Nul stjerner! Bliv væk! Fup og fidus! Falsk markedsføring. Købte en 50 % nedsat waldorf dukke til 399,-Billedet viste flere ægte at vælge imellem. Der kom en elendig plastik-tingest, som måske har kos... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
This is a scam shop! The product I received was a cheap knock-off shipped directly from China. The delivery only came after several weeks, long after I actually needed the item. When I contact... Mehr ansehen
Lang leveringstid, kom først efter jul, prøvede at annullere inden de afsendte uden held. Har fået produktet som ikke virker. Hvis jeg skal have pengene tilbage skal jeg returnere produktet på e... Mehr ansehen
Endnu en svindel butik, som ikke eksisterer fysisk, blot en svindler som sidder og tjener nogle nemme penge på at vidre bestille jeres odre i Kina. De vare der er på hans hjemmeside svare slet ikke ti... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Aldrig køb fra denne hjemmeside!!
Aldrig køb fra denne hjemmeside!!
Jeg købte en jakke og troede det var en dansk hjemmeside. Så den blev leveret fra Kina og havde betalt 500kr for den jakke. Efter 4 dage gik lynlåsen i stykker og bare generelt dårligt kvalitet.
De tilbød 20% tilbage betaling hvilket slet ik er nok. Jeg spurgte om 40% og nu hører jeg ikke mere fra dem.
Forfærdeligt hjemmeside og dårlige produkter.
Forstår ikke hvordan den ikke er taget ned.
0/5
Simpelthen den mest ringe webshop jeg…
Simpelthen den mest ringe webshop jeg nogensinde har bestilt fra. Kommer aldrig til at købe derfra igen. Bestilte en bamse, da den kom lignede den overhovedet ikke den jeg havde bestilt og den var gået i stykke. Her er der i den grad tale svindel.
Sådan en fuskerbutik
Sådan en fuskerbutik. Ingen varer, ingen kontakt. Spild penge!!!
Lige som alle andre har jeg erfaret at…
Lige som alle andre har jeg erfaret at dette er fusk og humbug. Kopivarer i dårlig kvalitet fra Kina, der giver en utrolig dårlig samvittighed omkring de forhold varerne kan være produceret under. Har anmodet om refusion men tænker at det er en ilusion at lykkes med.
Det er et Kina platform
Det er et Kina platform. Og de er ikke til at få kontakt med da jeg vil returnere varen. Løb langt uden om det her sted det er ikke dansk
Hold jer væk..
Til alle
Hold jer fra denne butik.
Vigtigt.
De er rimelig dygtige til at virke troværdige men det er svindel det hele..
Køb ikke fra dette firma
Køb ikke fra dette firma ! Det er plat og svindel, man burde kunne give 0 stjerner .
Ønskede at sende varen retur og blev tilbudt 20 % af prisen ellers kunne jeg bare sende varen til Kina 🙃
Svindel😢
Jeg fik købt en julekalender til min datter med plysdyr fra hvad jeg troede var en dansk butik i november. Den er på ingen måde dansk. Min fejl at jeg ikke fik tjekket det ordentligt. Kalenderen kom fra Kina og var over 14 dage undervejs. Det var umuligt at få fat i kundeservice på mail. Kalenderen er en kopi og i vildt dårlig kvalitet. Køb ikke fra dette sted! Det er svindel.
Varen stemmer ikke overens med billederne
Bestilte (desværre) sengetøj fra denne butik - tydeligvis AI billeder og ringe kvalitet af produktet. Varen svare IKKE til det vist på billedet på webshoppen.
Skal returneres til Holland - hvilket jo overhovedet ikke kan betale sig ift. prisen på varen.
KØB ALDRIG fra denne butik.
Det er fup og svindel
Det er fup og svindel, modtog godtnok min vare, men kunne lige så godt have købt fra Temu, SHEIN el wish, det er virkelig dårlig kvalitet, og lever slet ikke op til teksten på billedet.
Varen var i stykker ved ankomst og havde endda betalt ekstra forsikring for varen, fin svar på mail, omkring billleder og video af den ødelagte vare, indtil jeg skrev jeg gerne ville have mine penge tilbage…. Så har jeg ikke hørt mere fra dem.
Så hold jer LANGT VÆK, fra denne fupside.
De tager kun dine penge.
Dårlig kvalitet og ikke muligt at…
Dårlig kvalitet og ikke muligt at retunerer.
Det koster 300 kr for at retunerer 500 g
Jeg fik tilbudt 30% af beløbet retur . Men da jeg skrev ja tak til det. Hørte jeg ikke mere🤨
Fup firma fra kina
Svindel og humbug 😡
Ikke en Dansk butik
Det frem gik ikke klar at butikken sender varer fra Kina. Det er bevidst vildledning at de kalder sig MadsensButik.
Træls at blive snydt ... Men et godt råd er...
Ja det er træls at blive vildledt til at tro det er én dansk butik. Men opfordrer alle til at gøre som mig, trykke på linket "om os" på deres hjemmeside, så havde I allerede inden bestilling indset at forretningen var hollandsk og ikke fra danmark.
Snyd til at tro man køber fra Danmark.
Snyd til at tro man køber fra Danmark.
Tror de køber varne på temo og tager sig godt betalt for det.
Ærgerlig følelse af at blive snydt
Svindel
Svindel. Det er skrammel fra Kina og ikke som på billederne
This is a scam shop
This is a scam shop!
The product I received was a cheap knock-off shipped directly from China.
The delivery only came after several weeks, long after I actually needed the item. When I contacted them about returning it, I got one generic reply that was clearly not written by a real person. After I confirmed that I definitely wanted to return the product, they stopped answering entirely. I followed up 3–4 times, but never heard back again.
Der kommer fra Kina sel om der står dk😡🤬
Hold jer langt væk fra denne…
Hold jer langt væk fra denne hjemmeside.
Vi har blevet snydt for 400kr derinde og har aldrig modtaget min vare....... Svindel svindel svindel.....
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.