Vi har flere gange besøgt stedet. Nu “holder vi en pause”… Var ude at spise med et vennepar. Dårlig oplevelse denne gang. Bøfferne er gode - men dyrt, da div. garniture, osv kommer oveni. Rigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte takeaway Beef&ribs til 4 + 1 x ribs menu. Det var super lækkert og bøfferne og ribs var så møre og salaten var også virkelig lækker. Ikke en finger at sætte på noget. Klar anbefaling herfra.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er du parat til lidt godt fra grillen? Perfekt. Ferdinands disker op med de lækreste grillede retter, hvor fisk, grønne lækkerier, svinekød, fjerkræ og selvfølgelig også saftige, gode bøffer spiller hovedrollen.
Nørregade 31-33, 4100, Ringsted, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
God service, lækker forret og hovedret.
Et sted der er værd og besøge :-)

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Det her sted er helt klart et af de bedste i Ringsted, når du kan lide godt kød. Stemningen er både pæn og rar, så du kan slappe af og nyde din mad. Det gør, at aftenen føles lidt mere speciel – det gælder, om du vil have en middag med din kæreste, eller vil være sammen med gode venner en aften.
Bøfferne er meget gode – de smager skønt, er tilberedt lige som de skal, og er saftige. Du kan tydeligt mærke, at de bruger friske og gode varer. Tilbehøret er også rigtig godt, og du kan vælge imellem mange ting, så du kan få maden, som du bedst kan lide den.
Udvalget af vin er ikke stort, men der er stadig mange gode flasker, som går godt til maden. Personalet er smilende og hjælpsomme,

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Lækker burger med pommes frites og så en god betjening af tjeneren. Klar anbefaling herfra.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Et velbesøgt bøfhus med høj kvalitet. Kødet var mørt og tilberedt præcist som ønsket, og betjeningen var professionel og imødekommende. En samlet set meget tilfredsstillende oplevelse til en rimelig pris

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Meget god service og en god virkelig god stemning hele vejen igennem. Personalet var venligt og opmærksom og man følte sig godt taget i mod fra start til slut. Maden var virkelig god smagfuld og veltilberedt. Det hele spillede bare og det gjorde oplevelsen endnu bedre. Alt i alt en rigtig god oplevelse som klart kan anbefales.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Fantastisk sted med dejligt mad. Høj professionel betjening.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Jeg havde en rigtig god oplevelse på ferdinands bøfhus. Kødet var mørt, saftigt og tilberedt præcis som ønsket. Betjeningen var venlig og opmærksom, og maden kom hurtigt uden at føles forhastet. Stemningen var hyggelig og afslappet, hvilket gjorde det til et perfekt sted at nyde en god middag. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale stedet til andre, der elsker en god bøf.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Vi har flere gange besøgt stedet.
Nu “holder vi en pause”…
Var ude at spise med et vennepar.
Rigtig koldt og sidde og spise - men det værste var oplevelsen af en dårlig betjening. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at få ryddet af bordet, lys på bordet blev slukket imens vi sad og hygge-snakkede,. Til sidst blev der lukket (yderligere) kulde ind (åben dør el.lign.) for at få “smidt os ud” (1 time før lukketid) 😞 Trist oplevelse.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Vi havde den dejligste familieaften på Ferdinands Bøfhus, hvor alt bare spillede fra start til slut. Stemningen var varm og afslappet, servicen var imødekommende, og maden… helt i særklasse!
Vi bestilte både Greater Omaha Ribeye og Wagyu Ribeye – og hold nu op, hvor var de saftige, møre og fyldt med smag. Kødets kvalitet var helt i top, perfekt stegt og serveret med stor omhu. Det er sjældent, man får ribeye, der nærmest smelter på tungen, men det gjorde de her!
Børnene var også glade, og der blev virkelig taget godt hånd om hele familien. Det er en af de oplevelser, hvor man går derfra med følelsen af at have fået noget både ægte og gennemført.
Vi kommer helt sikkert igen – Ferdinands Bøfhus har netop fået sig nogle nye stamkunder!

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Kæresten og jeg var ude at spise og synes desværre ikke at det er prisen værd. Jo, de laver gode bøffer men ellers ikke imponeret.
Sodavanden var flad. Man får ikke garniture med til maden, det skal man tilkøbe for 69/79 pr grøntsag. Helt vanvittig pris.
Vi havde næsten spist hovedretten færdig før en tjener kom "er der nogen der har spurgt om alt er som det skal være"... Nææ det er der faktisk ikke.
Vi valgte at spise dessert hvor jeg fik pandekage med is og frisk frugt. Frisk frugt er 1 brombær, 1 hindbær og 1 ananas kirsebær. Og så har de kommet orange i pandekagen... Jeg spiste 2 bidder - kan ikke fordrage orange i mad/dessert. Tjenerne gik forbi +10 gange og kunne se at min kæreste havde spist op, men at min var næsten urørt. Ingen af dem spurgte ind til det. Så 99,- for 3 bær...

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Var på besøg hos Ferdinans bøfhus i Ringsted, super sød tjener, hun præsenterede menukortet godt, vi fik den lækreste middag, kun ros herfra.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Dejligt mad og vin. Sød og professionell betjening.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
God mad og go betjening. alt i alt en go oplevelse.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Dejlig mad, som smagte godt og var pænt anrettet. Lækker pandekage med tre slags iskugler, den var virkelig god.
Venlig og opmærksom betjening.
Hyggelige omgivelser med gode stole. Alt var rent og pænt. Kan bestemt anbefales.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Søde tjenere god mad men en ejer der ikke vil betale for varmen 2 stk 2kw varme blæser som ikke gjorde gavn et pissekoldt lokale det er ikke ok at man skal fryse talte idag med en vend som var der i søndags også koldt skam dig du vil gerne have mine penge kommer aldrig igen .mvh Bent Bo

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Vi er ganske vilde med Ferdinands take away , altid nemt og i orden. Vi har aldrig haft nogen problemer. Maden er i orden, bøfferne fantastiske og sovsen lækker. Dog savnes laksen, som alternativ til bøffen. Personalet er altid i godt humør, og man modtages pænt. Klart en anbefaling værd! Ringsteds bedste rigtige mad

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Professionelle, venlige, glade tjenere, og virkelig god mad -og vinoplevelse.
Tak for en god aften!

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Kan kun anbefales. På alle måder en rigtig god oplevelse.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.