Maria Dam Kosmetisk Klinik Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4,9

Hos Maria føler man sig utrolig tryg i hendes hænder. Hendes faglighed og rare væsen gør at man stoler på hendes anbefalinger. Hun lytter til en og giver fantastisk resultater

Jeg kan varmt anbefale klinikken, der har en rolig og indbydende atmosfære, hvor man altid føler sig tryg og godt taget imod. Maria, som jeg er kommet hos igennem mange år, er den sødeste, mest beh... Mehr ansehen

Wauw - Maria er helt enestående og det samme er hendes ansatte og klinik. Maria er sød, smuk, sjov, blid, ærlig, dygtig, ansvarlig, glad, varm, rummelig, nærværende, lyttende, behagelig, venl... Mehr ansehen

Fantastisk sted! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Personalet er simpelthen de sødeste, og meget professionelle. Jeg har været fuldt tilfreds med resultatet hver gang. Og så er det da bare de mest fantastiske lokaler, hvo... Mehr ansehen

1. Hautpflegeklinik

Maria Dam Kosmetisk Klinik er førende specialister indenfor rynkereducerende injektionsbehandlinger og øjenlågskirurgi. Maria Dam står selv i spidsen for klinikken og med erfaring fra mere end 25.000 personlige behandlinger er Maria en af Nordens mest erfarne og mest efterspurgte kosmetiske sygeplejersker. Maria Dam og klinikkens øvrige behandlerteam er bredt anerkendt for at lave behandlinger af den højeste faglige kvalitet - og for at yde en meget personlig og ærlig rådgivning, der altid tager afsæt i i en målsætning om at (gen)skabe et naturligt og æstetisk resultat, som alene fremhæver dit ansigts naturlige skønhed og dine personlige træk.

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rigtig godt hos Klinik Maria Dam

Maria er så god og ikke mindst rigtig sød. Har kun haft gode oplevelser hos hende og hun sørger altid for det bedste resultat som passer til dig. Kan kun anbefale klinikken🌸

8. April 2022

Det bedste af det bedste.

Jeg har kun oplevet positive resultater hos Maria Dam Kosmetisk Klinik, man bliver mødt med positivitet og venlighed samt en stor faglighed. De udfører kun det der giver det bedste resultat.
Det kan godt være jeg har nogle ting, jeg kunne tænke mig at få lavet, men med deres store erfaring/viden kommer de altid med nogle faglige argumenter for om resultatet vil blive god eller dårligt - hvis resultatet af ønskede behandling ikke giver ønskede effekt, laver de det ikke, hvilket for mig viser stor faglighed og giver mig tryghed. Hvem vil betale for et unaturligt resultat, man senere vil fortryde.
Jeg kan varmt anbefale Maria Dam Kosmetisk Klinik.

Fantastisk sted

Fantastisk sted! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Personalet er simpelthen de sødeste, og meget professionelle. Jeg har været fuldt tilfreds med resultatet hver gang. Og så er det da bare de mest fantastiske lokaler, hvor man virkelig føler luksus og wellvære 👌🏻
Stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig dygtig..

Virkelig dygtig og meget lyttende til ens ønsker og bekymringer. Rigtig god til at forklare. Jeg har fået botox i mine smile rynker hos Maria og er så tilfreds.
Altid smilende og klinikken er et dejligt og behageligt sted at komme.
Jeg kommer igen :-)

5 stjerner

Utrolig søde kompetente og dygtige. Der bliver lyttet til ens ønsker og aldrig overbehandlet.
Kan kun give mine fineste roser til Maria Dam Klinik.

Maria er fantastisk

Maria er fantastisk. Hun er mega dygtig, siger altid sin ærlige mening og går efter det naturlige look, hun forstår dine ønsker og udføre dem til perfektion. Jeg er stor fan.

7. April 2022