Dit wordt bedoeld met service volgens " customer journey"
1.In alles merkbaar dat zij precies de weg weten op Malta: door er zelf gewoond en gewerkt te hebben én door hun contacten.
2.Aanpak van begin tot eind echt maatwerk, ook met ongevraagd advies. Onder andere t.b.v kinderen van 5 en 8 en van 16 en 18 jr.
3. Persoonsgericht, afspraken nakomen, hoge arbeidsethos en drive om alles tot in puntjes te regelen.
4. Tevredenheid is afhankelijk van de relatie tussen verwachtingen en resultaat: ik ben veeleisend, maar dit overtrof onze verwachtingen. Men kan als het ware blindelings vertrouwen op de geleverde kwaliteit. Ook in het geregel achter de schermen.
5. Kosten voor ons gezelschap van 4 volwassenen en 4 kinderen bleken overigens zelfs lager te zijn dan een vergelijkbare reis met twee standaard reisbureaus.
6. Service, klantgerichtheid etc. zijn bijna obligate woorden in deze branche. Veel concullega's van Maltavliereizen kunnen echter wat mij betreft bij hen in de leer.
7. Maltavlegreizen laat zien wat dienstverlening vanuit het perspectief van de klantreis moet betekenen. Zij zijn het voorbeeld van de "9+ organisatie"