Marskandiseren Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super venlig og gæstfri. Butikken er virkelig et besøg værd for alle der kan lide spændende og anderledes ting, samt en god historie til kaffen! Stor anbefaling herfra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, isæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en skænk og lampe hos Marskandiseren. Vi oplevede en god service og et imponerende udvalg af spændende antikviteter og flotte, unikke møbler. Han åbnede butikken op for os en lørdag udenfor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse at handle med Peter. God og hurtig kommunikation. Man kan mærke, at Peter virkelig brænder for sit arbejde, og de varer han køber og sælger.

1. Gebrauchtwarenladen
  2. Antiquitätengeschäft
  3. Gartenmöbelgeschäft
  4. Hausentrümpelung
  5. Geschäft für Second-Hand-Möbel

Vom Unternehmen geschrieben

Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com

Hervorragend

Alle Bewertungen

62 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og spændende udvalg

Peter, som ejer stedet, er en rar og fair købmand, som går op i at gøre kunden tilfreds. Med ærlighed og humor finder man hurtigt fælles fodslag. Varerne er af høj kvalitet og derfor også prissat derefter. Jeg købte en super flot bænk, som Peter tilbød at hjælpe med at bære ud i bilen.

22. Mai 2025

Kære Michael,
Din anmeldelse betyder meget for mig. Tusind tak!

De gladeste hilsner

Virkelig god service

Virkelig god service, meget hjælpsom, det bliver ikke sidste gang, vi handler med marskandiseren

18. Mai 2025

Kære Lene,

Tak for jeres fine anmeldelse.

Vi håber, I bliver glade for produktet.

I skal altid være velkomne tilbage som kunder.

Alt vel

Alt vel! God service. Har dog ikke pakket produktet ud endnu, men det ser fint ud!

17. Mai 2025

Kære Jacob A,
Vi håber varen lever op til forventningerne, når du pakker den ud.
Tak for din fine anmeldelse

Fantastisk service

Det var en god oplevelse fordi Peter virkelig gjorde alt for at jeg kunne handle selv om forretningen ikke var åben. Mit problem var at jeg kun var på Sjælland en dag og det var ikkeen åbningsdag. Det blev fikset, god service. Hyggelige samtaler frem og tilbage. Det var som om man havde kendt hinanden i længere tid. Super!

9. Mai 2025

Kære Jette,
Tak for hyggelig snak og handel.
Det er altid godt med tilfredse kunder. Det sætter vi stor pris på.
Tak for din gode anmeldelse.

God og hurtig service

God og hurtig service. Meget tilfreds

9. Mai 2025

Kære Morten,
Tak for handlen og, at du tog dig tid til al skrive en anmeldelse på Trustpilot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt at handle med en virksomhed…

Dejligt at handle med en virksomhed hvor en aftale er en aftale og de kommer til tiden 👍

29. April 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Også tak for din tålmodighed. Det er en fornøjelse at handle med kunder, der har forståelse for og energi til at mødes senere på en anden lokation end forventet 👍

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fin bænk

Lynhurtig reaktion på min forespørgsel om varen. Super fin bænk jeg fik købt. Står piv skarpt. Ikke sidste gang jeg handler hos Peter.

26. April 2025

Kære Lisette,

Tak for din fine anmeldelse.

Du er altid velkommen tilbage som kunde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god kommunikation med Peter…

Fantastisk god kommunikation med Peter under forløbet. Han følger op vores snak og kom ovenikøbet forbi med de to stole jeg havde købt “det var jo næsten lige på vejen”. God og behagelig service.

23. April 2025

Kære Eva,

Dejligt med en positiv anmeldelse. Tusind tak!

Jeg lever af at give god service, som kunderne forhåbentlig husker.

Stor anbefaling herfra

Fin kontakt, opfølgning og levering.
Kan absolut anbefale Peter.

11. April 2025

Kære Iludvigs

Tak for, at du tog dig tid til at lave den fine anmeldelse.

Stabil og imødekommende

Peter er imødekommende, kommunikativ og meget villig til at hjælpe. Gode priser, har min varmeste anbefaling.

11. März 2025

Kære kunde,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde min virksomhed på Trustpilot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og meget behagelig…

Super god service og meget behagelig kontakt. Handler gerne der igen. Varen var som beskrevet.

14. März 2025

Kære Jeannett

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at kunderne tager sig tid til at anmelde os - især positivt- på Trustpilot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behagelig og god oplevelse.

Vi har haft en rigtig god handel og kontakt med Peter. Hele vejen igennem har kommunikationen været behagelig og fleksibel - både på DBA, SMS og opkald. Vi købte en flot stol og ved levering blev vi ikke skuffede. Alt var som lovet. Hele forløbet har været en god oplevelse og jeg vil bestemt benytte Peter og hans forretning igen i fremtiden.

12. März 2025

Hej Nikolai,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Tak for god kommunikation.

Det glæder os, at du er tilfreds med handlen, og ser frem til at se jer igen i forretningen.

Mange hilsner

Fantastisk Service

Super oplevelse ved køb a KEVI stol. Peter leverede den til min kæreste som var på opgave i nærheden. Vi bor i Skælskør, så det var fedt med den service. Stolen er bare så fin og lige hvad jeg ledte efter ☺️

Tusinde tak for handlen Peter!

3. März 2025

Kære Johanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er guld værd, når kunderne er tilfredse, og vil bruge tid på at lave en anmeldelse på Trustpilot.

Tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fandt en stol på dba hvor jeg så…

Fandt en stol på dba hvor jeg så skriver til Peter, han fortæller mig at han faktisk har stolen i flere farver (vi finder frem til den rigtige farve til min datter som er hendes julegave). 5 min efter spørg han om min adressen og inden aften er omme har han leveret stolen til min dør🤩. Uden tvivl den bedst service jeg længe har fået, det er ikke sidste gang jeg har handlet med Peter. Jeg vil også til hver en tid anbefale alle at handle med Peter⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

15. November 2024

Kære Jonas,

Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive den flotte anmeldelse.

Gode hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin service og hurtig respons

Rigtig fin service og hurtig respons. Mulighed for fragt af varen til Jylland, og varen levede op til forventningerne. Kan bestemt anbefales.

23. Oktober 2024

Kære Nanna Valentin Gaarde,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er meget taknemmelige for, at du ville bruge tid på at lave anmeldelsen.

Glade hilsener

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De bedste anbefalinger

Har netop købe liggestol til haven og kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Super service, imødekommende og ikke mindst er jeg meget glad for mit køb🤗

11. Juni 2024

🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds med alt :)

Super tilfreds med min handel med Peter - hurtig respons, god kommunikation og eminent service! Varen var som ny og jeg fik tilmed en ekstra pude UB.
Køb: Daybed via DBA

27. Februar 2024

Kære Eva,

Tak for din gode anmeldelse.

Vi lever af tilfredse kunder, og er meget taknemmelige for, at du tager dig tid til at lave en positive anmeldelse her.

Endnu engang tak.

Vh.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god kommunikation og god pris og…

Super god kommunikation og god pris og levering. Tak for for handlen

28. September 2023

Kære Anders,

Det er dejligt med glade kunder.
Vi siger også tak for handlen.

Marskandiseren, Peter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr