Har købt duo øjenskygge og mascara fra Miild. Fantastiske produkter. Bare æsken der indeholder øjenskygge er genial. Og mascaraen er virkelig god. Jeg er meget glad for jeres makeup 🤩
Jeg har aldrig haft problemer med min hud og har som udgangspunkt aldrig problemer med allergisk reaktion, tør hud eller lignende. Men efter jeg har brugt miild foundation i en uge, er min hud i a... Mehr ansehen
Jeg købte to eyeliner blyanter, en sort og en champagne. Efter et par timer lå der sort eyeliner over og under øjenlåget, men ingen, hvor den skulle være. Et meget bizzart look. Jeg prøvede et par... Mehr ansehen
Make up fra Miild (har prøvet bronzer, highlighter, blush og pudder nr 2) har min varmeste anbefalinger. Det er lækkert, resultatet pænt, og videoerne på hjemmesiden super-brugbare. Anbefales til al... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Et helt nyt univers af økologisk og allergivenligt makeup, med fokus på bæredygtighed. Miild makeup er udviklet af makeupartisterne Tanja og Tine.
Kigkurren 8A, 4.tv , 2300, København S, Dänemark
- +4570605444
- shop@miild.dk
- miild.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Revideret anmeldelse fra mig 😊
Revideret anmeldelse fra mig! 😊
Jeg lavede i april en anmeldelse, hvor jeg var rimelig træt af dårlig vejledning ved køb af Miild produkter i min lokale Matas - med det resultat at farven var helt gal, og jeg i øvrigt slet ikke kunne få produkterne til at spille så fint sammen med min hud, som jeg havde forventet. Jeg var godt gammeldags skuffet.
Set i bakspejlet var min skuffelse måske nok mere berettiget at rette mod kombinationen af den dårlige vejledning fra butikken og min egen uvanthed med korrekt brug af produkterne, for nu ser verden altså helt, helt anderledes ud - og jeg ærgrer mig over at Miild ikke har deres eget eksemplar af alle de typer produkter, jeg bruger.
For umiddelbart efter min noget lunkne anmeldelse blev jeg kontaktet af og kom i dialog med de vanvittigt søde piger fra Miild, der ikke alene gav mig super kompetent og grundig vejledning, men som tilmed også sendte mig en ny concealer duo, nu i korrekt farve - kvit og frit.
Flottere service skal man lede længe efter.
Jeg har vitterligt aldrig oplevet så gennemført kvalificeret og seriøs behandling af mig som kunde nogensinde før - jeg fik virkelig følelsen af at der her er nogen, der i den grad ved hvad de taler om, og som behandler deres brand, produkter og kunder, som deres hjerteblod. Ikke noget samlebånds-mentalitet her, men derimod et firma, hvor grundlæggende, sunde værdier gennemsyrer det hele. I love it! ❤️
Og nu har jeg så øvet mig i at bruge produkterne efter forskrifterne, siden april, og jeg er vanvittigt forelsket i dem. Min hud har aldrig opført sig så pænt og jeg har aldrig følt mig så godt tilpas lige midt i ansigtet. Pt. er jeg ret gravid og har været det læææænge (føles det som), og jeg kan hilse og sige at før mit møde med Miild var min hud helt ustyrlig og havde været det i årevis, både før og også under graviditeten. Men efter at have holdt mig til Miilds concealer og pudder i 3 måneder (og i øvrigt kun brugt helt simple, rene produkter til rens og pleje), så er der godt nok sket ting og sager. Gode ting og sager!
Jeg er totalt glad og begejstret for Miild - ønsker mig så godt som hele produktserien til min fødselsdag om små to uger og glæder mig helt vildt til at følge med i, hvad de ellers måtte udvikle med tiden. Jeg skal i hvert fald være blandt de første til at prøve alt nyt, der måtte komme fra den kant fremover - jeg er fan! 😊🎉❤️👍👍👍
Bruger deres mascara
Bruger deres mascara, og det er rigtig godt. Er glad for der er nogen der endelig har tænkt på at fremstille make-up som allergi-venligt og svanemærket
Fantastisk service
Jeg havde købt en mascara, som ikke levede op til mine forventninger, men jeg må sige, at servicen hos Miild til gengæld er LANGT over forventning. Ualmindelig flot, ville gerne have givet seks stjerner, hvis det var muligt :-)
Virkelige lækre produkter og vanvittig…
Virkelige lækre produkter og vanvittig god service. Kan virkelig anbefale alle at bruge Miild. :-)

ELSKER det !
Efter at have fået allergi skiftede jeg alt min makeup ud med miild og så gik alle mine knopper væk. Jeg har øjenskygge kit, concealer, mascara volume, blush og mineralpudder. Jeg ELSKER det virkelig og kan varmt anbefalde det til alle, både med og uden allergi.
Jeg har altid følt at jeg skulle friske min makeup op i løbet af dagen men med Miilds produkter føler jeg stadig om aftenen at det sidder som da jeg tog det på om morgenen - og det er virkelig virkelig lækkert! Derudover har det rigtig god dækkeevne og holder heeele dagen på din hud 😀

Miild er fantastisk <3
Jeg er den heldige indhaver af hele 4 Miild produkter, en bronzer, highlighter, deres øjenskygge/bryn sæt samt en pudder. Jeg har allergi og har derfor skiftet alle min hudplejeprodukter ud med allergivenlige. Miild's produtker er helt igennem nogle fantatiske og multifunktionelle produkter. De holder hele dagen og har nogle virkelig skønne farver. Produkterne er meget nemme at arbejde med og de er bare så naturlige at se på, man får slet ikke det der "make-uppede" look, men derimod et friskt/ naturligt look. Synes indpakningen er fed og konceptet er fantastisk. Det er så dejligt, at vide at man ikke fylder ansigtet med alt muligt skadeligt kemi og det også fedt at de er bæredygtigt! Jeg benytter mig også af BETTES hudplejeprodukter der også er helt uden perfume og parabener samt økologiske og bæredygtigt, Hhelt FANTASTISK - og så laver hun dem ovenikøbet selv, med urter fra hendes egen går. Meget alla Miild's koncept. Så med kombinationen af BETTES hudplejeprodukter samt Miilds make-up formår jeg at undgå perfume 100%, det er fantastisk at vide, når man har slem allergi. Det dejligt at produkterne kan henvende sig til både unge, gravide og ældre. Jeg glæder mig til at følge de 2 unge smukke damers arbejde fremover! Håber der i fremtiden kommer flere øjenskygger, foundations og meget andet godt. Og hvor er det fedt at der er kommet Miild i Matas.
ps. synes alle jeres YouTube videoer er super brugbare, lav gerne flere af dem

Antwort von Miild
Jeg købte i sidste uge en Mild mascara…
Jeg købte i sidste uge en Mild mascara i Matas Natur. Jeg er så skuffet over den. Den er umulig at påføre uden at den drypper og klatter, både på øjenlåget, men også ned på kinderne.
Idag skulle jeg så cykle i støvregn, hvilket jeg normalt sagtens kan med andre mascara. Da jeg kom på arbejde lignede jeg en panda, fordi den løber så let som ingenting. Den sidder ikke fast. Oveni dette skøre hypede produkt må jeg også bare indrømme at den slet ikke giver hverken længde eller fylde. Den farver bare mine vipper meget sorte. Øv øv. Men de andre produkter som Feks blush osv. Har jeg hørt skulle være et hit.

Virkelig gode produkter...
Virkelig gode produkter, god service og hurtig levering

Antwort von Miild
Efter at have prøvet mange forskellige…
Efter at have prøvet mange forskellige mascaraer som gav hævede og øjne der klør er det dejligt at jeg kan tåle denne her. Er super glad for at kan komme noget på øjenene igen😘

Antwort von Miild
Giver ikke længde og volumen...
Det er ingen sag at finde en go mascara hvis man fra naturens side har lange fylde vipper, det har jeg så ikke.... Har været mange mascara mærker igennem i håbet om at få pæne vipper med mascara. Da jeg så hører om Miild produkter, skal jeg da prøve deres mascara, da jeg også er sart om øjnene og de er allergi mærket. Jeg købte båden den der skulle give længde og den som giver volumen, efter råd på miilds hjemmeside. Desværre er ingen af dem i stand til at give noget som helst længde eller fylde. Man kan ikke se forskel på hvilke man tager på. Godt nok er mine vipper ikke noget at skrive hjem om, men der findes dog et par mascara på markedet som kan give noger mere end Miilds mascara og samtidig være A mærket (kemiluppen). Desværre, for konceptet er jo fantastisk. Så har du lange og tætte vipper får du et godt produkt, men har du som jeg almindelig skandinaviske vipper skuffer produktet.

Antwort von Miild
God produkter og god service
Har bestilt hos miild et par gange og servicen er i top.
Manglede en vare i sidste ordre, og uden nogle problemer sendte de blot den manglende vare, og jeg havde den allerede dagen efter.
Har også haft forudbestilt hos dem, og der ville det være at at for afvide at det træk pengene fra kontoen, inden varen var på lager og afsendt. De gøre det selvfølgelig for at sikre sig at folk køber produktet, og det er i princippet fint nok, selvom det jo kan ske at man retunere varene og så er det jo lettere at folk fortryder inden den er sendt.

Antwort von Miild
Simpelthen fantastisk allergivenlig make up!
Simpelthen fantastisk make up - man kan tåle det som allergiker, det er nemt at ligge, holder godt og nemt at fjerne. Elsker alt ved det, de bæredygtige emballage, naturlige og økologiske ingredienser, deres 3 certificeringer og ikke mindst i to kvinder der står bag - de er inspirerende ildsjæle og iværksættere som er så serviceminded og hjæpsomme til at guide med farver og råd, både i virkeligheden og via instagram.
Miild er noget af det bedste der er sket for min hud! Det eneste minus må være at man næsten bliver afhængig ;)

Antwort von Miild
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.