kunne havde ringet og vi ville havde undskyldt, men det ikke sådan man gør i dag. Så det må virkelig... Mehr ansehen
Jeg bliver altid sulten af at læse Holgers opskrifter. Jeg har endnu ikke oplevet, at min familie ikke er blevet begejstret over maden, når jeg følger hans opskrifter nøje. Min kone vælger så allig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har efterhånden brugt denne hjemmeside i nogle år. Det er nogle super gode opskrifter. Altid meget velsmagende. Der er også mange gode tips at hente. Opskrifterne er let tilgængelige. Den ma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mest elendige hjemmeside hvor grådigheden tydeligvis styre. En ting er at kæmpe sig igennem ligegyldige reklamer for at se en opskrift. Men ville så kopiere linket og det viser sig at det ikke funger... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Madensverden.dk er Danmarks store medie om mad med tusindvis af opskrifter, inspiration, og viden om mad. Du får også en omfattende råvareguide, bageskole, alt om sous vide og meget andet.
A.P. Møllers Allé 43B, 2791, Dragør, Dänemark
- hej@madensverden.dk
- madensverden.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Altid præcis og spændende opskrifter.
Altid præcis og spændende opskrifter.. Lette at lave og smager skønt..

Antwort von Madens Verden
Opskrifter drukner i reklamer der blokerer hele siden og bimler og bamler i siderne
Opskrifter drukner i reklamer - også reklamer der umotiveret popper op og blokerer hele siden! Det tager vildt lang tid at komme til at læse hele opskriften...
Usmageligt irriterende og ufattelig dårlig timing!
Udemærkede opskrifter og vejledninger, der dog ikke er værd at vente på at komme til for reklamer - det er langt hurtigere andre steder - så good by Madens Verden!

Mørbradbøf med paprikasauce.
Mørbradbøf med paprikasauce.
En fantastisk lækker og nem opskrift. Stor succes.

Kommende pensionist er begejstret
Jeg er blevet opmærksom på denne side for en måned siden, og jeg kan bare læse ud af opskrifterne, at de kommer til at smage lækkert. Jeg kan godt leve med reklamerne, og så, det er jo dem der financierer hele det her web. Håber du beholder denne gratis adgang til os der må tænke på pengene. Går på pension til næste år, og kommer så til at stå for stort set hele madlavningen. Fortsæt please.

Antwort von Madens Verden
God side men næsten umulig at bruge da…
God side men næsten umulig at bruge da reklamer bare vælter frem og dækker for alt og de er umulige at lukke. Kunne man ikke lave en betalings app og slippe for reklamer

Antwort von Madens Verden
Altid en fornøjelse at se både nye og…
Altid en fornøjelse at se både nye og gamle opskrifter.

Genialt Koncept
Genialt Koncept!
Må sige jeg er vildt imponeret over denne side, og jeg vil i fremtiden komme til at benytte mig meget mere af opskrifterne!
I går lavede jeg Blomkålspure , ud fra den opskrift i har liggende, super lækkert!!
Tak og forsæt endelig den gode stil ! - Jeg er fan!

Antwort von Madens Verden
Bruger udelukkende opskrifter fra…
Bruger udelukkende opskrifter fra madens verden.
Passer fint til min smag. Nemme at lave.
MVH
Vera Hansen

Antwort von Madens Verden
Bliver ved med at invadere min telefon…
Bliver ved med at invadere min telefon og kan ikke afmelde.

Antwort von Madens Verden
Det er ikke muligt at besøge siden uden at acceptere cookies
Det er ikke muligt at besøge siden ud at acceptere cookies. Det er på ingen måde i orden.
Var lige herinde igen
Var lige herinde igen, denne side er god, men reklamerne er uudholdelige, anbefaler ikke denne pga. den overdrevne reklame brug....

Antwort von Madens Verden
Muligt at der findes fremragendende…
Muligt at der findes fremragendende opskrifter på siden. NÅR MAN ENGANG NÅR IGENNEM REKLAME JUNGLEN.

Antwort von Madens Verden
den Holger den Holger !!!!!!!!!
den Holger den Holger !!!!!!!!!
jeg var på nettet for at hente en opskrift, ( svinekam uden svær ).
jeg ville kopiere, da der er laaaangt fra compoen til køkkenet.
men denne Holger ville ha mine personlige oplysninger. så jeg fiflede
lidt med " sabotagenummeret " og fik et print uden at udlevere noget
som helst af mine personlige data.
jeg vil hoppe højt over " denne Holger " når jeg mangler en opskrift.
hilsen til hverdagens kokke
prøv en ud printning så mangler punkt 3.hvis IKKE du osv.

Antwort von Madens Verden
Kanon side med masser af gode…
Kanon side med masser af gode opskrifter, en drøm at blade igennem man får lyst til at bage eller lave mad.
Så herfra skal lyde tak for en gode side.👍

Gode opskrifter på Sous vide
Gode opskrifter på Sous vide
Tak for de gode ideer, til nemme retter

Antwort von Madens Verden
Så spændende og givende univers
Så spændende og givende univers, skønt bare at blive guidet igennem i et let og og meget forståelig sprog
Træt af hjemmesiden
Træt af hjemmesiden
Jeg har ca halvdelen af siden som ikke er reklamer... kommer til at trykke en reklame når jeg vil scrolle... altså... så dyrt er eget domæne heller ikke
Gode opskrifter, ALT for mange reklamer
Mange rigtig gode opskrifter, men de drukner i reklamer og tingel-tangel der konstant popper frem, og nogle skal krydses væk. På mobiltelefon er kun halvdelen af siden ledig til selve opskriften. Samtidig hopper teksten ustandseligt, da reklamer åbnes og lukkes andet sted på siden, så det bliver svært og irriterende at læse en opskrift.

Antwort von Madens Verden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.