Mancraft Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gekocht via Bol.com de neushaartrimmer Elite van Mancraft Wat een fijne trimmer is dit van Mancraft. Hij doet precies wat hij moet doen zonder te trekken of te irriteren, wat bij eerdere goedkop... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It’s a great product, I’ve got it now for some time and it works great. Unfortunate by some reason I lost my charger cable. Sinc it is the old model charger and not works with a usb-c cabl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontvangen product is na een tijdje kapot gegaan binnen de garantietermijn. Na insturen van een video heb ik snel een nieuw apparaat gekregen. Ik hoop dat die langer meegaat. Qua service op dit gebied... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een poosje geleden een Mancraft superior gekocht en per ongeluk laten vallen waardoor de bovenkant van de neustrimmer was beschadigd, na mijn mailtje naar het bedrijf werd ik vriendelijk gehol... Mehr ansehen

1. Elektrofachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

55 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mancraft: snel superglad resultaat!t

Na jaren een Philips 3-kops scheerapparaat te hebben gebruikt, koos ik voor deze Mancraft.
Was sceptisch, maar moet zeggen: wat een geweldig fijn apparaat. Stil, snel klaar en superglad. Voor baard en hoofd. Ben super tevreden.

16. Jänner 2025

Antwort von Mancraft

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met de Mancraft en dat het apparaat je verwachtingen heeft overtroffen. Het is fantastisch dat je nu zo'n snel en superglad resultaat hebt, zowel voor je baard als je hoofd!

Als je nog vragen hebt of iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je Mancraft!

Top service, top scheerapparaat

Mijn toestel werkte na een paar maanden plots niet, ik zocht meteen contact met hen op. Na wat heen en weer mailen was alles al geregeld en de dag zelf werd mij al een nieuw apparaat opgestuurd. Zeer snelle service en ook zeer vriendelijk! Het scheerapparaat zelf is ook nog eens zeer fijn om te gebruiken met mijn gevoelige huid. Zeker een aanrader!

Antwort von Mancraft

Hartelijk dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel onze service als het scheerapparaat. We vinden het belangrijk om snel en vriendelijk te helpen, en het is mooi dat dit ook zo is ervaren.

Geweldig dat het scheerapparaat goed werkt voor je gevoelige huid. We wensen je er nog veel plezier mee!

Scheerapparaat gekocht.

Scheerapparaat gekocht.
Die gaf na een paar maanden problemen.
Ze hebben het heel netjes en snel opgelost.
Echt super.
Ik ben heel blij met de oplossing.
Zonder gezeur en gedoe.
Snel een terugkoppeling bij contact.

Beste,

Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle en probleemloze service. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat alles nu weer naar wens is.

Veel plezier met je scheerapparaat, en mocht je nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

Netjes en zoals afgesproken

Netjes en zoals afgesproken. Goed op de hoogte gehouden

14. Jänner 2025

Antwort von Mancraft

Hartelijk dank voor je review! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je goed op de hoogte bent gehouden. We streven er altijd naar om een uitstekende service te bieden en het is fijn om te weten dat we in jouw geval daarin geslaagd zijn.

Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, horen we dat graag!

Prima service

Eerste apparaat bleek kapot uit de doos gekomen. Na contact met de helpdesk direct een vervangende toegestuurd gekregen. Top service

Antwort von Mancraft

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Het spijt ons dat het eerste apparaat niet in orde was, maar we zijn blij dat we snel een vervangend apparaat voor je konden regelen.

We waarderen je vertrouwen in ons en staan altijd klaar om je verder te helpen!

Wat een top apparaat

Dit scheerapparaat was een cadeau van mijn dochter. Zij had het al een maand in huis voordat ze het aan mij gaf. Het was echter het verkeerde apparaat maar mocht het alsnog ruilen. Ondanks de langere tijd dat zij het in huis had. Heel fijn.
Een hele goede service dus.
Ik heb 1 minpuntje: er staat op de verpakking dat er een flesje smeerolie bij wordt geleverd maar dit zit niet in de verpakking.

14. Jänner 2025

Antwort von Mancraft

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het scheerapparaat en dat de ruiling goed geregeld was! We zijn blij dat we je kunnen helpen en dat de service naar wens was.

We waarderen ook je feedback over het ontbrekende flesje smeerolie. Het spijt ons dat dit niet in de verpakking zat. We zullen dit zeker intern doorgeven, zodat we ervoor kunnen zorgen dat dit in de toekomst goed wordt meegeleverd.

Bedankt voor je review en je geduld. We hopen dat je veel plezier zult hebben met het apparaat!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goedkoop is duurkoop!

Perfect voorbeeld van goedkoop duurkoop. Wat een slecht scheerapparaat. Trekt ontzettend. Verschrikkelijke ervaring.

2. Jänner 2025

Antwort von Mancraft

Wat ontzettend jammer om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met het scheerapparaat. Dit is absoluut niet de ervaring die wij voor ogen hebben, en we begrijpen dat dit erg frustrerend voor je moet zijn.

We zouden graag willen onderzoeken wat er precies aan de hand is en hoe we je kunnen helpen. Zou je ons willen aanspreken via info@mancraft.nl? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

Top apparaat + ideale opzetstukken

Hele vlotte verzending en echt een ideaal top product om mijn haar groei bij te houden voor een top resultaat, apparaat ligt heel fijn in de hand en gaat lang mee, materialen voelen ook echt heel goed aan

31. Dezember 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Super om te horen dat je zo tevreden bent met het apparaat en de opzetstukken. Fijn dat het lekker in de hand ligt en dat de kwaliteit goed aanvoelt. Wij wensen je veel succes met het bijhouden van je haargroei en hopen dat je blijft genieten van dit top product!

Als je in de toekomst nog vragen hebt, weet je ons te vinden.

Scheerapparaat voor vriend

Op kerstavond heb ik een scheerapparaat (mc3000a) besteld voor mijn vriend. Deze was binnen enkele dagen binnen ondanks de kerstdrukte!! Mijn vriend is er erg blij mee en vooral met alle extra scheer en trimkoppen.
Ook werden mijn vragen over het apparaat snel en nuttig beantwoord voorafgaand aan de aankoop

30. Dezember 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je 5-sterren review! Wat leuk om te horen dat je vriend blij is met het scheerapparaat en de extra scheer- en trimkoppen. Fijn dat de levering ondanks de kerstdrukte snel was en dat we je goed hebben kunnen helpen met je vragen voorafgaand aan de aankoop.

Wij waarderen je vertrouwen en wensen je vriend veel plezier met zijn nieuwe scheerapparaat! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Super toestel

Super toestel! Zag Mancraft , en wou eens een ander merk uitproberen ! Blij dat ik Mancraft heb gekozen !

28. Dezember 2024

Antwort von Mancraft

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met je keuze voor Mancraft en dat het toestel aan je verwachtingen voldoet. We hopen dat je er veel plezier van hebt!

Als je ooit vragen hebt of meer producten wilt proberen, staan we altijd voor je klaar.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vandaag besteld morgen in huis?

Vandaag besteld, morgen in huis, was helaas niet het geval. Product moet ik nog ontvangen, dus daar nog geen review over.

25. Dezember 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de levering niet volgens verwachting is verlopen. We begrijpen hoe vervelend dat kan zijn.

Om te helpen met het achterhalen van de status van je bestelling, zou je ons kunnen bereiken via info@mancraft.nl? Vermeld daarbij ook je bestelnummer, zodat we snel kunnen kijken wat er mis is gegaan en het voor je kunnen oplossen.

We hopen dat je het product snel zult ontvangen en dat je er daarna tevreden mee zult zijn.

Kerstcadeau

Het is een kerstcadeau en daarom is gevraagd wanneer de bestelling geplaatst kon worden. Het antwoord is snel gekomen. Na het plaatsen van de bestelling was de levertijd 1 dag na de bestelling.

25. Dezember 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je 4-sterren review! Fijn om te horen dat de communicatie snel verliep en dat de levertijd bijna aan je verwachting voldeed. We hopen dat het kerstcadeau in de smaak valt!

Als er nog onduidelijkheden of vragen zijn, laat het ons dan gerust weten via info@mancraft.nl. We helpen je graag verder.

Mooi apparaat

Mooi apparaat, ligt goed in de hand, en was snel geleverd

Antwort von Mancraft

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Fijn scheerapparaat!

Fijn scheerapparaat, bijgeleverde trimmer ook prettig in gebruik!

18. Dezember 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het scheerapparaat en de bijgeleverde trimmer. We hopen dat je er veel plezier van hebt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, mooie verpakking en product doet wat het zegt!

18. Dezember 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de mooie verpakking en dat het product doet wat het belooft. Dat is precies waar we naar streven!

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, alleen pakket werd gewoon voor de deur gelegd door dhl

17. Dezember 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je mooie 4-sterren review en je feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was. We vinden het echter jammer dat het pakket door DHL zomaar voor de deur is gelegd. Dat is natuurlijk niet hoe we willen dat jouw bestelling wordt afgeleverd.

We zullen dit zeker doorgeven aan DHL, zodat ze hier in de toekomst meer rekening mee kunnen houden. Bedankt dat je dit met ons deelt!

Product en klantenservice Top

Na wat opzoekwerk uiteindelijk bij Mancraft terechtgekomen.
Mooie en krachtige apparaten.
Lange gebruiksduur en veel verschillende standen.
Waterdicht, handig voor onder de douche.
Geen wondjes, snijwondjes of huidirritatie. Veel beter dan mijn Gillette Intimate trimmer.
Vervangmesjes verkrijgbaar voor de bodygroomer en de baardtrimmer. Alle apparaten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Ook de klantenservice levert uitstekend werk. Toen ik na 4 werkdagen nog steeds geen beweging zag in het verzendproces, heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice. Na 20 minuten kreeg ik reactie van Martin dat hij de zaak ging onderzoeken. Een dag later kreeg ik van de klantenservice (Martin) het bericht samen met een track & trace code dat mijn bestelling effectief was verzonden. De volgende dag werd de bestelling thuis bezorgd. Top service.

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je fantastische review en de uitgebreide feedback! Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten én onze klantenservice. Het doet ons goed te horen dat de apparaten niet alleen aan je verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen.

We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen met je vraag en dat alles uiteindelijk netjes is geleverd. Veel plezier met je nieuwe apparaten en als we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we dat graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending en mooie verpakking

Snelle verzending, net verpakt.
Apparaat is nog niet gebruikt want het is een kerstcadeau maar ziet er degelijk uit.
Leuk om cadeau te geven aan een man.

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de verpakking. Wat leuk dat het apparaat een kerstcadeau is! We hopen dat de ontvanger er net zo blij mee zal zijn als jij. Als je nog vragen hebt, staan we uiteraard voor je klaar.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was een kadootje voor mijn man en…

Het was een kadootje voor mijn man en hij is er heel erg blij mee.

9. Dezember 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je man blij is met het cadeau. We hopen dat hij er veel plezier van zal hebben! Als je nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, laat het ons gerust weten.

Zeer tevreden over neustrimmer

Ik heb de neustrimmer besteld. Ik ben erg tevreden over dit product. Het model ligt goed in je hand en werkt soepel de haren weg. Het bestellen en leveren ging prima, op tijd binnen voor Sinterklaas.

7. Dezember 2024

Antwort von Mancraft

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de neustrimmer én dat deze op tijd binnen was voor Sinterklaas. We wensen je veel plezier met je aankoop en staan altijd voor je klaar als je nog iets nodig hebt!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr