Midaseclinic Bewertungen 30

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot klinik og søde og professionelle behandlere. Det er fantastisk at komme et sted, hvor “less is more”. Jeg er blevet godt vejledt hele vejen igennem og følte mig helt tryg og guidet. Kan varmt anb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Here you can find one of the most efficient doctors in Copenhagen, and the staff is very friendly and they have a great customer service. Her kan man finde den bedste behanler. Han er en meget dygt... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

1. Kosmetikgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kosmetisk Lægeklinik. Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed Vi tilbyder Filler , BOTOX , ansigtbehandling , Manicure , Pedicure spa , kropsbehandling med Vellashape II . voks behandling og make-up.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot klinik og professionelle behandlere

Flot klinik og søde og professionelle behandlere. Det er fantastisk at komme et sted, hvor “less is more”. Jeg er blevet godt vejledt hele vejen igennem og følte mig helt tryg og guidet. Kan varmt anbefales.

12. Dezember 2024

Kære Stine
Tusind tak for de søde ord! Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt vejledt. Vi glæder os til at se dig igen!

Bedste hilsner
Team Midase Clinic

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med behandlingen

Jeg er meget tilfreds med behandlingen. Personalet er utroligt professionelt, dygtigt og imødekommende. Fra det øjeblik, man træder ind i klinikken, bliver man mødt med en varm og venlig atmosfære, der skaber tryghed og tillid. Behandlingen er altid grundig og omsorgsfuld, og man føler virkelig, at de tager sig tid til at lytte og forstå ens behov. Jeg kan varmt anbefale klinikken til alle, der søger en førsteklasses oplevelse.

13. Juli 2024

Kære Mahshid

Mange tak for dine søde ord. Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet og tryg i vores klinik. Vi stræber altid efter at levere den bedste service, og det er dejligt at vide, at vores indsats bliver værdsat. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og fortsat give dig en førsteklasses oplevelse!

Bedste hilsner

Fantastisk Clinic - kan absolut klart anbefales

Virkelig dejlig, lille og intim clinic.

Fantastisk dygtige medarbejder, som altid er meget hjælpsomme og meget kompetente.

Kan absolut anbefales.

5. August 2024

Hej Henrik

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at vores klinik føles intim og indbydende, og vi er stolte af vores dygtige medarbejdere, som altid stræber efter at levere den bedste behandling. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lille fin og intim butik

Lille fin og intim butik. Har altid haft gode resultater med mine behandlinger.

24. April 2024

Kære Charlotte
Tak for din venlige feedback! Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for at høre, at du har haft gode resultater med vores behandlinger. Vi stræber altid efter at skabe en lille, fin og intim atmosfære, hvor vores kunder føler sig godt tilpas. Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage snart!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The worst place for fillers in Copenhagen

The worst place in Copenhagen - got an filler infection and they refused to give me the money back. Do not go there!

19. April 2023

Hi Marija

Thank you for reaching out about your concerns. We understand you're upset and want to address your experience with us thoroughly.
When you first came in for your consultation, we made sure to give you detailed information about the non-permanent filler treatment, including possible risks like infection. We believe in transparency and want our clients to be well-informed before any procedure. We appreciate that you agreed to the treatment knowing these risks.
After your subsequent treatments, we were disappointed to hear about the infection you experienced in only one area. As soon as we found out, we took quick action to handle it. You received careful monitoring and follow-up care from our specialist, who used conservative treatment methods that worked well. We also offered to refer you to a respected plastic surgeon for further treatment, covered by your insurance, although we understand you chose not to pursue this option.
It's important to understand that while we do everything possible to reduce risks, infections can unfortunately happen with any medical procedure.
We want you to know that your safety and well-being are always our top priorities, and we took your situation very seriously.
As for your request for reimbursement, we understand your expectations, but we want to clarify that our decision not to reimburse you for the filler treatment and antibiotic costs follows standard industry practices. As we mentioned during your consultation, infections are a known risk of this type of treatment and don't necessarily mean the procedure was done incorrectly. However, we're here to continue supporting you and providing assistance as needed.

Kindly

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for god behandling Jeg er tilfreds…

Tak for god behandling Jeg er tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra

15. Dezember 2023

Antwort von Midaseclinic

Mange tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi glæder os til at se dig igen til en ny behandling.

Professionel og dygtig personale

Flot klinik med dygtig og professionel personale.
Jeg fik en behandling af Muhammad, hvor jeg blev vejledt og informeret rigtig godt. Jeg følte mig meget tryg og taget godt imod fra start til slut. Kan klart anbefales.

25. Mai 2023

Kære Michela

Tusind tak for at tage tiden til at give os feedback på din oplevelse på klinikken.
Vi sætter stor pris på det.

Vi ønsker dig en dejlig dag og glæder os til at se dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super søde og professionelle!

Jeg er meget glad for at komme hos Midase, har fået flere behandlinger udført af Zina som bare er så sød, omhyggelig og super dygtig plus at der altid er god tid til behandlingerne. Jeg kan varmt anbefale denne klinik! Et dejligt sted at komme!

18. November 2022

Antwort von Midaseclinic

Kære Louise. Tusind tak for dine søde ord. Og tak fordi du har givet dig tid til at skrive os så flot en anmeldelse.
Vi glæder os til at se dig igen på klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God behandling et godt, rent og professionelt sted.

Tak for god behandling. Fik fjernet løs hud og ophobede affaldsstoffer på lår og arme vha velashape III hos Midaseclinic.
Virkelig glad for resultatet!
Så glad for det, at min datter nu også gerne vil prøve det hos jer 🤗

10. April 2022

Antwort von Midaseclinic

Kære LL mange tak for din feedback og så skønt med de resultater vi har opnået ved behandlingen. Vi glæder os til at se sin datter og dig i klinikken.

Bedste sted til læber

Super dygtige behandlere. Vil aldrig lave fillers i læberne et andet sted.

13. Dezember 2021

Antwort von Midaseclinic

Mange tak for din feedback Fatima! Vi glæder os til at se dig igen i klinikken.

Kompetent behandler

Jeg har intet negativt at sige om mit “nye” stamsted. Dygtig behandler!

13. August 2021

Antwort von Midaseclinic

Mange tak for de søde ord. Det varmer hjertet❤

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Here you can find one of the most beauty clinics

Her kan man finde den bedste behanler. Han er en meget dygtig og professionel, når det kommer til skønhed behandling. Faktisk er han også en speciel kirurg.
Personellet har en stor erfaring i kundeservice, og de er meget søde.

25. Juli 2021

Antwort von Midaseclinic

thank you very much for your feedback. Its a pleasure to have such a nice clients.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig kollagenansigtsbehandling

Jeg var i går forbi klinikken og få en kollagenansigtsbehandling, hvilket var en rigtig dejlig oplevelse. Zina var grundig og fortalte mig undervejs, hvad hun gjorde. Der var dog lidt bøvl med damperen og ansigtsmassagen måtte efter min smag godt have været mere dybdegående, men alt i alt en rigtig dejlig oplevelse, som jeg varmt vil anbefale.

5. Mai 2021

Antwort von Midaseclinic

Tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give os feedback. Det er den eneste måde, vi kan blive ved med at blive bedre. Vi læser alt feedback meget grundigt.
Tak for besøget.

Professionelle og dygtige

Jeg er meget glad og tilfreds med mit besøg hos jer. Super professionelt, og klart anbefaledesværdigt.

7. Februar 2021

Antwort von Midaseclinic

Mange tak for din feedback og glæder os til at se dig i klinikken igen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr