Mancraft Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gekocht via Bol.com de neushaartrimmer Elite van Mancraft Wat een fijne trimmer is dit van Mancraft. Hij doet precies wat hij moet doen zonder te trekken of te irriteren, wat bij eerdere goedkop... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It’s a great product, I’ve got it now for some time and it works great. Unfortunate by some reason I lost my charger cable. Sinc it is the old model charger and not works with a usb-c cabl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontvangen product is na een tijdje kapot gegaan binnen de garantietermijn. Na insturen van een video heb ik snel een nieuw apparaat gekregen. Ik hoop dat die langer meegaat. Qua service op dit gebied... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een poosje geleden een Mancraft superior gekocht en per ongeluk laten vallen waardoor de bovenkant van de neustrimmer was beschadigd, na mijn mailtje naar het bedrijf werd ik vriendelijk gehol... Mehr ansehen

1. Elektrofachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

55 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top bedrjf

Ik ben heel tevreden met de bodygroomer. Helaas ging het kammetje wat ik veel gebruik kapot. Ik kreeg gratis een nieuw setje opgestuurd. Hele goeie service van mancraft.

7. März 2025

Antwort von Mancraft

Hi L, vriendelijk bedankt voor je review! Vervelend dat je meest gebruikte kammetje stuk is gegaan, maar fantastisch dat onze klantenservice dit direct netjes voor je heeft opgelost. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel geleverd het apparaat werkt perfect en is stil.

6. März 2025

Antwort von Mancraft

Hi Paulien, bedankt voor je review! Fijn te lezen dat het apparaat je zo goed bevalt, bedankt voor het delen van je ervaring!

Eerlijk en betrouwbaar

Nog net voor 00.00 uur s'nachts besteld en Nog net voor 00.00 uur s'nachts besteld en de volgende dag voor 18.00 uur bezorgd. Sneller kan haast niet. Meteen uitgepakt en uitgeprobeerd. Veel hulpstukken en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Voldoende ondersteuning op de site mogelijk, ook bij problemen. Komt zeer betrouwbaar over. Kortom zeer tevreden over de leverancier en het product zelf.

5. März 2025

Antwort von Mancraft

Hi Fred, bedankt voor je review! Wat fantastisch dat we op al deze vlakken zijn geslaagd! Veel plezier met je bestelling toegewenst!

Big love

Snelle levering, goede kwaliteit

Tevreden klant

5. März 2025

Antwort von Mancraft

Hi Jacqeus, bedankt voor je review. Fijn dat we ook bij jouw bestelling een korte bezorgtijd hebben waargemaakt. Ik wens je veel plezier met je bestelling toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemen met het geluid v.h scheerapparaat.

Er waren wat problemen met het hoge en soms slepende geluid van het scheerapparaat. Zelfs op zondag kreeg ik een reactie, om wat filmpjes met het betreffende probleem te sturen, de volgende dag werd er een nieuw scheerapparaat gezonden.
Wat een geweldige service!! Prettige manier van communiceren, zij verdienen een hoge score!

16. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Hi A, ontzettend bedankt voor je review! Erg fijn te lezen dat onze klantenservice het probleem snel en efficiënt voor je heeft weten te verhelpen! Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring, veel plezier met je bestelling toegewenst!

Super.

Snel geleverd en mooie prijs.

20. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Hi Bart, bedankt voor je review. Fijn te lezen dat ook jouw bestelling snel geleverd is. Ik wens je veel plezier toe met je bestelling.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Flink gesneden…

Mooie vormgeving en handig lampje dat schijnt waar je scheert.Bij de tweede keer dat ik deze bodycrème gebruik flink gesneden in mijn balzak.

14. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Hi Eduard, bedankt voor je review. Fijn te lezen dat je het een mooi product vindt. Ik hoop dat je dit soort ongelukjes niet vaker overkomen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb donderdag besteld en nog niet in…

Ik heb donderdag besteld en nog niet in huis. Post komt vandaag om 17.30-21.30 uur
Dus hoe kan ik dan een review geven. Dit kan pas nadat ik het product heb gebruikt. Ik neem aan dat het wel goed zit. Ik heb intussen mijn pakket ontvangen, ik heb het uit gepakt en verbaasde me zelf om de hoeveelheid accessoires en een duidelijke uitleg, ik hoop erg lang van dit apparaat te kunnen genieten. Daar ziet het wel naar uit.

11. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Geniet van je nieuwe apparaat en alle accessoires – we hopen dat je er lang plezier van zult hebben!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Waar koop je de vervang mesjes op…

Waar koop je de vervang mesjes op Bolcom niet leverbaar,
Grt

10. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Bedankt voor de 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Wat betreft de vervangmesjes, helaas zijn ze op Bol.com momenteel niet beschikbaar. Zou je ons kunnen aanspreken via info@mancraft.nl? We helpen je graag verder en kunnen je vertellen waar je de mesjes kunt kopen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

6. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle en correcte levering. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Fijn scheerapparaat

Fijn scheerapparaat
Voor die prijs een super toestel een echte aanrader rader

4. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het scheerapparaat. Geniet ervan en bedankt voor je aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als vrouw je echtgenoot scheren....

Mijn man heeft dementie met PPA. Kan niets ook niet praten. Ik scheer hem iedere dag en zocht dus naar een goed scherend apparaat. Ik denk het gevonden te hebben!!

6. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Wat bijzonder dat u de zorg voor uw man met zoveel liefde op u neemt. ❤️ We zijn blij om te horen dat ons scheerapparaat u daarbij kan helpen. Mocht u ooit vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Veel sterkte en alle goeds gewenst!

Prima product

Prima product! Scheert erg fijn! Lange levensduur batterij!

5. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Bedankt voor uw geweldige 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de lange batterijduur. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nog steeds niets ontvangen!!!

Ik heb nog niets ontvangen, ik heb 1 ster gegeven maar die is eigenlijk onverdiend omdat ik nog niets heb ontvangen!
Op de site staat voor 23.59 uur besteld de volgende dag in huis, maar niet bij mij!!!!
Hoe kan dat?

2. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Onze excuses voor de vertraging met je bestelling. We hebben je al een e-mail gestuurd met de trackinginformatie. Helaas is er momenteel een vertraging bij de bezorgdienst. We hopen dat je het pakket snel ontvangt.

Het apparaat doet wat het moet doen

Het apparaat doet wat het moet doen

1. Februar 2025

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat het apparaat doet wat het moet doen. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel bezorgd en fijn product

Snel bezorgd en fijn product. Doet wat het moet doen en is veilig. Ik heb hem nog niet onder de douche geprobeerd hoe goed de waterdichtheid is.

30. Jänner 2025

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je geweldige 5-sterren review! We zijn blij dat je tevreden bent met het product en de snelle levering. Mocht je het nog onder de douche testen, dan horen we graag je ervaring. Veel plezier ermee!

Ziet er goed uit

30. Jänner 2025

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat alles er goed uitziet. We hopen dat je er veel plezier van hebt!

Would give it 10 stars if I could

Would give it 10 stars if I could, serviced a broken esg grib. 10/10 would recommend

21. Jänner 2025

Antwort von Mancraft

Thank you so much for your amazing review! We’re thrilled to hear that you’re so happy with our service and your experience with us. Your recommendation means the world to us, and we’re always here if you need anything else.

Goed product

Goed product

21. Jänner 2025

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Aanrader

Aanrader, na een jaar in gebruik werkt het nog steeds perfect, ben zeer tevreden!

20. Jänner 2025

Antwort von Mancraft

Wat geweldig om te horen! We zijn blij dat je nog steeds zo tevreden bent met het product na een jaar gebruik. Dank je wel voor de positieve feedback, dat betekent veel voor ons. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr