Magnetbuen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte en magbetbue til jul sidste år. Den kunne slet ikke hænge fast på væggen, og løsnede sig i siderne (trods vi fulgte den foreskrevne fremgangsmåde). De var meget flinke til at sende en ny med det... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem hjemmeside at finde rundt, og hurtig levering. 💪🏽 Har selv én magnetbue, og skulle nu bruge en til en fødselsdag, og kan kun anbefale både produktet og leverandøren 👍🏽

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte den store pakke hos Magnetbuen, men der var desværre sket en fejl, så ét af de fire tilbehørsdele manglede. Jeg skrev en mail til dem, og med det samme oprettede de en ny ordre og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega fedt med den her bue som ingenting fylder som alt andet legetøj jo gør da den hænger på væggen. Min søn på 16 måneder elsker at pille magneter af og sætte dem på igen og øve sig i at sige hvad de... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

134 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

5/5 ⭐

Købte en stor ordre som skal gives i gave til en barnedåb. Virkelig fedt koncept med fede produkter, hurtig levering og en god kundeservice. 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

17. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et pakke tilbud med tavle og…

Bestilte et pakke tilbud med tavle og tilbehør til mine børn i julegave. Modtog en forkert farve, men selvom der var gået over returfristen var deres medarbejdere forståelige og sendte den rigtige farve uden problemer. Alt i alt en kæmpe anbefaling her mig trods det ☺️

Deres produkter er mega fine!! Så man behøver ikke betale en højere pris som de andre steder sætter dem til ☺️

27. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse med magnetbuen

Vi har haft dårlige oplevelser med magnetbuen. Kort efter montering, begyndte den at falde af, selvom vi havde fuldt firmaet guidelines, og den blev sat op på en helt ny væk. Vi fik tilsendt en ny, da bagsiden gik i stykker fordi den blev ved at glide ned fra væggen. Vi prøvede teststykket på vores dør, som anbefalet af firmaet, men da vi fjernede den igen, tog teststykket malingen af døren.
Via kundeservice fik vi af vide, at de ikke kunne hjælpe eller gøre noget for os, fordi de ikke tager ansvar for eventuelle skader.
Vi har derfor valgt at returnere vores magnetbue, da vi simpelthen fik nok.
Et langt og rigtig ærgerligt forløb.

2. Februar 2026

Hej Mathilde

Tak for din feedback 🌸

Jeg er virkelig ked af at høre om jeres oplevelse. Det er aldrig rart, når et produkt ikke lever op til forventningerne – og slet ikke, når det resulterer i mærker på malingen. Det gør mig oprigtigt ondt, at jeres forløb har været så besværligt.

Selvom jeg ikke har mulighed for at tilbyde økonomisk kompensation for skader på hjemmet, vil jeg utrolig gerne i dialog med dig, hvis du har lyst til at dele flere detaljer eller har brug for uddybning af vores guides.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så jeg kan lytte til jeres oplevelse. Jeg har stor forståelse for, at det har været en frustrerende omgang 💛

Sara, MagnetBuen 🌈

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Buen kom ødelagt, men god service

Buen kom ødelagt, men god kundeservice som hjalp hurtigt og sendte en ny bue. Dog hænger magneterne ikke rigtig fast på den.

5. Jänner 2026

Hej Ankica

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 🌸
Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med vores hjælp. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan få taget et kig på problemerne, med magneterne.

De bedste hilsner, Lasse,
Magnetbuen.dk

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Havde lidt højere forventninger til…

Havde lidt højere forventninger til produktet. Vi modtager en forkert farve, og selvom vi har fulgt guiden til opsætning på en mdf-plade, vi også har købt hos dem, så bobler selve tavlen, og der er gået hul på den - som om der er en slags “film” over.

16. Jänner 2026

Hej

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er vi rigtig kede af at høre, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi beklager meget, at I har modtaget en forkert farve, og at tavlen desværre bobler og er gået i stykker, især når I har fulgt vores guide og anvendt en MDF-plade købt hos os. Det lyder bestemt ikke, som det skal, og det tager vi meget alvorligt 🙁

Vi vil meget gerne se på sagen og finde en løsning 🌈🙏
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail, så vi kan tage et nærmere kig på det og hjælpe jer videre på bedst mulig vis.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet – din feedback er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre 🌸

Rasmus, Magnetbuen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stjerne er udelukkende for…

Stjerne er udelukkende for kundeservicen, som var god, hurtig og effektiv.
Produktet kan vi dog ikke tale for.
Vi modtog en magnetbue i julegave, gjorde som anvist i opsætningsguiden, men den faldt ned dagen efter.
De sendte meget hurtigt en ny, og denne blev sat op igen efter de skrevne regler og guides - den faldt desværre også ned med det samme (dog fra bunden af denne gang og ikke fra toppen af)
Vi har almindelig glatte vægge med filt, og helt almindelig glans 5 maling på væggene, så intet højglans maling eller lign.
De tilbød at sende en tredje bue, hvilket vi takkede nej til og fik pengene retur - igen også rigtig fin kundeservice!

Men anmeldelsen går på, at vi absolut ikke synes at produktet har levet op til de forventninger som man har sig når man giver en del penge for et produkt.

21. Jänner 2026

Hej Cecilie

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du har oplevet vores kundeservice som god, hurtig og effektiv.

Det er præcis sådan, vi ønsker at hjælpe vores kunder, når tingene ikke går som planlagt.

Samtidig er vi naturligvis rigtig ærgerlige over, at jeres magnetbue ikke ville blive siddende på væggen. Vi må desværre erkende, at der i sjældne tilfælde kan opstå en produktionsfejl, som gør, at vedhæftningen ikke lever op til vores sædvanlige standard. Det beklager vi meget, da vi naturligvis ønsker, at vores produkter skal leve op til dine forventninger 🙁

Vi sætter stor pris på, at I gav os chancen for at rette op på det undervejs. Selvom det endte med en returnering, er jeres feedback guld værd🌸

Vi håber, at vi må få lov at byde jer velkommen igen en anden gang 🌈

Andreas, Magnetbuen

Victoria

Jeg har netop været i dialog med Victoria fra Magnetbuen. Jeg modtog desværre en beskadiget vare, men Magnetbuen håndterede det hurtigt og uden besvær og har sendt mig en ny tavle.

God service og en kæmpe anbefaling herfra.

15. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke anbefale magnetbuen til…

Kan ikke anbefale magnetbuen til forældre der gerne vil gerne vil glæde deres børn.

Vi fik 2 magnetbuer, 2 farvekridt og 2 magnetholdere i julegave som er ubrugelige fordi magnetbuerne falder af væggen efter 30 minutter.
Jeg havde undersøgt at magnetbuerne kunne opsættes på filsede vægge men det kan de IKKE.

Når man kontakter ang. reklamation føles det som om man taler med en computer..
De går op i at man har prøvet “prøvestykket” på væggen men når børnene først må lege med buerne efter 24 timer (jf deres opsætningsguide) så vil børnene jo gerne prøve at tegne på prøvestykkerne og derfor kan reklamationen ikke godkendes..

Super træls oplevelse at handle hos Magnetbuen. Har kun fået børn de er kede af det og ikke kan bruge deres julegaver.

7. Jänner 2026

Hej Marikka

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og jeg er virkelig ked af at høre, hvor skuffende det hele har været for jer 💔 Det gør os oprigtigt ondt, at jeres børns julegaver ikke har levet op til forventningerne, og at det har resulteret i kede børn 🎄😔

Det er selvfølgelig ikke meningen, at magnetbuerne skal falde ned, og jeg forstår fuldt ud din frustration – især når du på forhånd har undersøgt, om de kunne bruges på filtede vægge. Samtidig er det slet ikke sådan, vi ønsker, at kontakten med os skal opleves. Det gør mig meget ked af, hvis dialogen har føltes upersonlig eller som en computer💬

Vores krav om prøvestykket er ment som en teknisk måde at vurdere underlaget på, men jeg kan godt se, at det i praksis kan være svært – særligt når børn naturligt gerne vil lege og tegne med det samme ✏️🎨 Det beklager jeg oprigtigt, hvis det har føltes rigidt og urimeligt i jeres situation.

Vi vil meget gerne se på sagen igen og undersøge, om vi kan finde en bedre løsning for jer 🌈🙏 Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail, så vi kan tage dialogen videre i ro og mag.

Endnu en gang: undskyld for den dårlige oplevelse og for den skuffelse, det har medført 💙😞

Victoria, Magnetbuen

Kraftig kvalitet

Hænger på væggen endnu efter 1 uges tid. Modsat en klassisk fra anden hjemmeside. + Modellen holder tilsyneladende bedre! 🤗

12. Jänner 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt produk

Hurtig levering. Tavlen var nem og sætte op og hænger pænt. Massere af fine magneter, vi er dog lidt ærgerlige over det der står på magneterne ikke er dansk

19. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De sørger ikke for at deres priser…

De sørger ikke for at deres priser holder på forskellige salgs sider. Det vil sige der står en pris på salgssiden og en anden på deres egen side.

12. Jänner 2026

Hej Benny

Tak for din feedback og fordi du gør os opmærksomme på dette.

Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende, hvis der opleves forskel på priser mellem vores egen hjemmeside og eksterne salgssider.

Priser på eksterne platforme kan i perioder variere, da kampagner og opdateringer ikke altid synkroniseres øjeblikkeligt på tværs af alle kanaler.

Det er naturligvis ikke vores intention at skabe uklarhed omkring priser, og vi arbejder løbende på at sikre, at informationen er så ensartet og opdateret som muligt.

Har du oplevet en konkret situation, er du meget velkommen til at kontakte os på hej@magnetbuen.dk, så vi kan se nærmere på det og finde en løsning sammen 🌈

Ønsker dig en dejlig dag!

Rasmus, MagnetBuen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nye tavler tilsendt 👍🏻

Fik tilsendt 2 tavler med dårlig vedhæftning. Efter lidt dialog og en lille sur besked på trustpilot valgte magnetbuen at sende 2 nye tavler. God stil og de fryder nu børneværelserne.

26. Dezember 2025

Hej Kristian

Det er vi oprigtigt kede af at høre, og vi forstår godt din skuffelse – især når det er gaver, der er tænkt til børneværelset.

Magnettavlerne kræver helt plane, faste og rengjorte overflader for at kunne hæfte korrekt. Selv nye, filtede og malede vægge kan desværre have en struktur eller overfladebehandling, som gør, at klæben ikke får optimalt fat. Det betyder dog ikke, at din oplevelse ikke er frustrerende – det er den helt bestemt.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til løbende at forbedre både produktinformation og vejledning.

De bedste hilsner,
Catharina, MagnetBuen 🌈

Virkelig god service

Virkelig god service. Vi havde sat buen forkert op, det opdagede jeg først efter jeg kontaktede dem med problemer. Der var hurtig svar på alle mails imellem os og trods vi selv havde lavet en fejl sendte de en ny magnetbue afsted til os. Det havde jeg slet ikke forventet.
Nu har vi fået sat den nye op, og vores datter er helt vild med den 👏🏻

29. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Over 14 dages leveringstid…

Over 14 dages leveringstid…
Kundeservice beklager med at der er sket en fejl, fair nok. Men ingen kompensation eller andet… har endda stadig betalt for fragten, trods den lange forsinkelse…

7. Jänner 2026

Hej Maria

Tusind tak for din feedback – jeg forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må være at vente så længe på din levering, og jeg vil gerne beklage de gener, forsinkelsen har medført 😞

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi har undersøgt sagen, og fejlen er desværre opstået i vores system. Selvom vi allerede har beklaget, er jeg helt enig i, at vi burde have gjort mere for at kompensere dig for ventetiden og den ekstra fragt.

For at rette op på det vil vi meget gerne finde en løsning med dig – du er meget velkommen til at kontakte os direkte på hej@magnetbuen.dk, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi håber, at du vil give os en chance til, så vi kan vise dig den serviceoplevelse, vi stræber efter 🌈

Endnu engang undskyld, og tak for din tålmodighed.

Diana, MagnetBuen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr