Super venlig og gæstfri. Butikken er virkelig et besøg værd for alle der kan lide spændende og anderledes ting, samt en god historie til kaffen! Stor anbefaling herfra
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, isæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god oplevelse at handle med Peter. God og hurtig kommunikation. Man kan mærke, at Peter virkelig brænder for sit arbejde, og de varer han køber og sælger.
Unternehmen hat geantwortet
Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com
Slotsherrensvej 102, 2720, Vanløse, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
super service og fin opfølgning efter levering

Antwort von Marskandiseren
Vi købte en skænk og lampe hos Marskandiseren. Vi oplevede en god service og et imponerende udvalg af spændende antikviteter og flotte, unikke møbler. Han åbnede butikken op for os en lørdag udenfor åbningstid og gav en flot kinesisk lampe med i købet.
Tak for en god handel og oplevelse hos Marskandiseren!

Antwort von Marskandiseren
Kommunikation var fuldstændig fantastisk og Peter var virkelig flexibel, så jeg kunne få lov til at hente min varer ved hans lager, der lå tættere på mig end butikken. Ser virkelig frem til næste handel.

Antwort von Marskandiseren
Peter er utrolig hjælpsom og viden omkring hans vare.
giver en ro til at kigge rundt uden at følge en i hælene.
fik købt en masse skønne unika ting til huset

Antwort von Marskandiseren
Møblet jeg købte var i pæn stand, og Peter sørgede for, at jeg kunne komme ud i butikken og hente det samme dag.

Antwort von Marskandiseren
Jeg havde en super fin dialog med Peter. Og han var meget fleksibel i forhold til afhentning, så mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Marskandiseren
Peter er sød, imødekommende og virkelig hjælpsom.
En butik jeg vil huske, og besøge igen tak for en go handel.

Antwort von Marskandiseren
levere varene som aftalt men hans service er helt utrolig. Kan på det varmest anbefale ham. det bliver ikke sidste gang for mit vedkommende. Virkelig god oplevelse

Total i orden handel; god service, punktlig og god pris ✅ Jeg kommer igen 😃

Antwort von Marskandiseren
God kommunikation, hurtig levering.

Antwort von Marskandiseren
Jeg har lige købt 6 spisestuestole. Stolene blev leveret til døren, og servicen var helt i top. Peter var meget ærlig omkring stolenes stand og meget hjælpsom omkring behandling af stolene.

Antwort von Marskandiseren
Hej jeg har lige købt en fin bænk og er rigtig glad for den, den blev bragt i dag og svarede godt til forventningen , og blev også afleveret som aftalt ! Peter var flink at handle med .Så jeg finder nok noget andet godt der en anden gang . Så stedet kan jeg med glæde anbefale ! Med venlig hilsen kitter

Antwort von Marskandiseren
Super flink betjening og et godt møbel.

Antwort von Marskandiseren
God service. Kørte forbi med varen og gav proaktivt afslag for mindre mangel, meget behagelig at handle med.

Antwort von Marskandiseren
Peter er fantastisk at handle med.

Antwort von Marskandiseren
Good communication and on time, thanks Peder!

Antwort von Marskandiseren
Ligesom stort set alle andre, havde vi også en rigtig fin dialog med Peter. Vi fandt et fint sofabord, som blev handlet til en fair pris. Der var mange andre flotte og sjove ting, så vi kommer helt sikkert tilbage. Fedt at vi har sådan en butik i Virum. Vores bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Marskandiseren
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.