Marskandiseren Bewertungen 120

TrustScore 5 von 5

4,9

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en god oplevelse at handle med Marskandiseren. Jeg kom hjem med en flot vare til en skarp pris. Alle aftaler blev overholdt, og jeg fik endda lige lidt ekstra service oveni.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en skænk og lampe hos Marskandiseren. Vi oplevede en god service og et imponerende udvalg af spændende antikviteter og flotte, unikke møbler. Han åbnede butikken op for os en lørdag udenfor... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Gebrauchtwarenladen
  2. Antiquitätengeschäft
  3. Gartenmöbelgeschäft
  4. Hausentrümpelung
  5. Geschäft für Second-Hand-Möbel

Vom Unternehmen geschrieben

Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ualmindelig god service

Ualmindelig god service. Jeg fandt en rigtig fin design reol på DBA, Marskandiseren havde til salg. Og da jeg ikke havde muligheden for selv at hente den startede Marskandiseren bilen op og kørte hjem til mig med den. Den service, og de mennesker er der ikke mange af i dag. Så kæmpe anbefaling herfra🙌🏻

8. Mai 2026

Vintønde handel

Købte en vintønde af Peter. Meget flink mand. Hurtig til og svare på spørgsmål angående varer.

5. Mai 2026

Kære Tim,

Jeg sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at lave den fine anmeldelse. Tusind tak for den.

Håber på at se dig en anden gang.

Meget serviceorienteret

Meget serviceorienteret. Nem at kommunikere med. Kan absolut anbefale at handle her.

1. Mai 2026

Kære L. Jensen

Tak for din positive anmeldelse.
Vi sætter stor pris på den.

Fantastisk dialog og handel

Fantastisk dialog og handel. Varmt an befales

25. April 2026

Kære Lise,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det var hyggeligt at møde dig dine hunde.

Dejlig hyndeboks

Super enkel kommunikation og meget løsningsorienteret. Og et fint produkt jeg købte.

24. April 2026

Kære Morten,
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Virkelig sød og troværdig

Virkelig sød og troværdig

17. April 2026

Kære Henrik,
Tusind tak for tilliden og den fine anmeldelse.

Tak for en hyggelig stund på Houlberg-terassen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har handlet hos Peter flere gange

Vi har handlet hos Peter flere gange. Han sød og imødekommende og altid klar med gode råd. Det er fornøjeligt at komme i butikken. Vi kan kun anbefale ham.

16. April 2026

Kære Lise,
Jeg er meget taknemmelig for din gode anmeldelse, anbefaling og dine tilbagevendende køb i min butik.

Marskandiser Peter

En kompetent og fleksibel betjening. Vi fik gode råd og tid til at tænke os om. Tak til Peter, som vi kan anbefale og gerne bruger en anden gang

13. April 2026

Kære Gudrun,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder mig, at I er glade for både købet og betjeningen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte et ostefad ved Marskandiseren

Vi købte et ostefad ved Marskandiseren. Vi aftalte at mødes og alt var som det skulle være. Ydermere en rigtig dejlig fyr at handle med over en snak.
De bedste anbefalinger herfra.
Mads Lunde fra Nyborg.👌🎺

10. April 2026

Kære Mads,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det er en fornøjelse med kunder som dig.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Vi fik en god snak og en kop kaffe.
Og jeg fik købt et skilt 😊
René

7. April 2026

Kære René,
Der er altid tid til en kop kaffe og en god snak.
Tak for at bruge tid på at lave en fin anmeldelse.
Tak for handlen. Håber, du bliver glad for skiltet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det tog kun 20 minutter, men jeg ville egentlig gerne være blevet lidt længere…

Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, især hvis man leder efter antikviteter og gamle ting med maritim oprindelse. Attituden er hjælpsom, men ikke omklamrende, og man får lov at gå på opdagelse i eget tempo.

31. März 2026

Kære Pernille,

Det er en fornøjelse at handle med dig - og at læse din anmeldelse. Tusind tak!

Vi ses forhåbentlig en anden gang til en fornuftig handel.

God påske.

De sødeste mennesker....

Vi fandt langt om længe det helt perfekte bord, i denne lille marskandiser.
Vi er dybt taknemmelige for den service vi er blevet mødt med, både i handlen og under levering.... det er de sødeste og mest hjælpsomme mennesker vi længe har mødt.

Vi kan kun anbefale dette lille cool sted....

18. März 2026

Kære Rikke,

Tusind tak for at tage dig tid til at lave en så skøn anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi har videregivet rosen til vognmanden også, som takker mange gange.

Vi takker også for handlen.

God handel

God handel, sympatisk og til at regne med. Kommer helt sikkert tilbage.

16. März 2026

Kære Johan,

Jeg takker mange gange for, at du tog dig tid til at skrive en positiv anmeldelse her.

Du skal være velkommen igen som kunde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, helt vildt hjælpsom og bare rigtigt behagelig at handle med.

12. März 2026

Kære Charlotte,

Tusind tak for din meget positive anmeldelse.

Det er en fornøjelse med kunder som dig.

Fin og god service

Fin og god service ,peter er en rar mand at snakke med, og han sørger for at tingene bliver pakket godt ind, når de skal sendes

10. März 2026

Kære Mogens,

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at skrive din meget positive anmeldelse.

Anbefales!

Fin og imødekommende service.
Jeg er meget tilfreds med handlen.

7. März 2026

Kære Mette,

Vi bliver så glade når kunderne afliver en positiv anmeldelse her, så mange tak for det.

Og rigtig mange tak for handlen.

Glade hilsner

Bought some Palisander Sideboards

Bought some Palisander Sideboards, they are beautiful! Very nice and helpful guy

31. Jänner 2026

Hi Leon,

Thank you for taking time to leave us a review on Trustpilot.

It means a lot to us to have happy customers like you.

Thank you for your support and purchase.

Best regards
Peter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr