Mazda Nederland Bewertungen 1 945

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Begin Febr.2026 mijn cx30 naar de dealer gebracht voor de eerste servicebeurt.(kmstand 4620 km.) om de olie te verversen. Vooraf is niet gecommuniseerd over de kosten en tot mijn verbazing kreeg ik ee... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gepoogd contact met Mazda Nederland te zoeken via contactformulier van off.site én via onze 'Roos' van Mazda Nederland Het betreft een defecte sluiting electrische achterklep van een CX-30 bj. se... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Enthousiast Mazda rijder maar nu teleurgesteld. De CX30 presteert niet naar behoren: - accu meerdere malen leeg geweest, wordt dan gezegd ‘gebruikers fout’ nou: my ass. - gaat dan weer wel dan... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gewoonweg SLECHTE ervaring! Niet eerlijk tijdens de verkoop en achteraf slechte of geen klantenservice bij deze Mazda dealer in Ommoord. Bij Mazda Hoofddorp proberen ze nog wat goed te maken, maar... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Neem contact met ons op via: mazda.nl/contact

1,7

1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Mazda van Nieuwkerk Amsterdam

Wat is Mazda van Nieuwkerk Amsterdam toch een geweldige vestiging en wat werken er fijne mensen. Vandaag de aflevering van de tweedehands auto van onze zoon van 22. Alles keurig gecheckt en daar waar nodig nog wat extra's voor hem gedaan, te lief! Dave Rookhuizen maakte alle tijd voor hem en ze maakte er van de aflevering net zo een feestje van, als bij een gloednieuwe auto. En uiteraard mede dankzij onze auto adviseur, die deze parel had ontdekt,
Simon Kopinsky. Top auto's, top medewerkers, topbedrijf! Dank lieve allemaal...Anna Steen

29. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

coulance heeft men nog niet van gehoord…

coulance heeft men nog niet van gehoord bij mazda bijna 6 jaar mazda3 skyactiv hdbp pomp stuk bij 115000 km plus lekkende schokbreker kosten plusminus 1700 euro dan lees je dater veel problemen zijn met de hdbp in maleisie maar niks hoor mazda geeft niet thuis.ik geen mazda weer denk nu aan nwe dacia
hierbij nog een aanvulling vandaag een bericht ontvangen van mazda dus maar even gebeld je weet maar nooit een heer aan de lijn kon mijn auto niet, kenteken wel maar in gebrekkig nederlands (volgens mij was hij een fransman of belg) moest ik maar een mail sturen naar mazda eu heb er over nagedacht maar doe het maar niet, is allemaal tijdverknoeien want zowel een aanvraag van de nederlandse zowel een aanvraag door de duitse mazda garage voor coulance, werd afgedaan met auto is te oud en te veel kilometers dus verder praten over coulanse, heeft totaal geen zin ik zoek nu een garage die geen mazda dealer is, laat hem daar zijn 120000 km beurt geven en zeg tot ziens mazda maar ik nooit geen mazda weer dit was de laatste.

26. August 2021

Beste heer/mevrouw,
Wat vervelend om te horen dat je zo´n slechte ervaring hebt gehad. Zou je contact op kunnen nemen met ons klantcontactcentrum via info-nl@mazdaeur.com of kunnen bellen op 0800-2323966 (gratis vanaf een vaste lijn in Nederland)? Dan kunnen we deze klacht in behandeling nemen.
Groet,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik vind het gek dat als ik pech heb…

Ik vind het gek dat als ik pech heb Duitsland moet bellen omdat mijn dealer de auto geïmporteerd heb. Een zeer slechte zaak. Toen de auto gekocht werd zei men nog u kan u ANWB opzeggen wij komen u helpen. Nou vergeet het maar ik kon mooi de ANWB bellen omdat men in Duitsland niet wist waar Purmerend was. Wij balen hier enorm van.

13. August 2021

Beste Marianne,

Wat vervelend om te horen. We horen hier graag wat meer over. Zou je ons kunnen contacteren via 0800-2323966 (gratis vanaf een vaste lijn in Nederland) of info-nl@mazdaeur.com ? Dan kunnen we dit verder uitzoeken.

Groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mazda 3, zeer fijne auto.

Mazda 3, zeer fijne auto.

Rijden nu een paar maanden in de Mazda 3 Luxury en hij rijdt echt geweldig. Het interieur is ook erg mooi en voelt goed aan. Zijn zeer tevreden met onze aanschaf.

Enige nadeel is de lak die wel vrij snel beschadigd, maar dit wordt door de dealer probleemloos weer aangestipt. Helaas stonden wij in een zandstorm waardoor onze achterbak na een maand al veel beschadigingen heeft die niet aan te stippen zijn.

Paar verbeterpuntjes software matig:
- Dagrijverlichting achter standaard aan kunnen zetten
- Graag carplay navigatie instructies in head-up display
- Graag schakelindicator in head-up display.
- Cruise Control instellingen graag bestuurder gebonden maken, afstandsinstellingen beginnen vaak weer op de standaard.
- Achteruitrij camera heeft geen meedraaiende gele lijnen op het grote scherm, bij vooruit parkeren wel.

En 3 verzoeken voor een volgende model update:
- Ruitenwisserverwarming ontbreekt op sproeikop. in de winter werkt de ruitenwisser hierdoor niet (vast gevroren)
- Draadloze carplay toevoegen
- Stoelkoeling zou echt fijn zijn met het leer

6. Mai 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nieuwe Mazda 2 die voelt als 2e hands

Eergister 30 april 2021 een nieuwe Mazda 2 gekregen.
Waxoyl lakverzegeling ziet er uit alsof het is opgebracht zonder uit te poetsen.
Achterbak ziet eruit alsof ze met vuile handen de zijpanelen op hun plaats hebben gedrukt zonder enige poging dat schoon te maken.
Tijdens rijden op de snelweg gaat het oranje waarschuwingslampje van de stuurbekrachtiging regelmatig branden.
Ook het lampje dat ik buiten mijn rijbaan ga komen gaat regelmatig branden (wat absoluut niet het geval is)
Tijdens rijden op de snelweg kreeg ik een geluidsalarm en het lampje van mijn bandenspanning verkeerd ging en bleef branden.
De bedieningsknoppen links en rechts op mijn stuur zitten niet op dezelfde hoogte, scheef dus.
Dit alles geeft mij het idee een 2e hands auto te hebben gekocht i,p,v, een gloednieuwe.

2. Mai 2021

Beste Henny,
Het spijt me om te lezen dat u een mindere ervaring heeft met uw Mazda2. Zou u ons kunnen mailen op info-nl@mazdaeur.com? Dan nemen we contact met u op.

Cilinderuitschakeling: een ramp!

Mijn gloednieuwe CX 5 trilt als gevolg van de cilinderuitschakeling bij constante snelheden van rond de 50 en 80 km per uur. Vergelijkbaar met de resonantie die wordt gevoeld als je met open ramen rijdt. Dealer heeft technisch rapport opgesteld maar Mazda Nederland doet het af als een producteigenschap. Dat is larie. Producteigenschappen zijn dingen die typisch zijn voor een product en voor elke klant hetzelfde zijn. Er zijn Mazda rijders die geen problemen ervaren door de cilinder uitschakeling maar wereldwijd kom je op het internet ook klachten tegen. Vreemd overigens dat de CX 5 met automatische transmissie uitgerust is met een trillingsdemper en de handgeschakelde niet
Mazda steekt de kop in het zand en laat de belangen van de uitstoot bepalingen zwaarder wegen dan het vertrouwen dat mazda fans jarenlang in dit merk hebben gesteld. Ik heb een mooie auto maar ik beleef er geen plezier meer aan. Ben er klaar mee. Morgen naar de dealer en daarna beraden op juridische stappen. Het kan toch niet zo zijn, en een groot merk als Mazda onwaardig, dat zo'n dure auto niet levert wat je daarvan mag verwachten.

29. April 2021

Noggg meer tevreden

We waren al tevreden over onze vorige Mazda CX-5's. Met het 2021 model zijn we noggg meer tevreden! Ook FreeRoad Almere heeft ondanks de Coronatijd super geholpen en de wagen Corona-proof nog vlak voor de jaarwisseling afgeleverd. Dat was een knallend en mooi begin van 2021!

9. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sinds november 2019 rijd ik met veel…

Sinds november 2019 rijd ik met veel plezier in een nieuwe CX 30. Niks te klagen. Maar de kans is groot dat je ooit eens schade rijdt. Zo ook ik. Eind december 2020 schade gereden. In overleg met verzekeraar naar schadehersteller. De auto zou in 4 dagen klaar zijn. Dit werd weken. Wat blijkt, de onderdelen kunnen niet geleverd worden. Na weken in een leen auto te hebben gereden gezegd mijn Mazda rijklaar te maken. Met de beperking dat de rechter voorportier niet te gebruiken is en Keyless niet werkt. Blijkbaar is het heel moeilijk een deur hendel te verkrijgen.
Inmiddels contact opgenomen met mijn service partner. Zij kunnnen het bestellen en is het de dag erna binnen. Schadehersteller gebeld n neemt contact op. Besteld het onderdeel en oeps.....krijgt de volgende dag het bericht dat het onderdeel niet leverbaar is. Ik mijn service partner bellen....... ik krijg te horen dat ik het onderdeel daar niet heb besteld en kunnen dus niks voor me doen. Ik heb toch mijn auto bij jullie gekocht en is bij jullie in onderhoud? Meneer we kunnen niks voor u doen! Mazda Nederland gebeld. Wij kunnen niks voor u doen. De onderdelen gaan via Mazda België.
Inmiddels is het 20 maart en nog steeds geen onderdeel......
Mijn zogenaamde service partner snap het woord service niet en Mazda Nederland kan blijkbaar ook niks betekenen......
Conclusie: genieten van je Mazda maar rijdt geen schade.

20. März 2021

Beste Jan,
Het spijt me om te lezen dat u problemen ervaart met uw Mazda na een schade. Zou u dit kunnen e-mailen naar info-nl@mazdaeur.com ? Dan kunnen we verder contact met u opnemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik heb een nieuw model CX-30 uit 2021 besteld. Het is in perfecte staat afgeleverd door Hartgerink en Klomp in Hoofddorp.

Allereerst moet ik zeggen dat de klantenservice van Hartgerink en Klomp geweldig was. Ik heb contact opgenomen met andere dealers (Volvo, Lexus, Toyota) maar geen van hen was zo goed als Mazda.

Ten tweede rijdt de auto gewoon heel goed. Ik denk dat er meer reclame moet worden gemaakt voor de update naar 2021 Skyactive-X. De rijervaring is veel beter in vergelijking met de vorige versie.

Al met al een geweldige auto, geweldige ervaring!

17. März 2021

Mijn Mazda 3

Sinds eind januari ben ik in het bezit van een Mazda 3 Luxury uitvoering. Wat een genot om in deze auto te rijden. Zeer stil en met de Bose geluidsinstallatie rijd je de kilometers helemaal met gemak weg. De snelheidsafhankelijke cruise control helpt je zeer ontspannen te rijden. De automaat doet zijn werk prima. Ik heb absoluut geen spijt van deze aanschaf en kan een ieder die op zoek is naar een nieuwe auto aanraden om in een Mazda 3 een proefrit te maken.

16. März 2021

Ervaring Mazda 2 na 5000 km

Sinds november 2020 ben ik in het bezit van een nieuwe, handgeschakelde Mazda 2 Signature in de kleur Soul Red Crystal Metallic. Deze bevalt tot nu toe uitstekend! De auto is comfortabel en het is best stil aan boord. Ik rijd voornamelijk lange afstanden en zit tot nu toe op een aan de pomp gemeten gemiddeld verbruik van 1 op 21,4 na 5376 km (spreiding 1 op 19 tot 1 op 24). Ik schakel vroeg op en maak gebruik van de adaptive cruise control waarbij ik op de snelweg een max aanhoud van 90-100 km/uur. Het verbruik zou dus zeker ook hoger kunnen ;-)
Ik tank uitsluitend ethanolvrije E98 premium benzine. Dat hoeft natuurlijk niet maar als motorrijder ben ik een beetje een nerd op dat vlak misschien.
Ik heb bewust gekozen voor deze Mazda vanwege zijn 4 cilinder atmosferische motor met 1,5 liter cilinderinhoud. Niet dat ik ervaring heb met kleine 3 cilinder turbomotoren maar voor mijn gevoel krijgen deze blokjes teveel voor hun kiezen.
De auto is aangeschaft bij Terpstra in Groningen. Vriendelijke bejegening en transparant in de onderhandelingen. Verder nog geen ervaring qua service bij beurten etc.

8. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mazda CX-30 met X-motor, een wonder van techniek.

Enkele maanden geleden een nieuwe Mazda CX-30 anniversary edition aangeschaft bij Freeroad Zwolle. En zeer positieve ervaring. Buiten het feit dat de CX-30 een geweldige auto is voor ons, is ook het team in de showroom een verademing. Ze zijn zeer klantvriendelijk, geven goed advies en kunnen een auto goed aanprijzen.
De CX-30 is een pracht auto, zowel van binnen als van buiten, ook de X-motor onder de motorkap is een lust voor het oog, prachtig afgewerkt en een klein wondertje van techniek met sublieme prestaties.

2. März 2021

Kat in de zak..…

Ik rij al jaren naar volle tevredenheid Mazda. Vorig jaar de overstap naar elektrisch rijden gemaakt. Een prachtige auto met één heel groot minpunt: het bereik!! Beloofd was 200 km maar ik kom niet verder dan 148 km en toen het koud was kon ik 100 km met een volle accu rijden. Ik heb dus enorme spijt en zeker van mijn vierjarige leasecontract. Ik heb begrepen dat Volkswagenrijders hetzelfde is overkomen met de E-Golf. Daar wordt door de fabrikant wel aktie op ondernomen.

20. Februar 2021

Beste Claudia,
Het spijt me om te lezen dat je niet tevreden bent met de MX-30. We zouden graag met je in contact komen hierover. Zou je ons kunnen mailen op info-nl@mazdaeur.com?
Alvast bedankt.
Mazda Motor Nederland

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr