Meatery Ringsted Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse. Meget venlig og opmærksom betjening og god vejledning om kødet. Superlækkert mørt kød, dejligt krydret tilbehør. Er ret vild med, at kødet ligger i modningsskabe, så gæste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggeligt sted med rigtig dejlig mad og god betjening. Vi mødes i Ringsted 1 x om måneden med en tur til en lokal barber shop, hvor vi ta'r ud og spise bagefter. Der er mange fine spisesteder i byen,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meatery i Ringsted er virkelig et besøg værd. Maden er lækker, veltilberedt og mere end rigelig, så man går aldrig sulten derfra. Vi blev også mødt af en rigtig sød og imødekommende tjener, som gjorde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Holdt jubilærums middag for 15 personer hos Meatery i Ringsted, med 3 retters menu. Hele aftenen var perfekt, ligefra tilberedning til service, der blev taget hensyn til allergener. En perfekt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Amerikanisches Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

[M]eatery er Ringsted’s nye spændende Café & Restaurant. Vores moderne indretning er med til at give en hyggelig stemning, maden og kvaliteten altid i top.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

127 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var på Meatery i Ringsted for at…

Vi var på Meatery i Ringsted for at fejre svigermors runde fødselsdag lørdag D. 22/11-2025. Vi fik det bedste måltid jeg har fået meget længe - sjældent har en bøf været så velstegt, så mør og så lækker. Personalet er venlige og høflige
Og atmosfæren er ligesom stemningen helt i top. Kæmpe anbefaling herfra.

22. November 2025

Vi har været på meatery

Vi har været på meatery, Ringsted, i dag i forbindelse med fødselsdagsfejring. Vi blev mødt af en engageret tjener, som præsenterede menuen meget fint, samt gav en god anbefaling på rødvin. Især vores datter, synes også at omgivelserne er helt i top - det synes vi andre også. Her en en hyggelig atmosfære. Flertallet af os valgte blankebøf af oksefilet - og den var super mediumstegt.

13. November 2025

Fantastisk "madoplevelse"

Min mand og jeg besøgte for 3. gang restauranten. Vi fik ALLETIDERS plankebøf med en lækker kartoffelmos samt lækkert tilbehør - virkelig velsmagende. Kødet var så mørt og velstegt, at vi faktisk kunne skære det med gaflen.
Vi fik en utrolig venlig og imødekommende betjening.
Det er ikke sidste gang, at vi besøger denne restaurant.

11. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu ligger jeg den bare ud på bordet

Nu ligger jeg den bare ud på bordet, hvis man skal her over så skal man prøve deres wagyu dry aged eller bare deres normale dry aged kød der ligger i skabet som man kan se. De har ovenikøbet 100% dansk kød! 5-stjerner✨️.
Top klasse service og måske de bedste bøffer på Vestsjælland! 😋🔥

30. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suveræn mad og virkelig god stemning

Suveræn mad og virkelig god stemning, hyggelig musik med varm belysning som skaber en ro over middagen - både hovedret, sides og tilbehør samt dessert blev nydt.

Det kan klart anbefales at spise her, om det er en date eller tur med venner og familie

25. Oktober 2025

Foretrukne spisested

Vi fejrede vores søns 18 års fødselsdag, hvor hele familien blev inviteret til brunch. Det var en super lækker smagsoplevelse, med mange forskellige delikatesser.
Vi fik er virkelig god betjening, og Vi vil klart anbefale deres Brunch.
[M]eatery Er blevet vores foretrukne spisested.

12. Oktober 2025

Firma fest på Meatery

Har været på Meatery med firmaet til selskab på 20 personer, vi fik tre retters menu og alt spillede bare perfekt!
Udvalgte vine og ikke mindst deres dry-aged 100% danske kød gør det endnu mere intenst.

Helt klart værd at kører her ned til, vores firma ligger tæt på Roskilde og det var hele køreturen værd.

Fem store stjerner her fra!

17. Oktober 2025

Lækker mad

God stemning, mad og betjening.
Maden levede op til forventningen, portionerne mætter godt.

18. Oktober 2025

10 ud af 10

Virkelig god mad, bøf stegt til perfektion. Super god service, smilende og glade. Tjenerne er friske på at hjælpe dig, og give gode råd hvis der er noget man er i tvivl om ift maden. Hyggeligt sted med god atmosfære.
Kan anbefales.

18. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr