Otroligt nöjd! Jag har beställt i ett par år nu inför sommaren och de har aldrig varit några problem. Dessutom otroligt snabbt svar via mail, svarar inom 1-2 h Super snabb leverans! Rekommenderar st... Mehr ansehen
Problem med paket som aldrig kom, segt svar på mail. Fick som svar att paketet försvann på tullen, en gång fick jag brev hem att paketet inte kommer komma då det blev beslagtaget. Har bytt till Melan... Mehr ansehen
Superbra produkt och fantastisk kundtjänst. Har beställt flera gånger och är alltid lika nöjd med produkten, får en fantastisk bränna som håller länge. När jag beställde på black friday så slarvade po... Mehr ansehen
Om ni letar efter en pålitlig sida med grymt Mello! ja då är det från Melanotanbutiken som ni ska beställa ifrån. Snabb leverans, bra och prisvärt mello och en fantastisk kundservice! rekommenderar ve... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Melanotanbutik.com är din leverantör av Melanotan på nätet i Sverige. För frågor eller funderingar om odrar så tveka inte att kontakta oss: MelloSupporten@proton.me
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Otroligt nöjd
Super snabb leverans! Rekommenderar starkt 🤩
Funkar perfekt varje gång
Funkar perfekt varje gång. Från beställning till användning. Super nöjd!
Bluff företag
Varning!
Gå inte i samma fälla som jag gjorde. MelanotanButiken är en ren bluff. Det har gått flera månader nu, jag har mejlat och skrivit överallt men får noll svar. De tog mina pengar och gick under jorden direkt. Verkar som de bara blåser folk på löpande band nu.
Jag tröttnade på att vänta och testade TanLabs istället efter att ha hört gott om dem i en annan tråd. Ja, de är lite dyrare, men det är värt det för att faktiskt få det man beställt.
Paketet kom på bara några dagar, sjukt proffsigt packat. Man märker direkt att det är en helt annan nivå än de vanliga källarsidorna.
Hellre betala en hundring extra för att få grejer som funkar och faktiskt dyker upp än att bli blåst av amatörer.
Spara era pengar och kör på TanLabs direkt om ni vill slippa huvudvärk.
Strul med leverans och paket
Har bytt till Melanotanakuten, mycket bättre service (snabbt svar) + 1 dags (!!!) leverans, fick paketet dagen efter jag fick videobevis på att den postades. Även bättre pris (samma pris melanotanbutiken hade tidigare). Rekommenderar alla att byta dit!
Bluffsida
Bluffsida! Min beställning kom aldrig och när jag försöker mejla dem så står det att mejladressen inte finns.
Funkade till slut sen leverans men…
Funkade till slut sen leverans men kanske inte deras fel
Jättebra service
Jättebra service! De tvekade inte en sekund med att skicka ut en ny försändelse när mitt paket försvann med posten!
Det var en rejäl försening men tillslut…
Det var en rejäl försening men tillslut kom mitt paket 😍 superbra kundservice å bemötande. Kommer att beställa igen.
Johanna
Grymma produkter snabb leverans
Grymma produkter snabb leverans
Lurar folk
Lurar folk! KÖP INTE! Har gått 2 månader nu och har fortfarande inte fått något. SPARA PENGAR och beställ inte här.
Service i världsklass
Service i världsklass! Snabba svar, grymma produkter.
Otroligt seriös säljare av Melanotan
Otroligt seriös säljare av Melanotan !
Levererat alltid , produkten är absolut toppklass , vi är flera stycken personer som använt oss av Melanotanbutikens Melanotan , vi har blivit överlägsen brunast i hela samhället , varenda sommar!
Tveka inte , köp ert Melanotan här !
/Simon
Tack för en bra service från Liza
Tack för en bra service från Liza. Något försenad men bättre sent än aldrig 😃. Mycket nöjd kund förövrigt 🥰.
Har använt mig av melanotanbutiken i…
Har använt mig av melanotanbutiken i flera år, mycket problem det senaste då posten beslagtagit beställningar men gänget på melanotanbutken har fortsatt skicka ut min order ända tills den landade i brevlådan
Suverän service och svar från Lisa
Suverän service och svar från Lisa.
Även om det var en del förseningar så landade mitt paket idag. 🙏❤️ bättre sent än aldrig heter det ju. 😁
Hur gärna man än vill att det ska blir rätt o det uppstår strul. Det kan hända även den bästa. Tusen tack från en nöjd kund
2 Månader och inget paket!!
2 Månader och inget paket!!!
BESTÄLL EJ SPARA ERA PENGAR!
BLUFF 😡😡 VARNING
BLUFF 😡😡 VARNING
Kan inte förstå att vissa verkar få leverans
Total bluffa vilket jag läste mig till, lite för sent
Otroligt dåligt att man ska betala —extra— utöver vanlig frakt för tryggare leverans
Hur har man mage att lura folk på mer pengar för att få sin produkt om de inte ens tänkt skick. Dåligt
Vill du köpa Melanotan 2 utan att bli…
Vill du köpa Melanotan 2 utan att bli blåst? Hör av dig till Veronica Carlström (Facebook). Förmedlar bästa Mellot.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.