Medion Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ruim jaar geleden koffiebonenapparaat van Medion gekocht. Binnen jaar defect, maar snel via de garantie nieuw apparaat ontvangen. Deze is echter ook weer defect binnen de garantieperiode. Aangemeld bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk geen ster waard dit bedrijf! Sinds gisteren, continue strepen over het hele beeld! Functies werken helemaal niet meer! Alle facetten geprobeerd, schoon gemaakt, fabrieksinstelling,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk de ster niet eens waard.. Besloot even mijn laptop te crediteren zonder toestemming. Weg laptop! Klantenservice is ruk. Krijg alleen maar medewerkers aan de lijn die totaal niet naar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele goede ervaring gehad. 10 jaar geleden mijn eerste MEDION PC gekocht. heel erg goed bevallen. vandaar opnieuw gekozen voor dit merk. Overzichtelijke site, goede aanbieding/prijzen. en kan niet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Elektronik & Technologie

Vom Unternehmen geschrieben

Medion AG is a German consumer electronics company owned by Lenovo.

Ungenügend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al drie keer de klantenservice gebeld

Al drie keer de klantenservice gebeld, maar er is blijkbaar nooit iemand aanwezig

13. Juni 2023

Antwort von Medion

Beste, ik zie net in het systeem dat er vandaag een e-mail naar je verstuurd is met de benodigde informatie. Als je nog vragen hebt dan adviseer ik je om te reageren op die e-mail.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

besteld en je krijgt niks.

Ik heb voor honderden euro's een product besteld maar nooit ontvangen. Wacht al 4 dagen op een pakket die volgens dpd nooit is overgedragen door medion. Status van de bestelling is afgerond volgens de website. Klantenservice is niet bereikbaar en bij terugbelbericht wordt gewoon niet teruggebeld. Laatsre keer dat ik hier wat besteld heb en nu maar hopen dat je je geld terugkrijgt.

update 5 juli. vele mooie woorden van Medion maar nog steeds geen geld terug. Wees gewaarschuwd en denk 10x na voordat je hier wat besteld!!

update 15 juli.
10 dagen verder en nog niks vernomen geen geld terug. Gezien de laatste reactie toch nog een beetje hoop op een snelle afwikkeling maar dit bewijst dat je gewoon niks moet bestellen bij Medion.

Update 24 Juli. Zojuist contact gehad met klantenservice Medion en wederom probleem voorgelegd. Product niet ontvangen dus graag geld terug. Lijkt me een simpele handeling maar de werknemer kon geen datum noemen wanneer je je geld terug krijgt! We nemen over 2 dagen contact met u op.... Wat een aanfluiting een hoop smoesjes aan de telefoon maar uiteindelijk betaal je bijna 500 euro en je krijgt niks. Nu ruim 6 weken verder!!

Laatste update 28 juli.
Zoals ik al dacht de medewerker van Medion is weer met een valse belofte gekomen en ik heb niks meer vernomen van Medion. Ik heb .nu via een externe partij een claim neergelegd en mijn geld terug. Ik ga nooit meet wat bestellen bij het merk Medion. Fouten maken is menselijk maar vervolgens niet willen oplossen en bewust het geld niet terug betalen....

9. Juni 2023

Antwort von Medion

Beste, we zien dat het pakket inderdaad retour is bij Medion. Ik ga dit verder voor je oppakken en zal hier zo snel mogelijk bij je op terug komen.

Robot stofzuiger/dweiler

Ik heb een aantal maanden terug een robot stofzuiger gekocht hier. Top product voor een lage prijs. Erg tevreden over. Helaas stoot hij wel heel soms wat om, als het erg instabiel, bijvoorbeeld een kaarsenstandaard. Verder maakt hij goed schoon en de app rondom de stofzuiger is echt meer dan je kan verwachten voor deze prijs.

6. Juni 2023

Hallo Hendrik,
Wat fijn om te lezen dat u enthousiast bent over je Robotstofzuiger. Wij willen je dan ook nog veel plezier wensen met je aankoop en dank voor je positieve review!
Het Medion Webcare Team - TE

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer tevreden over het DAB+ Life P85003…

Ik ben zeer tevreden over het DAB+ Life P85003 set. Ik had problemen met de verbinding met mijn wifi signaal maar werd prima geadviseerd door de klantenservice.
De levertijd van ruim 8 dagen was helaas wat langer dan verwacht.

1. Juni 2023

Antwort von Medion

Hallo Herman, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de DAB+ radio. Ja ik snap dat 8 dagen wat langer is dan dat je verwacht had. We proberen natuurlijk de bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Als we nog iets voor je kunnen doen dan weet je ons te vinden.

Top geregeld!

31. Mai 2023

Beste,
Bedankt voor je positieve review! Dit waarderen wij enorm!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb meerdere producten gehad van dit…

ik heb meerdere producten gehad van dit merk. goedkope troep. werkt niet goed. geeft vaak errors etc. bespaar je een hoop ellende en geef een paar honderd euro meer uit. spaar desnoods wat langer. medion = goedkoop is duurkoop.

30. Mai 2023

Beste,
Bedankt voor je review. We lezen dat je niet zo tevreden bent. Ik zou dan ook graag contact met je op willen nemen om te kijken wat er mis is gegaan en wat ik voor je zou kunnen betekenen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen via het contactformulier? In deze e-mail kun je verwijzen naar het Webcare Team.

Desktop PC broke very quickly

Desktop PC broke very quickly. Warranty process was confusing. Service reps seemed clueless. PC got repaired in the end so fingers crossed. Communication about the repair and return shipping was very poor. I wish I had 3 thumbs because this deserves 👎👎👎. Never ever again for me. Almost as bad as HP 😂

Yes, Medion I would like to send you more information. Please let me know HOW I CAN GET IN TOUCH WITH YOU? Unbelievable how you treat your customers.

20. Oktober 2022

Dear,

Sorry to hear that you are not satisfied with Medion. We have looked up your details, but the reference number does not match your email address and name. Please send us the order number of the repair you are referring to.

Kind regards
The Medion Webcare Team

Tafelmodel vaatwasser

Tafelmodel vaatwasser besteld… na nog geen jaar is hij kapot en zou ik hem moeten opsturen! Dat staat overigens nergens vermeld. Maar goed, dat ding weegt 26 kilo en ik kan hem dus niet versturen. Gebeld maar steeds dezelfde reactie ‘stuur maar op’ na vier keer contact met de klachtenlijn zouden ze hem komen ophalen met UPS, maar ik heb geen doos meer… Ze zouden dus een doos opsturen. Ik ben nu vijf weken verder (dit wordt de zesde week!) en nog steeds geen doos ontvangen, ik hoor ook helemaal niks meer van Medion! Maandag weer bellen en eisen dat ze gewoon langskomen om dat ding te repareren, waar ik immers gewoon recht op heb vanwege de garantie. Echt enorm slechte service, onduidelijke voorwaarden en een klantenservice van helemaal niks! Niet aan beginnen.

12. April 2023

Beste,
Wat vervelend om uw situatie te lezen. Wij hebben u reeds proberen te mailen maar wij kregen een melding terug dat uw mailbox vol zit. Tevens hebben wij getracht u telefonisch te bereiken met een oplossing. Wij willen u dan ook verzoeken om ons een e-mail te sturen naar webcare-nl@medion.com zodat wij kunnen kijken naar een oplossing.
Het Medion Webcare Team - TE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gelukkig is bij mij alles precies goed…

Gelukkig is bij mij alles precies goed gegaan en heb ik niets gemerkt van alle slechte reacties. Op tijd geleverd geen schade en tv heeft mooi beeld. Ik had het niet helemaal verwacht na het lezen van de reacties maar ik ben tot nu toe tevreden. Nu hopen dat de tv lekker lang mee gaat

15. Mai 2023

Goeie elektronica

Vlotte levering, super kuisrobot. Ik kocht eerst de x20, doorgegeven aan mijn ouders van +80 die er meer dan blij mee zijn. Upgrade naar de Stofzuigrobot x50, wat een wonderlijke machine !! Thx Medion

4. Mai 2023

Wat een service

Wat een service. Een Nederlandse toetsenbord erbij.
Ik heb meerdere aankopen bij jullie gedaan, maar altijd tegen een zeer concurrerende prijs voor perfecte apparaten. Ga zo door.

4. Mai 2023

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had ik deze beoordelingen maar eerder…

Had ik deze beoordelingen maar eerder gelezen.

Medion android tv gekocht welke binnen 1 week stuk was.
Na div mailtjes te hebben ontvangen met van allerlei oplossingen ik zou kunnen proberen ging het dan toch eindelijk gebeuren.
De tv wordt omgeruild, paar dagen wachten op een afspraak.
Maar toen hadden we een afspraak.
Vervolgens precies volgens afspraak komt een meneer de tv ophalen, en heeft dus geen nieuwe mee.
Sterker nog , hij kon de tv niet mee zonder de doos. hhmmmmmm

Nu al 2 weken geen tv en geen oplossing

20. April 2023

Antwort von Medion

Beste, wat vervelend om te lezen. We zien echter dat er voor nu een oplossing aangedragen is. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben dan horen wij dit graag van u.

dweilrobot

In het verleden was ik zeer tevreden over Medion en hun reparatiedienst. Tot heden. Vorig jaar een dweilrobot gekocht en van in het begin problemen. Hun telefonische helpdesk kon mij niet helpen. Op hun advies heb ik het toestel op gestuurd. Nu krijg ik de boodschap dat het niet binnen de garantie kan hersteld worden. Dit voor een toestel van €250 en één jaar oud. Ik heb nog zo een toestel en daar geen problemen mee. Ik onderhoud ze op dezelfde manier dus daaraan kan het niet liggen. Sinds ik hun dit heb laten weten niks dan problemen. Ik vraag hun verduidelijking en foto's. Wat krijg ik: twee maal opgebeld geweest maar toevallig werd de verbinding verbroken en diende ik zelf terug te bellen. De klachtendienst reageert niet. Meer nog nu krijg ik telefoon om eerst te betalen en dan verder de klacht af te wachten. Handige manier om mensen hun geld af te troggelen. Nooit meer Medion dat is zeker. En dat voor een probleem waarvan ik nu lees dat dit veel voorkomt.

27. März 2023

Antwort von Medion

Beste, Kunt u ons voorzien van uw klant of ordernummer? Dan kunnen wij uw gegevens erbij nemen en kijken wat er aan de hand is.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

batterij van mijn fitnesstracker is binnen drie dagen leeg ipv de beloofde zeven

Er staat in de handleiding tot aan zeven dagen, dat is dan wel 'n zeer stugge bewering. Dit is veel minder dan de helft! Ze konden ook wel vermeld hebben dat de batterij tot aan twee maanden meegaat, want de slimmigheid zit 'm in de woordkeuze "tot aan"

probleem is dat dit een fitnesstracker is die elke dag mijn hartritme opmeet en diepslaap, wat heb ik er aan als hij halverwege de derde dag al leeg is? En het polsbandje verwijderen om het apparaat in een usb-poort te steken is ook een ergernis plus de twee uur dat je 'm dan moet missen.

ik merkte dat ik daarvoor geen recensie kon achterlaten op de verkoopsite, want om de beoordelingen eerlijk te houden? Hoezo, ik heb 'm toch gekocht? Telt in de winkel kopen dan niet?

Verder dacht ik dat Medion een eerlijke prijsvechter was in het kader van electronische apparatuur, maar van de reviews hier ben ik me een hoedje geschrokken. Dit is voor mij allemaal geen reden om minder dan een vier te geven, maar ik zal me bij eventuele vervolgaankopen eerst bedenken.

3. März 2023

medion robotstofzuiger - waardeloos

Jarenlang een medion robotstofzuiger gehad. Prima. Op een gegeven moment versleten en een nieuwe gekocht. Vanaf het begin had de machine (start)problemen. Draaide rondjes os stopte er halverwege het programma mee. Vond eindstation niet meer. Ik maakte elke dag grondig de hele machine schoon, borstels, filters etc. . Tot 4x toe opgestuurd en steeds opnieuw was het antwoord dat ik de borstels niet goed schoonmaakte.
Ik voel me respectloos behandeld, voor de gek gehouden en niet serieus genomen. Het retourneren duurt weken. Vanaf aug. 22 de machine en er misschien 2 maanden gebruik van gemaakt. Weggegooid zuur verdiende geld.
Bedenk je dus 2x voordat je voor dit bedrijf kiest.

9. März 2023

Antwort von Medion

Beste, zou ons uw klantnummer door kunnen geven? Dan kunnen we uw gegevens erbij nemen en met u meekijken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geachte mensen Medion is een super goed…

Geachte mensen Medion is een super goed merk ga regelmatig naar Essen Duitsland fabrieks verkoop heb 2 tv van Medion 2 DAB radio,s werken allemaal super heb een tv van 13 jaar oud heb ik in Turkije goed ding
De service van Medion is super goed maar vaak ligt het aan jou als jij moeilijk doet doen zij ook moeilijk
ooit een foute update gehad 13 jaar geleden Medion heeft een gratis geheugen stick opgestuurd alles is opgelost wil alleen maar toestellen van hun

9. Jänner 2023

Antwort von Medion

Beste, bedankt voor uw bericht en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Medion!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dat de vaatwasser na net 1 jaar kapot…

Dat de vaatwasser na net 1 jaar kapot is is vervelend. De zogenaamde service is vervolgens een nachtmerrie. Ontvangstbevestigingen van berichten worden niet gegeven, verschillende tegenstrijdige toezeggingen, onbereikbaar, geen reparatie of vervanging mogelijk door capaciteit probleem, dagwaarde moet ik dan maar slikken (bijna helft minder van aanschafwaarde) en de uitbetaling daarvan... die heb ik na weken ook nog niet ontvangen. Als je erover belt dan weet de medewerker niet of mijn bericht ontvangen is en wanneer de betaling gedaan wordt. Dat is een andere afdeling... zucht.

1. März 2023

Antwort von Medion

Beste, wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw vaatwasser. Zou u ons kunnen voorzien van uw klantnummer?

Het Medion Webcare Team - NK

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr