Das sagen Bewerter
Bra produkter och UTMÄRKT service, ett av mina paket dök aldrig upp så dom skickade ett nytt som inte heller de kom fram, sen skicka dom ett till inte heller det kom fram. Men efter 3e gånge så kom... Mehr ansehen
Första leveransen kom inte fram. Då skickade dom en ny och la även till en extra vial som kompensation. Paketet kom äntligen fram idag och jag är överlycklig. Hjälpsam och bra service, trevligt bemöta... Mehr ansehen
Dåligt företag
Beställt, tar tid, får inget bekräftelse mail. skriver några dagar senare och frågar om det är skickat. ”Det skickas idag eller imorgon” säger så kanske 2-3 ggr. Den sista gången svarar de ”oj något fel har skett, någon annan fick din order, vi skickar ut direkt” händer inget…. Skriver igen… dåliga svar. Får upp en PostNords beställning men inget som skickas även efter någon dag. Skriver att jag kommer polisanmäla eller be om pengar tillbaks om de inte skickar det genast då jag också hade ens personuppgifter. Då skickas packetet iväg till slut. Fått nu.
Bra aktör
Var tveksam först, men fick svar omgående och mellot fanns att hämta ut några dagar senare,
Snyggt!
Undvik dessa – välj en seriös aktör istället
Tyvärr en mycket dålig upplevelse. Otrevlig och ohjälpsam kundtjänst. När jag klagade på att min order aldrig kom fram slutade de helt att svara. Undvik dessa bedragare!
Efter mycket krångel gav jag upp och testade Tanlabs.se istället, och skillnaden är som natt och dag. Där fick jag snabbt svar på mina frågor och leveransen sköttes proffsigt. Spara dig själv huvudvärk och gå direkt till en seriös aktör som faktiskt bryr sig om sina kunder.
Jag har inte fått mina produkter och…
Jag har inte fått mina produkter och kundtjänst svarar inte... Har inte svarat på nått av mina mejl! Det har gått över en månad nu.
Jag är så himla besviken
Ingen postar paketet
Ingen postar paketet, har beställt 2v sen. Har fått spårningsnummer, men ingen skickar somsagt iväg det. Rekommenderas inte alls faktiskt. Tar bort detta omdöme om jag får paketet.
Jag är jätte nöjd
Jag är jätte nöjd! Fick paketet och vann även en utlottning vilket gjorde att jag vann en full återbetalning! Jätte glad ❤️
Fantastic service
Fantastic service. Package seized by customs and replacement sent within days. Quality product, worked great for me
Smidigt
Smidig betalning och ganska snabb leverans så finns inga klagomål från mitt håll 👍
Snabb leverans, inget att klaga på. Bra grejer
Ingen beställning, ingen återbetalning
Gjorde beställning 19 juli, ingen orderbekräftelse eller något, men pengarna drogs. Hörde av mig 31 juli då inget paket ännu anlänt, dom skulle skicka nytt paket omgående och kunde INTE ge återbetalning då nytt paket hade skickats? 14 augusti nu, inga paket, ingen återbetalning och kundservice svarar på chatt med ungefär 2 dagars mellanrum. KÖP INTE HÄRIFRÅN!
Nöjd
Första gången jag brukar mello, väldigt nöjd med resultatet
Längre leverans tid än utsatt.
Trots strul med leverans tiden så återkopplade dom efter 1 vecka och skickade ut. Dock beslagtog polisen det men de är sjyssta och sänder ut en ny order ,vilket visar på utmärkt kundservice
köp inte
Spara er tid och köp någon annanstans!
På hemsidan står ordagrant ” Leveranstiden är: (2-3) Arbetsdagar”
Beställde 7 juli, när de gått 1,5 vecka började jag undra var det tog vägen.
Skrev till företaget i chatten som finns på hemsidan och fick svar 24h senare (ändå ok) Men 17 Juli hade inget dykt upp ändå MEN 24 Juli dyker ett paket upp i brevlådan efter flertal påtryckningar på ”företaget”
Tydligen kommer också alla deras paket bort i posten eller så skickar de inte ens och antar att någon ska glömma.
Toppen!
Super!! Va lite orolig först att paketet inte skulle komma fram då jag såg alla dåliga recensioner.. men till slut kom de efter några veckor!! Väldigt nöjd
Snälla gör er en tjänst och beställ…
Snälla gör er en tjänst och beställ inte här ifrån. Dom lurar ALLA. Alla positiva kommentarer här ifrån är fejk. Dom har skrivit dom själva
Ingen leverans
Ingen leverans, står 2-3 dagar på hemsidan har nu väntat 1,5 vecka och försökt skriva flera gånger men inget svar. Kul när man ska till Rhodos om 1 vecka. Ska de vara så svårt.
Otroligt bra service och snabb leverans…
Otroligt bra service och snabb leverans .
Första paketet kom bort men fick ett nytt utskickat direkt utan kostnad.
Jag köpte nyligen där ifrån
Jag köpte nyligen där ifrån, allt kom fram! Kollade runt på många sidor för att inte bli lurad, hittade denna och testade. Trevlig säljare också! Kommer absolut köpa där igen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.