Begin Febr.2026 mijn cx30 naar de dealer gebracht voor de eerste servicebeurt.(kmstand 4620 km.) om de olie te verversen. Vooraf is niet gecommuniseerd over de kosten en tot mijn verbazing kreeg ik ee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gepoogd contact met Mazda Nederland te zoeken via contactformulier van off.site én via onze 'Roos' van Mazda Nederland Het betreft een defecte sluiting electrische achterklep van een CX-30 bj. se... Mehr ansehen
Enthousiast Mazda rijder maar nu teleurgesteld. De CX30 presteert niet naar behoren: - accu meerdere malen leeg geweest, wordt dan gezegd ‘gebruikers fout’ nou: my ass. - gaat dan weer wel dan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gewoonweg SLECHTE ervaring! Niet eerlijk tijdens de verkoop en achteraf slechte of geen klantenservice bij deze Mazda dealer in Ommoord. Bij Mazda Hoofddorp proberen ze nog wat goed te maken, maar... Mehr ansehen
Neem contact met ons op via: mazda.nl/contact
Kouwe Hoek 8, 2741 PX, Waddinxveen, Niederlande
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ik heb een mazda private lease. Nu heb ik ergens een lekke band gereden en nu krijg ik toch een rekening omdat het "anders dan slijtage" is... Om bij mijn huis te komen moet ik telkens 250 meter een steeg op, dus als straks mijn schokbrekers "anders dan slijtage" eerder op zijn moet ik die ook betalen?!
Op de website staat;
Rijd zorgeloos all-in in een nieuwe Mazda, voor een vast bedrag per maand. Dat betekent dat je niet meer hoeft na te denken over zaken als verzekeringen, wegenbelasting en de afschrijving van de auto. En bij onderhoud breng je de auto gewoon naar je Mazda dealer, en zijn de kosten voor Mazda Leasing.
Mooi niet dus! Daarom 1 ster, misleidende advertentie!

Antwort von Mazda Nederland
Mazda geeft de garantie dat je, indien je de jaarlijkse onderhoudsbeurt door hun laat uitvoeren, je via Mazda euro service pech hulp krijgt in binnen en buitenland. Helaas hebben wij tot twee keer toe de ervaring dat Mazda niet bereikbaar is bij pech onderweg. In augustus vorig jaar in Oostenrijk en vandaag in Nederland. Onze Mazda dealer betreurd dit maar doet hier verder niets aan. Waardeloos als je er van uit gaat dat hulp bij pech onderweg onderdeel is van je pakket als je op reis gaat. Wij gaan stoppen met de dure onderhoudsbeurten bij de Mazda dealer en een ANWB lidmaatschap afsluiten. Daar laten de reviews van zien dat zijn wél betrouwbaar zijn.
De auto zou in februari geleverd worden. Netjes een mail dat hij op de boot stond vanuit Japan.
Helaas. Hij zat er niet bij.
Zelf moeten navragen wanneer de auto dan wel kwam.
Op de boot van half maart zou hij zeker zitten.
Wederom helaas.
Geen bericht van de dealer en weer zelf moeten bellen. Wisten niet meer te vertellen dan dat ze het ook niet wisten, maar misschien zou Mazda Nederland verder kunnen helpen.
Alweer helaas.
Deze mochten geen informatie geven, alleen maar aan de dealer.
De communicatie van Mazda is gewoon slecht!!
Vertel gewoon wanneer de auto wel komt en maak er geen poppenkast van!!
Mazda Nederland,
Wat een onzin!!
Corona een oorlog in Oekraïne, wat heeft dat met de levering van een auto uit Japan te maken?
Gewoon een lachwekkend antwoord, waarvoor ik me zou schamen!!

Antwort von Mazda Nederland
De slechtste service ooit in meer dan 50 jaar, als ik nul sterren kon geven dan nul.
Auto loopt in de garantie (een CX 5 uit 2021).
Enige weken geleden in het weekend werd de motor ineens niet meer warm de temperatuur bleef op zo'n kleine 50 graden hangen. Een goede bekende concludeerde al heel snel dat de thermostaat kapot was, een reparatie van niks dus maar aangezien het een nog in de garantie lopende auto was moest ik maar naar de dealer zei hij (terecht lijkt mij).
Op de eerst volgende werkdag naar de dealer (Louwman) gegaan en de klacht uitgelegd maar ik moest 4 weken wachten alvorens ik de auto ter reparatie aan kon bieden (ik kon er toch gewoon mee rijden zei men !!).
Op mijn vraag hoe dat dan moest als de thermostaat zorgde voor een kokende motor kreeg ik als antwoord dan moet u die tijd maar een auto huren!!
Dus toch maar een afspraak gemaakt, er werd een HUUR auto aangeboden als hij gerepareerd moest worden (dit afgewezen!).
Vandaag de auto gebracht en na een paar uur kreeg ik een telefoontje van "we hebben geconstateerd dat de thermostaat kapot is" (dat wisten ze dus v.rd.mm. al 4 weken!) maar de onderdelen zijn niet voorradig en we weten niet wanneer die binnen zijn, u kunt de auto weer ophalen.
Bij het ophalen werd ik notabene uitgelachen.
Ik heb echt bloedlijk de zaak verlaten, voor mij nooit geen Nazda meer en zeker geen auto van Louwman.
Kan het nog slechter? ik geloof het niet dit was "eens maar nooit meer".

Hoi,
Wij rijden nu de tweede Mazda Cx5 van Mazda Haagstad. De eigenaar en en de mensen die er werken staan klaar voor de klant zei hebben de service hoog in het vaandel staan. Het is niet als je de deur uit ben je met de auto dat ze niet meer helpen het Team van Mazda Haagstad staat altijd klaar voor u.
Ook als u schade met de Mazda heeft regelt het team een datum wanneer hij gerepareerd kan worden en er staat dan netjes vervangend vervoer voor u klaar.
En niet te vergeten de koffie is ook heerlijk.
Dus wilt u een Mazda kopen doe het dan bij Mazda Haagstad.
De dealer, Baak Autocenter, is fantastisch. Het hoofdkantoor laat het wel afweten. Via de dealer heb ik een officiële Mazda towing package voor mijn CX9 laten installeren. Hiermee wordt het trekgewicht (aldus Mazda) zelf verhoogd.
Het RDW wilt, om het kentekenbewijs aan te passen, een korte verklaring dat deze trekeigenschappen inderdaad behoren bij dit officiële optiepakket van Mazda. Deze eigenschappen staan zowel in de brochure en in het instructieboekje.
Mazda Nederland weigert in een verklaring te bevestigen dat het klopt wat zij in het instructieboekje en brochure claimen over het trekgewicht.
De dealer en ikzelf begrijpen hier niets van. Zonder de verklaring is het aangeschafte optiepakket namelijk nutteloos.
Waarom verkoop je iets als je tegelijk de gebruiker niet in staat wilt stellen dit naar zijn potentie te gebruiken?

Antwort von Mazda Nederland
In december 2021 een nieuwe Mazda CX30 via Mazdalease aangeschaft. inclusief Sportpakket wat uiteindelijk nooit geleverd is ivm een materiaal/leveringsprobleem. in overleg met garage (te Dordrecht, die inmiddels geen dealer meer is) een half jaar geleden afgezien van het Sportpakket, maar de leasekosten zijn niet aangepast. Onmogelijk om contact te krijgen met Mazdalease en mijn contract wordt maar niet aangepast. Ik zou €39 per maand minder moeten betalen maar ze blijven de oude rekening maar sturen. Hele slechte service, Auto is Prima, maar nooit meer een private lease bij Mazda Lease!

Antwort von Mazda Nederland
Dealer in Dordrecht gestopt. Je ontvangt geen enkele informatie van Mazda Nederland.

Compleet waardeloos.
al jaren bezig om een terugroep actie voor een RX-8 op orde te krijgen, dealer 7 km van huis mag de onderdelen niet bestellen , want niet bevoegd om aan deze auto te sleutelen... antwoord: breng hem maar naar een dealer 130 km verderop.
Men reageert niet op mail en telefonisch weigeren ze je gewoon te helpen en blijven met dezelfde antwoorden komen.
hoe mooi de wagens ook zijn, hoe goed de dealers ook zijn, het hoofdkantoor is waardeloos.
Ik heb in september mijn nieuwe Mazda mx30 op kunnen halen. Vanaf het begin heb ik problemen met het opladen van de auto. Als eerste werd mij verweten dat ik de auto op had geladen met de thuislader. Die mag je schijnbaar niet gebruiken want dan krijg je een storing. Na een aantal keren bij de garage te hebben gestaan kwam eruit dat de thuislader die bij de auto is geleverd niet goed was. Dit is opgelost met een thuislader van Hyundai. Nogmaals werd me duidelijk gemaakt dat ik geen thuislader mag gebruiken terwijl dit nergens op de website van mazda staat vermeld.
Daarna bleven de storingen met het laden aan een laadpaal opkomen. Na weer bij de garage te hebben gestaan wordt na drie maanden toegegeven dat het een bekend probleem is bij Mazda Nederland. Wel jammer dat ik eerst weer werd verweten dat ik aan een slecht aangesloten laadpaal had gehangen.
Mazda werkt aan een oplossing is het enige wat ik te horen heb gekregen. Het valt me vies tegen hoe Mazda Nederland zijn klanten behandeld. Ik koop een nieuwe auto om geen problemen te hebben. Die illusie is nu uit de wereld.

Antwort von Mazda Nederland
Prachtige auto's met goed design, rij nu rond in een mx-30 en de service is top! Zat een klein probleempje in de spiegel en die werd direct verholpen!
Super slechte auto’s. Ik rijd een Mazda cx-30. Nog geen 60.000 op de teller en al voor de tweede keer een fors motorprobleem. Dit schijnt een bekend probleem te zijn bij de Skyactiv-x motor.
Helaas sta ik nu met pech langs de weg. De leasemaatschappij heeft de Mazdapechhulp ingeschakeld. Deze is helaas niks beter zo niet nog slechter dan de auto zelf. Uit pure armoede heeft de leasemaatschappij de ANWB moeten bellen aangezien deze reeds ruim twee uur op zich laat wachten en eveneens niet kan aangeven wanneer deze dan wel komt.De ANWB heeft bevestigd er binnen 20 minuten te zijn.
Kortom, geen Mazda cx-30 kopen. Super mooie en fijne auto maar helaas zeer onbetrouwbaar.
Oooja, bijna vergeten dat de airco ook al stuk is geweest bij ongeveer 50000 km en het twee weken duurde om de auto te maken. Oorzaak onbekend. Er zat geen koelvloeistof meer in het systeem met bijbehorende gevolgen echter werd er geen lek aangetroffen en wist men niet hoe dit nu heeft kunnen gebeuren.

Antwort von Mazda Nederland
Waardeloze service van Mazda EuroService en Mazda Nederland, helaas is 1 ster nog teveel. Van onze Mazda was bekend dat er een belangrijke terugroepactie (brandstofpomp) op zat maar hiervoor was nooit bericht naar ons gestuurd. In Duitsland liet de Mazda ons staan als gevolg van het bij Mazda Nederland bekende probleem. De service die ons toen door Mazda Euroservice is geboden was ver onder de maat, eigenlijk totaal geen service. Terwijl ons gezegd was dat we de ANWB konden opzeggen, omdat we dezelfde service via Mazda Euroservice hadden. Ook de afhandeling door Mazda Nederland was beschamend! Totaal geen dossier, afspraken zijn niet nagekomen en gemaakte kosten, welke volgens afspraak gedeclareerd zouden kunnen worden, zijn na veel gedoe uiteindelijk vergoed met een commerciele Mazda waardebon, op naam uitgegeven, alleen in 1 keer te gebruiken en slechts 1 jaar geldig (volgens regels moet dit minimaal 2 jaar zijn)! Een waardebon wilden we niet, maar Mazda bood geen andere optie, gewoon het bedrag overmaken was ineens niet mogelijk! Een wezenlijk deel van onze vakantie hebben we moeten besteden aan de nalatigheid van Mazda en het gebrek aan service van Mazda Euroservice, maar fatsoenlijke excuses hebben we helaas nooit ontvangen.
Ook voor Mazda Euroservice geldt: als het te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook!
Een standaard reactie van Mazda om contact met hen op te nemen heeft geen zin, dit hebben we al zeer vaak gedaan en heeft niets opgeleverd.
08-11 aanvulling op reactie Mazda Nederland.
Een voor de bühne reactie die ook feitelijk onjuist is maakt de ergernis over het handelen van Mazda alleen maar groter!! De dealer staat helemaal buiten deze casus en tracht zijn klanten tevreden te houden, iets wat Mazda Nederland / Mazda Euro Service zelf totaal niet lukt!
Mazda wees een professionele organisatie, vergoed gewoon de voorgeschoten kosten van je klant en ga fatsoenlijk om met de ellende van een verstoorde vakantie als gevolg van onjuist handelen door Mazda.
Deze casus staat niet alleen, kijk gerust naar gelijksoortige ervaringen van andere reviewers.

Antwort von Mazda Nederland
Jammer dat je maar één algehele waardering kunt geven. Over de auto (Mazda 6 sportbreak 2018) ben ik namelijk uitermate tevreden, 5 sterren wat mij betreft. Over de dealer ben ik minder tevreden, en ook de Mazda Euro Service verdient geen top beoordeling. Als de auto geïmporteerd is uit het buitenland, moet je naar dat bewuste land bellen. Niet te begrijpen vind ik.

Antwort von Mazda Nederland
Mazda euroservice kun je beter geen gebruik van maken. Hele onprofessionele medewerkers aan de lijn die echt geen idee hebben waar ze het over hebben. En dat terwijl je in nood in het buitenland staat.
Wij zijn inmiddels 2 maanden terug en de slechte communicatie daar gelaten, vind ik het een hele kwalijke zaak dat wij al die tijd al wachten op een declaratie van kosten die wij gemaakt hebben. Kosten die beloofd zijn terug te krijgen en ook nog door fouten vanuit de euro service centrale zoals vervangend vervoer wat niet goed was verwerkt en wij zelf hebben moeten voorschieten.
Sluit vooral ergens anders een pechhulp af als je een Mazda koopt.

#mazdaeuroservices #mazdanederland #mazda
Wat een verschrikkelijk slechte services levert de mazda euro services. De genen die redder in nood zou moeten zijn is nu het grootste probleem.
Sta je dan midden in duitsland met en mazda 2 die een kapotte brandstofpomp heeft. Een onderdeel wat notabenen vervangen had moeten zijn aangezien er een recal op zit.
De mazda euro service is tergent traag. Ondertussen ben ik al 5 uur bezig en sta ik al 2 uur bij een garage, waar van ik 1,5 uur in de wacht aan de telfoon, die ondertussen al meer dan een uur dicht is (dus ik sta gewoon buiten). Een mogelijke reparatie kan morge in de loop van de dag pas (wanner ze tijd hebben) en er volgt geen enkele goede oplossing vanuit het noodnummer wat bij een privet lease hoord.
De dame aan de telefoon frustreert de boel kompleet en wil niks anders bedenken dan het boekje voorschijft, echter maken al deze oplossing het voor ons veel moeilijker en de vakantie in deze toch al lastige tijd veel duurder dan gepland.
Haar advies is morge het hoofdkantoor maar even bellen en het dus nu zelf maar uitzoeken in de middel of nowhere.
Er is blijkbaar niemand die een belissing mag maken bij de mazda euro service en ze heeft ze al gedrijgt met het ophangen van de telefoon.
#Mazda als je mensen niet of slecht helpt op hun vakantie is er een ding zeker... je bent ze voorgoed kwijt als klant. Voor mij nooit meer een mazda!
Kleine update: na weer in de wacht te hangen voor 20 min neemt iemand de telefoon (volgens mij perongeluk op) en hoor ik keihard gelach, blijkbaar is mij situatie heel erg leuk....
Update 2: om 20:10 staan wij nog steeds still in een vreemde Duitse stad zonder hulp... nu al 6 uur bezig!!!
Ik heb een review geschreven over de dealer in Maarssen wat betreft de krassen in de lak.
Er komt dan een reactie van Mazda-Nederland van wat vervelend om te horen neem even contact met ons op dan nemen we het in behandeling
(Standaard bericht van Mazda Nederland)
Maar goed, ik bellen voor de 2x (ik had al gebeld en zou door de persoon terug gebeld worden maar dat gebeurde niet) uitgelegd wat er allemaal is gebeurd.
Maar Mazda Nederland wil helemaal niets in behandeling nemen het bericht wat ze sturen van o,o, wat vervelend om te horen dat is enkelt voor de bühne want het interesseert ze geen ene snars.
Mazda Nederland zegt, u moet het maar met uw dealer regelen wij kunnen er niks mee.
Op deze manier kom je er lekker makkelijk vanaf.
Hoe Mazda Nederland met zijn klanten omgaat krijg je tranen van in je ogen.

Antwort von Mazda Nederland
Tijdens schoonmaken van de mx-30 van 9 maandjes oud met een tuinslang heeft de bumper stukje verf losgelaten😒😒...tis maar goed dat ik de nieuwe auto met me handen was en niet met hoge druk. Auto gekocht in duitsland bij de dealer die hem als demo auto. Bij de dealer geweest die de auto eerst door hun schade reparateur liet beoordelen ( bumper nooit eraf geweest maar durft niet met zekerheid te zeggen) nu zegt "mazda hoofdkantoor" dat het mss steenslag is of overgespoten oude steenslag. Als met steenslag een plek van ongeveer 2euro munt los kan laten, is de verf er sowieso niet goed opgespoten. Als het opgeknapte steenslag is, ben ik opgelicht door een mazda dealer zelf. Een bedragje van €450,- maar de service die eraan vasthangt en de klant tevredenheid en de mond op mond reclame die hieraan vasthangt is onbetaalbaar want met deze kwaliteit en service...raad ik iedereen af om een mazda aan te schaffen.
Update 30-08-2022: jammer dat vakantie periode ertussen zat, maar doorverwezen door mazda NL naar een dealer. Hier hebben ze de schade beoordeeld en fotos gemaakt. Mazda NL was hier niet tevreden mee dus moest ik nieuwe fotos aanleveren. Ook deze fotos waren niet goed genoeg voor ze. Vandaag gebeld en antwoord is dat de dealer weet wat voor fotos ze moeten aanleveren..?? Als ze dat weten waarom zijn de vorige dan niet goed gekeurd voor beoordeling?? Schandalig hoe ze zo klanten helpen. Wat ik wel heb geleerd is dat je moet wegblijven bij de service die mazda levert en ook de dealers hiervan. RAMPZALIG!! Tot je betaald ben je de beste klant daarna een en al drama...02-09-2022: heb de auto maar afgegeven aan een schadehersteller want mazda nederland en hun dealers bereik je vrij weinig mee👍 Bedankt voor de top service

Antwort von Mazda Nederland
Slechtste pechhulp aller tijden, welke Mazda heeft ondergebracht bij HVD. Medewerkers van HVD kunnen over het algemeen niet omgaan met assertiviteit van hulpvragenden. Noodgedwongen lid moeten worden van de ANWB, welke mij uitstekend hebben geholpen. HVD sturen alleen maar takelbedrijven, kunnen niet veel en uiteindelijk moet je volgens Mazda Euro Service maar contact opnemen met de dealer. Ik adviseer Mazda om hun pechhulp, met zoals bij BMW, onder te brengen bij de ANWB. Volgende auto toch maar weer een Lexus.
CX30 nu 2 jaar in bezit. Nog steeds een fantastische auto. Mooi snel goede afwerking highend interieur en highend geluid met de bose optie. Er is in deze klasse geen auto met een beter geluid!
2 beurten gehad alles prima. Een garantie item waren de spiegels die steeds jnklappen. Maar vervangen onder garantie en werken weer perfect nu zonder geluid.
En als aller belangrijkste : betrouwbaarheid. Dat kunnen ze daar wel in japan. En kwaliteit ook. Kijk eens naar de productie video van mazda op YouTube. Wat een discipline en toewijding die mensen. Dat kunnen ze in Europa nooit bereiken...
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.