Fantastisk oplevelse. Meget venlig og opmærksom betjening og god vejledning om kødet. Superlækkert mørt kød, dejligt krydret tilbehør. Er ret vild med, at kødet ligger i modningsskabe, så gæste... Mehr ansehen
Hyggeligt sted med rigtig dejlig mad og god betjening. Vi mødes i Ringsted 1 x om måneden med en tur til en lokal barber shop, hvor vi ta'r ud og spise bagefter. Der er mange fine spisesteder i byen,... Mehr ansehen
Holdt jubilærums middag for 15 personer hos Meatery i Ringsted, med 3 retters menu. Hele aftenen var perfekt, ligefra tilberedning til service, der blev taget hensyn til allergener. En perfekt... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
[M]eatery er Ringsted’s nye spændende Café & Restaurant. Vores moderne indretning er med til at give en hyggelig stemning, maden og kvaliteten altid i top.
Sct. Knudsgade 1, 4100, Ringsted, Dänemark
- ringsted@meatery.dk
- meatery.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
De laver god mad og lasagnen er god der…
De laver god mad og lasagnen er god der er god service og man kommer hjem med et stort smil og en fyldt mave😁
Lækker mør og velsmagende bøf med…
Lækker mør og velsmagende bøf med tilbehør 👍
Meatery Ringsted er et klart must try!
Meatery Ringsted er et klart must try, hvis man er til kvalitets kød der har fået lov til at modne, alt for at give gæsten en kraftig og saftig bid.
Min kone og jeg er kørt 40 minutter for at fejre min fødselsdag, da vi var blevet anbefalet Meatery af nogle i familien.
Jeg er en kæmpe kød elsker og er absolut IKKE blevet skuffet.
Prisen afspejler kvaliteten.
Er du som mig, så prøv Meatery Ringsted.
Anbefalet af familie der bor i…
Anbefalet af familie der bor i Ringsted, det er helt klart de 40 minutter i bil værd fra taastrup, hvor vi kommer fra.
Lækker mad, god service og en resturant med en god atmosfære.
God mad, god service
Fremragende service og et fantastisk imødekommende personale.
Maden var i top, kan anbefales :)
Rigtig god oplevelse med velsmagende…
Rigtig god oplevelse med velsmagende mad, der var tilberedt meget fint. Personalet var venligt, og stemningen hyggelig
Rigtig dejligt kød
Rigtig dejligt kød, flot stegt. Gode pommesfritter.
Hyggelige omgivelser og god betjening.
Meatery materidt
Ankom 19.15 - fik vores mad 20.25. Tilbydes en kop kaffe på huset grundet forsinkelsen. Mad:: En grå, gennemstegt oksemørbrad (med klistret pebersovs) bøffen var bestilt medium. Tjener / manager? Spørger om det smager os. Må konstatere at bøffen ér gennemstegt- tilbyder lidt utydelig t en øl? Øh! Nej tak, Vi sidder og drikker rødvin…”vi finder på noget” siger han og forsvinder - vi ser ham aldrig igen.
Coleslaw fed og gullig. Bvadr!
Pommes fritetterne var udmærkede.
2 flade kopper kaffe som plaster? Dem fik vi helt naturligt på en italiensk i Nykøbing F oven på et bedre måltid til det halve af hvad vi kom af med på Meatery.
Smart i en fart - mindre professionelt
Ps. Lad være med at prøve at overtale kunderne til noget andet end det de bestiller- vi er ikke med i en konkurrence om højere omsætning.
Meatery i Ringsted
Meatery i Ringsted, er virkelig en køretur værd! Magen til lækkert mad og fantastisk betjening.
Kæmpe anbefaling til det lækre sted, med dansk kød på menukort og folk der tilbereder det så lækkert, så selv kødskeptikere bliver kødelskere 👌
Skøn oplevelse
Meatery i Ringsted er virkelig et besøg værd. Maden er lækker, veltilberedt og mere end rigelig, så man går aldrig sulten derfra. Vi blev også mødt af en rigtig sød og imødekommende tjener, som gjorde oplevelsen endnu bedre. Hyggelig atmosfære og god kvalitet – helt klart et sted, jeg vil komme tilbage til.
Rigtig god oplevelse !!
Rigtig god oplevelse.
Ekstremt lækkert kød.
3 forskellige slags gode sovser. Super fine sprøde grønsager.
Virkeligt godt personale!
Super søde og gode :-)
Jeg var inde og spise på Meatery,
Jeg var inde og spise på Meatery,
fik forret, hovedret og dessert,
Perfekt stegte bøffer, masse smag af kødet og deres service var helt bestemt i top!
Kan klart anbefales.
Fantastisk mad🎉😍
Fantastisk mad. Endnu bedre service. Det er helt klart. Et besøg værd. Kødet er mørt tilbehøret er veltillavet.
Alt i alt en fremragende oplevelse
Super god mad og service….
Super god mad og service….
Altid god mad og service
Vi har været på Meatery en del gange efterhånden, siden vi flyttede til Ringsted tilbage i 2020. Prisen er selvfølgelig i den høje ende, men taget i betragtning af service og kvaliteten på kødet og andre råvarer, så er det klart det værd i vores optik.
Vi var senest på Meatery til aften, hvor alt selvfølgelig var som det plejede. Rigtig god service fra tjenerne, samt virkelig god mad.
Vi vil altid anbefale Meatery til andre. Prisen er klart det værd.
Et sted man bare skal opleve
Fantastisk oplevelse i det hele. 😍😍😍Maden var perfekt det smagte himmelsk og kundeservicen var helt fantastisk
Fantastisk mad og betjening
Vi spiste tomahawk steak på 1,5 kg.
Far og søn.
Fantastisk betjening og virkelig god mad.
Fedt med at de kun kører med 100% dansk kød, 5 store stjerner.
Rigtigt dejligt sted og dejlig…
Rigtigt dejligt sted og dejlig betjening og rigtigt god mad
Super fin mad
Super fin mad, god information omkring maden og service
Et dejligt sted med god mad og en…
Et dejligt sted med god mad og en voksen portion. Jeg blev mæt!👌😁
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.