Nul stjerner! Bliv væk! Fup og fidus! Falsk markedsføring. Købte en 50 % nedsat waldorf dukke til 399,-Billedet viste flere ægte at vælge imellem. Der kom en elendig plastik-tingest, som måske har kos... Mehr ansehen
This is a scam shop! The product I received was a cheap knock-off shipped directly from China. The delivery only came after several weeks, long after I actually needed the item. When I contact... Mehr ansehen
Lang leveringstid, kom først efter jul, prøvede at annullere inden de afsendte uden held. Har fået produktet som ikke virker. Hvis jeg skal have pengene tilbage skal jeg returnere produktet på e... Mehr ansehen
Endnu en svindel butik, som ikke eksisterer fysisk, blot en svindler som sidder og tjener nogle nemme penge på at vidre bestille jeres odre i Kina. De vare der er på hans hjemmeside svare slet ikke ti... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Svindel og Humbug. Spar dine penge.
Tjekkede firmaets adresse ud, de havde adresse i Holland. Det beroligede mig nok til at jeg turde købe hos dem. Men Ak og ve, snart blev min vare meldt med Yun express fra Kina. Så vidste jeg godt hvad der var sket. Jeg var blevet snydt. Og efter en vis ventetid ankommer et produkt der på ingen måde ligner produktet på billederne. Det er et par sandaler, der aldrig har været i nærheden af læder. Lugten fra dem var så kras at de stakkels kinesere der pakker dem, mindst har fået malersyndrom. Jeg måtte stille dem udenfor et døgn. Jeg kunne dog have sparet mig ulejligheden, jeg kommer aldrig til at gå i de sandaler. Jeg har ikke råd til at returnere til Kina, jeg er 375 kr. fattigere og jeg er blevet snydt!
Jeg fik aldrig bestilte varer…
Temu varer
Temu varer. Dårlig kvalitet sko der var sendt fra Kina, hvor jeg selv kunne have købt dem på Temu til 43,43 kr. I stedet gav jeg 379 kr. Jeg opdagede det desværre for sent.
Butikken sælger kopivarer og vil ikke…
Butikken sælger kopivarer og vil ikke give dig penge tilbage. Absurd dårlig oplevelse
Jeg var ved at undersøge om jeg skulle…
Jeg var ved at undersøge om jeg skulle handle ved Madsebutik.dk.
Jeg kunne se på trustpilot, at det var ikke nogen god ide, udelukkende dårlige anmeldelser. - men der var kun gode oplevelser liste på hjemmesiden.
Det tyder på for mig, at man gene vil fuppe kunderne og misbruger Trustpilot
Fup butik der sælger kopivare fra kina
Modtager en vare er total smadret
Modtager en vare er total smadret, bruger 3 uger på at forklare at varen er smadret og gerne vil have mine penge igen.
Jeg får at vide de vil give 20 % rabat eller jeg kan sende varerne tilbage for ejere regning 185 kr.
Gør det ikke! Kopivarer fra Østen.
Ordre #1045. "Birkenstock" Arizona sandaler. Kan kun grine af mig selv. Efter 11 dages leveringstid via Hong Kong Yunexpress modtager jeg en ulovlig kopi-sandal fra Østen. Plastikremme og spænder i dårlig kvalitet. Sandaler og spænder var påtrykt "Birkenstock" logo. Jeg sender selvfølgelig besked til Birkenstock. Evt. returforsendelse FRA DKK 185,-. Den fysiske butik afbildet på hjemmesiden har, "selvfølgelig", ikke noget at gøre med den hollandske hjemmeside. Fup og fidus.