Som altid er man i gode og kompetente hænder. Anastasiia udførte behandlingen og det er en sand fornøjelse. Simpelhen så dygtig, inkl god til at forklare undervejs og efterfølgende ift. den givne beha... Mehr ansehen
Nasima er seriøst en stjerne. Hun lavede filler på mig og jeg føler mig både naturlig og løftet på den helt rigtige måde. Hun tog sig tid til at forklare alt, var rolig, professionel og skabte en tryg... Mehr ansehen
Har fået lavet microblading bryn 1 x og en opfyldning 1 x derefter. Er meget glad og tilfreds og kommer helt sikkert igen når jeg synes de kræver en opfriskning. Var enormt nervøs inden, men alt virk... Mehr ansehen
Fantastisk.. Jeg har været lidt omkring, som mand, i junglen af tilbud på hudbehandlinger til modne mænd... Desire er stedet jeg landede - og jeg ser frem til flere behandlinger.! Der e... Mehr ansehen
- Schönheitssalon
- Kosmetikproduktanbieter
- Studio für Haarentfernung
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Klinik für Permanent-Make-up
- Hautpflegeklinik
Vom Unternehmen geschrieben
Desire Skincare – din skønhedsklinik nær Frederiksberg. Vi tilbyder behandlinger inden for både hudpleje og voksning. Læs her og book tid
Sallingvej 7, 2720, Vanløse, Dänemark
- info@desireskincare.dk
- www.desireskincare.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Altid glade og venlige personale .
Altid fuld tilfredshed 👍
Super professionelt og trygt
Altid en grundig gennemgangbaf forløb og forventninger. De har styr på det og er meget søde.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, meget professionel behandling . Jeg giver 10/10
Super dygtige og meget rimligr priser
Virkelig professionel behandling
Virkelig professionel behandling. Personalet er meget vidende om de behandlinger som jeg har prøvet. De giver god info.
Som altid, er man i gode hænder
Som altid er man i gode og kompetente hænder. Anastasiia udførte behandlingen og det er en sand fornøjelse. Simpelhen så dygtig, inkl god til at forklare undervejs og efterfølgende ift. den givne behandling.
Omhyggelig og personlig
Meget opmærksom, omhyggelig og personlig behandling. Man bliver set, forstået og ens specielle forhold bliver taget alvorligt. Ikke bare en standard behandling.
Så dejlig behandling ❤️.
Så dejlig behandling ❤️.. mit nye fristed.
Fik opfyldning af bryn,det blev så fint…
Fik opfyldning af bryn,det blev så fint og de er så søde der 😊
Fantastisk service og resultater ❤️🎊
Jeg er SÅ glad for mit besøg hos Desire Skincare! 💖 Jeg skulle have lip filler og kinder filler, men de anbefalede PRP først for at passe bedst på min hud – og det var helt perfekt! Teamet er super søde, professionelle og virkelig eksperter, som lytter og forklarer alt.
Jeg følte mig tryg hele vejen, og resultatet er allerede fantastisk. Fra nu af bliver Desire Skincare min faste beauty-klinik, kan varmt anbefale dem! ✨
Venlig og professionel behandling
Super god behandling
Jeg var til skinpen og fik en grundig behandling og super god service. Kommer helt sikkert igen.
Fantastisk
Rigtig god service, Sabrina er dygtig og gav sig tid til at kigge på min hud. Jeg fik grundig information om behandling og forløb, - Green Peel
Professionel og meget venlig…
Professionel og meget venlig behandling.
Jeg er super glad for mine nye øjenbryn.
Er igang med prp behandling og har…
Er igang med prp behandling og har aldrig fået så god og sød kundebetjening. Sødt og venligt personale og top professionelle. Kan varmt anbefale dette sted.
Tilfredsstillende
Tilfredsstillende. Rigtig god behandling med Sabina.
Skøn oplevelse - altid
Det er altid en fornøjelse at møde ind hos Desire Skincare. Også god behandling hos Sabina
En fantastisk oplevelse fra start til…
En fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg fik en meget professionel behandling, og personalet var både venlige, omsorgsfulde og yderst kompetente. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Kan klart anbefales.
Super professionel arbejde
Super professionel arbejde. Sød og imødekommende service både fra receptionisten og selve arbejderen. Meget pænt udsene i butikken.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.