Søde og ærlige mennesker der var på det hold jeg mødte deroppe på Fisketorvet. Så gode med tider og følte mig helt tilpas. Fik lavede brusk piercinger af den nye lærling Maria og de heler så fint. Ble... Mehr ansehen
Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg blev piercet hos master tattoo. Jeg fik både lavet rook og daith piercing. Jeg blev mødt af et meget smilende og professionelt personale, der fik mig til a... Mehr ansehen
God oplevelse med første piercing Min datter fik lavet en navle piercing( sin første piercing) af Elina på Fisketorvet. Det var en rigtigt god oplevelse hvor der blevet taget hensyn til en ung pige,... Mehr ansehen
Useriøs betjening og forfærdeligt booking system i Fisketorvet. Jeg havde booket en tid om fredagen til mandagen efter weekenden. Jeg har en tur på lidt over en time for at komme derhen; også når j... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Flotte og unikke tatoveringer og piercinger. Fisketorvet Shopping Center i hjertet af København.
Kalvebod Brygge 59, 1560, København, Dänemark
- +45 53388393
- info@mastertattoo.dk
- mastertattoo.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig god oplevelse
Min datter fik lavet en piercing af Elina (rødhåret pige) i fisketorvet. Det var simpelthen sådan en god oplevelse både for min datter og jeg der var med, at jeg er nødt til at dele den. Elina var meget tålmodig og både forklarede og gav sig tid til at det blev præcis som min datter ønskede. Både min datter og jeg følte os i meget trygge hænder. Tak Elina, for en virkelig dejlig og tryg oplevelse og en perfekt piercing, som min datter er meget glad for.
Værste sted at gå ind som kunde
Værste sted at gå ind som kunde. Et sted du bliver talt ned til. Hende den rødhåret skal sendes til kursus i kundebetjening, for hun har virkelig 0 forståelse og 0 respekt.

Antwort von Master Tattoo
Rigtig god oplevelse hos Elina
Jeg skriver normalt aldrig en anmeldelse, men synes helt klart at denne oplevelse fortjener.
Jeg blev piercet i øret af Elina på Østerbro. Hun var virkelig sød og dygtig, tog sig tid til at forklare det hele både før og efter, og fortalte altid hvad hun skulle til at gøre. Hun besvarede mine mange spørgsmål og var meget tålmodig. Jeg følte mig virkelig i trygge hænder hos hende. Hun kan helt klart anbefales 😊.
Jeg blev igår piercet af Elina
Jeg blev igår piercet af Elina, ved Fisketorvet.
Så god en oplevelse.
Jeg var lidt nervøs men det var intet problem, Elina tog sig god tid, og gjorde mig tryk på denne måde.
Jeg er så glad for resultatet!!
Fik lavet to piercinger i øret idag af…
Fik lavet to piercinger i øret idag af Rico, han var virkelig hjælpsom, venlig og tålmodig. Rigtig god oplevelse og meget professionel.
Rigtig god oplevelse
Jeg skulle ha min første tatovering og var mildest talt nervøs.
Jeg blev mødt af en Engelsk talende mand, med såååå meget tålmodighed og venlighed.
Resultatet var ligeså flot som jeg havde ønsket og jeg vil aldrig glemme den gode oplevelse og service.
Jeg vil helt klart anbefale Master tatto på Østerbro.
En god oplevelse
Jeg har i dag, sammen med min mand, haft en super god oplevelse i Tattoo shoppen v. Svanemøllen. Jeg blev betjent af den super dygtige Elina, som lavede den flotteste blomster Coverup, jeg længe har set. Hun giver sig god tid med både at lave tatoveringen og eftf. også hvordan man skal behandle den. En stor ros herfra til dygtige Elina.
Utrolig godt piercing sted
Min veninde og jeg var inde for at få lavet en næsepiercing. Vi blev begge betjent og behandlet af Elina, som var super sød og dygtig. Det var virkelig rart at blive sat godt ind i, hvordan det kom til at foregå og hvordan aftercare skulle foregå. Det var en rar oplevelse da der hele tiden blev sagt noget før action. indtil videre har det klart været en 10/10 oplevelse og jeg vil klart anbefale stedet!
Dygtig til piercing
God kundeservice, super dygtig til piercing 👌🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.