Har købt duo øjenskygge og mascara fra Miild. Fantastiske produkter. Bare æsken der indeholder øjenskygge er genial. Og mascaraen er virkelig god. Jeg er meget glad for jeres makeup 🤩
Jeg har aldrig haft problemer med min hud og har som udgangspunkt aldrig problemer med allergisk reaktion, tør hud eller lignende. Men efter jeg har brugt miild foundation i en uge, er min hud i a... Mehr ansehen
Jeg købte to eyeliner blyanter, en sort og en champagne. Efter et par timer lå der sort eyeliner over og under øjenlåget, men ingen, hvor den skulle være. Et meget bizzart look. Jeg prøvede et par... Mehr ansehen
Make up fra Miild (har prøvet bronzer, highlighter, blush og pudder nr 2) har min varmeste anbefalinger. Det er lækkert, resultatet pænt, og videoerne på hjemmesiden super-brugbare. Anbefales til al... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Et helt nyt univers af økologisk og allergivenligt makeup, med fokus på bæredygtighed. Miild makeup er udviklet af makeupartisterne Tanja og Tine.
Kigkurren 8A, 4.tv , 2300, København S, Dänemark
- +4570605444
- shop@miild.dk
- miild.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Kan helt klart anbefales
Super fine produkter. Kan varmt anbefales. Jeg er især glad for deres dagcreme og deres mascara. Selvom jeg normalt er overfølsom overfor rigtigt mange produkter, så kan jeg bruge disse hver dag uden at opleve problemer.
Great brand and amazing products!
I have been using Miild products right from the beginning and I love their concept. I was very sceptical about the concealer in the beginning, because it is based on oils and I already have oily skin. But it works very well and lasts the whole day. I am a big fan! ❤️
Högkvalitet&hållbar
Otroligt bra kvalitet på deras produkter. Snabb och personlig stöd när det behövs! Närproducerat, allergivänlig och hållbar. Jag kommer aldrig köpa någon annan märke. Heja Miild!
Så lækre produkter!
Så lækre produkter!
Dejlige at bruge, miljøvenlige, økologiske og ikke testet på dyr.
Og så har du ikke brug for ret mange!
Og så er pigerne simpelthen så søde og hjælpsomme
De fineste produkter til hele familien
Er fan
Er fan! Både af konceptet, produkterne og hele det community der er skabt omkring Miild.
Elsker at vide, at der ingen skadelige stoffer er i make up og skinlove.
Deres produkter er absolut kommet for at blive hos mig. Kan kun anbefales.
Jeg er kæmpe fan af konceptet
Jeg er kæmpe fan af konceptet. Super glad for deres concealer duo. Deres mascara fungerer desværre ikke for mig, den ender under øjnene ret hurtigt. Har stadig tilgode at prøve nogle af deres andre produkter. Kundeservicen er i top!
Så vild med Miild 😊
Så vild med Miild 😊 helt fantastisk makeup - der er så naturligt i looket, jeg har ikke gået med ret meget makeup - nu kan jeg næsten ikke gå uden. Fantastisk pigerne har formået at lave et mærke til både yngre og ældre 👏👏 Tak siger jer bare
High quality products made of the best…
High quality products made of the best natur has to offer
Jeg har altid været opmærksom på hvad…
Jeg har altid været opmærksom på hvad jeg kommer på huden, og mit valg af produkter har derfor været et kompromis. MEEEN med Miilds produkter får jeg både rene produkter OG det bedste resultat....åh Gud det lyder som en tv-shop reklame 😂🙈
Bare fantastisk...
Intet mindre end fantastisk mærke! Deres makeup er så godt og jeg er vild med at nogle har ville udvikle et makeup mærke til folk med allergi og selvfølgelig også til alle andre. De tager sig tid til at besvare spørgsmål, og har generelt rigtig god kundeservice! Tak for jer og jeres makeup ☺️👏🏽
Superduperbra!!!!!
Superduperbra!!!!!! Är så galet nöjd med alla delar, både smink och hudvård! Ett tryggt val när man som jag letar efter miljövänliga alternativ som är bra för både mig och miljön!
Miilds produkter er bare de bedste
Miilds produkter er bare de bedste. Både make-up produkterne som er fulde af gode ingredienser og gode farvepigmenter som virkelig farver. Så man skal ikke bruge ret meget. Og penslerne er både lækre at se på og nemme at bruge. Elsker bare deres SKINLOVE hudplejeprodukter som jeg bruger dagligt. De er bare så gode til min tørre og sarte hud. Og så gør de 3 certificeringer på alle Miild produkter jo bare at man kan føle sig tryg både omkring miljøet men også omkring sin allergi. Deres service er i top, god guidning og problemløsning. Og så er det et dansk mærke stiftet og drevet af de 2 vidunderlige piger Tine og Tanja. Køb dansk, køb Miild ❤️
Super koncept og gode tanker bag!
Super koncept, men dyre produkter, der ikke fungerer til min hud. Jeg elsker dog tanken bag! Concealer Duo er desværre for tyk og lægger sig som et fedtet lag på huden med både fingre og Coverage Brush. Øjenskyggesæt er godt. Mineralpudder lægger sig som et synligt lag talkum på min hud og bronzer indeholder alt for meget glimmer.
Hvis man har fejlfri hud, kan produkterne måske fungere.
Kæmpe fan!
Kæmpe fan!
...både af Miilds makeup- og hudplejeprodukter. Jeg elsker, at det er rent, effektivt og samtidig også utroligt let.
Produkterne er multifunktionelle og nemme at bruge.
Produkterne ligger i den lidt dyre ende (især hudplejeprodukterne), men jeg føler virkelig, at jeg gør noget fantastisk for min hud (og for miljøet) hver dag.
TAK for gode produkter, gennemsigtighed og for generelt bare at være super sympatiske.
Jeg elsker Miilds produkter!
Jeg elsker Miilds produkter!
Jeg har i mange år gået hos en kosmolog og haft en del problemer med rødme og urenheder som kosmologoen ikke kunne fikse hverken med hendes behandlinger eller produkter.
For 2 måneder siden valgte jeg at droppe behandlingerne og gå over til Miilds produkter, og min hud har aldrig været pænere. Jeg har ingen urenheder haft og næsten ingen rødme. Så tusind tak for fantastiske produkter!!!
Deres mascara er så god
Deres mascara er så god, og mega nem fjerne igen. Det er slet ikke brug for gnubbe hårdt på øjnene. Jeg elsker konceptet og ville helt klart anbefale mærket
Et fantastisk brand
Et fantastisk brand, jeg ikke vil undvære. Og det virker til at være to søde og dygtige piger, der står bag :-)
Lækre, alsidige produkter
Miild lever fuldt op til forventningerne til produkter med tre certificeringer, de er lækre og lette at have på og pigerne laver rigtig mange videoer der viser hvor mange måder man kan bruge produkterne på.
Hvis de skulle have den sidste stjerne skulle deres mascara give lidt mere så man kunne få ekstra lange eller fyldige vipper. Lige nu bruger jeg den kun til hverdagsbrug.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.